Colourful Rebel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit kleding! Mooie collectie en natuurlijk altijd extra aantrekkelijk als er sale is ☺️ Snelle verzending, goed maatadvies en eenvoudig retourneren of ruilen. Dat laatste is zeker niet bi... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Kleding was goed. Precies volgens beschrijving. Bezorging was ook snel. Contact met de klachten service via mail kan beter. Geen reactie gehad. Via instagram wel geholpen. Uiteindelijk zelf kunnen o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben alleen maar ontzettend blij dat ik aantal jaar geleden Colourful Rebel ontdekt heb. Zomer, herfst, lente en winter. Je vindt altijd unieke fashion die bij je past van constante en hoge kwaliteit!... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

914 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldig leuke kleding

Geweldig leuke kleding, snelle verzending en ruilen ging ook supersnel.
Ik moest mijn retour pakket nog opsturen en vanuit Colourful rebel was het al onderweg.

4. syyskuuta 2026

Fijn merk!

Wat een fijne spullen! De basics zijn heerlijk zacht en zitten lekker en ook de andere kleding is van goede kwaliteit. Ik heb er een nieuw favoriet merk bij.

1. syyskuuta 2026

Superblij. Topervaring

Heel blij met mijn kleding (2 mooie broeken, sweater en een gratis t-shirt. Heerlijk zachte katoen van goede kwaliteit en goede pasvorm.
Zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben absoluut fan.

25. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over mijn aankopen

Heel tevreden over mijn aankopen. Ik heb een aantal fitted tshirts gekocht en was wat onzeker over de maten daar ik wat voller ben geweest. Gelukkig adviseerde de maattabel van Colourful Rebel mij goed waardoor ik meteen goed nauwsluitende tshirts ontving. Ook heb ik een wit tshirt gekocht. Waar de meeste witte fitted tshirts toch wat doorschijnen, ook met huidskleurige BH's, was ik enorm blij te zien dat het witte tshirt van Colourful Rebel helemaal niet doorschijnt. Ook leveren ze wat ze beloven; de stof voelt echt boterzacht op de huid. Ook na een aantal keer wassen blijft de stof en de kleur goed. Heerlijke shirts om aan te hebben. De stof is niet zweterig, ook wel zo fijn ;). Ook heb ik een blazer besteld en ook met deze aankoop ben ik meer dan blij. Naast dat deze netjes afkleed geeft de blazer een ook wat stoerdere look. En de kwaliteit voelt ook top aan. De twee leveringen ontving ik ook heel snel wat ik wel erg prettig vind als ik nieuwe kelding koop. Dus kort samengevat; Colourful Rebel levert wat ze beloven.

7. syyskuuta 2026

Snelle levertijd

Snelle levertijd en zeer tevreden met de bestelde blazer.
Kleur als op de afbeelding. Kwaliteit en pasvorm zeer mooi en goed.

18. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Mooie kwaliteit en fijne stoffen

Mooie kwaliteit en fijne stoffen. Ook goed op lengte en als lange vrouw vind ik dat erg fijn. Ik heb wel het idee dat de maatvoering iets is veranderd, voorheen droeg ik altijd L en dat viel oversized en nu is de L wat krapper maar nog steeds goed

3. syyskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Ik vind het een belachelijke hoge prijs…

Ik vind het een belachelijke hoge prijs wanneer je een artikel retourneert; € 10,95!

27. elokuuta 2026
Colourful Rebel-logo

Vastaus yritykseltä Colourful Rebel

Hi Angela,
Kan dit zijn doordat je een deel hebt geretourneerd? Hierdoor heb je verzend en retourkosten.
Wanneer je iets omruilt of kiest voor shoptegoed dan is het gratis retourneren.
Heb je alles teruggestuurd dan hoor je wel de verzendkosten (heen) terug te ontvangen.

Indien iets niet klopt mag je onze klantenservice benaderen: webshop@colourfulrebel.com

Langdurig plezier!

Heb inmiddels 5 blazers in mijn kast, in de was, uit de was, de kwaliteit van de stof is goed, de print op de ene blazer blijft super, de cijfers op de anderen veranderen niet (zitten goed vast).
Blij mee!

5. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin