Mooie kwaliteit kleding! Mooie collectie en natuurlijk altijd extra aantrekkelijk als er sale is ☺️ Snelle verzending, goed maatadvies en eenvoudig retourneren of ruilen. Dat laatste is zeker niet bi... Näytä lisää
Geweldig leuke kleding, snelle verzending en ruilen ging ook supersnel. Ik moest mijn retour pakket nog opsturen en vanuit Colourful rebel was het al onderweg.
Kleding was goed. Precies volgens beschrijving. Bezorging was ook snel. Contact met de klachten service via mail kan beter. Geen reactie gehad. Via instagram wel geholpen. Uiteindelijk zelf kunnen o... Näytä lisää
Ben alleen maar ontzettend blij dat ik aantal jaar geleden Colourful Rebel ontdekt heb. Zomer, herfst, lente en winter. Je vindt altijd unieke fashion die bij je past van constante en hoge kwaliteit!... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Hollanti
- colourfulrebel.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 19 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Ik ben fan van Colourful Rebel
Ik ben fan van Colourful Rebel
Vind de kwaliteit echt super het blijft mooi na het wassen en het zit echt super fijn! Heb al veel dingen in de kast hangen ervan zowel blazers als shirt 😍
Snelle verzending en goede producten!
Mooie prijs kwaliteitsverhouding
Mooie prijs kwaliteitsverhouding! Blij mee!
Het was een hele fijne ervaring omdat alles overzichtelijk en gedetailleerd beschreven is!
Het was een hele fijne ervaring omdat alles duidelijk was, goede foto’s van de artikelen en een gedetailleerde beschrijving. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Tevreden
Snel geleverd! Goede kwaliteit. Broek was alleen wat aan de korte kant bij mij
Super klantenservice!
Ten eerste heeft Colourful Rebel natuurlijk een geweldige collectie! Maar een goede klantenservice vind ik ook enorm belangrijk. En dat hebben ze! Ik had een probleem met het aanmelden van een retour. Hierover had ik een mail gestuurd. Nog diezelfde dag kreeg ik een reactie. Dit zelfs nog om 20.00 uur. In mijn mail had ik meerdere vragen gesteld. Vaak merk ik dat je in een mail maar halve antwoorden krijgt. Heel vervelend. Maar vanuit Colourful Rebel niet. Zij hadden op al mijn vragen snel, direct en heel duidelijk antwoord gegeven. Top dus! Kortom, dik tevreden!
Heel erg blij!
Ik shop regelmatig bij colorful rebel. Ik ben erg blij ben de snelheid van levering en de kwaliteit van de items!
De items zijn kwalitatief echt heel goed!
Ben echt heel erg blij met de fits en kleurcombo's!
De basic shirts zijn van goede kwaliteit en zitten lekker. Mijn pakket was kapot gegaan onderweg binnen 1 dag was het nieuwe pakket al weer opgestuurd
Het is net een cadeau
Snelle verzending en levering.
Mooi verpakt net als een cadeautje!
Fijne ervaring
Fijne ervaring! Snelle levering en kleding was naar verwachting. Voor lange meiden vallen de truien wat aan de kortere kant, handig om rekening mee te houden bij aanschaf! Mouwen vallen (bij mij) wel goed.
Ik had mijn bestelling binnen enkele werkdagen binnen
Ik had mijn bestelling binnen enkele werkdagen. Prachtige paarse blazer met dito basic shirt. Heel blij mee :) en veel complimenten ontvangen, altijd leuk.
Positieve ervaring
Ik heb nu een aantal keer besteld bij Colourful Rebel. Er werd steeds snel bezorgd en het retourproces werkt ook makkelijk. De kleding zelf is kwalitatief heel goed. Maatvoering is consequent. Positieve ervaring dus!
Zeer tevreden!
Duidelijke website, mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering! Al met al; zeer tevreden en ga in de toekomst zeker weer een bestelling doen!
Top 100% katoen kleding
De kwaliteit van de 100% katoen kleding voel je echt. De shirts zijn heel zacht en dikker dan je zou verwachten waardoor ze hopelijk in de winter lekker warm zijn maar nu in de zomer niet synthetisch en plakkerig. Let op: onder lichterige shirts moet je nog wel een huidskleur bh aan, ook al voelt de stof dik genoeg dat het niet zou hoeven.
Goede kwaliteit
Al meerdere keren kleding gehad van Colourful Rebel, mooie pasvorm en goede kwaliteit!
Kleding was goed
Kleding was goed. Precies volgens beschrijving. Bezorging was ook snel.
Contact met de klachten service via mail kan beter. Geen reactie gehad. Via instagram wel geholpen. Uiteindelijk zelf kunnen oplossen en blij met aankoop.
Prachtig en kwalitatief
Colourful Rebel heeft onwijs mooie kleding, die kwalitatief ook echt prachtig is 🤎 Als er iets mis is met een product kijken ze graag met je mee en komen ze met een fijne oplossing.
Fijne kwaliteit
Ik heb een pak en shirts besteld en vind de kwaliteit echt top! Mooie stoffen, voelt allemaal aan alsof het een tijd mee kan. Zou zo nog eens bestellen.
Mooie basics zowel shirts als truien
Mooie basics zowel shirts als truien. 1 probleem; er zitten heel veel pluisjes aan de binnenkant.. gevolg is als je een basic draagt met een trui erover dat alles onder zit.. mooi ;ja, handig, zeer zeker niet en ik zou het daarom ook niet aanraden te kopen.