Bij de aanvraag van een hypotheek kregen wij onverwachts in eens te maken met een A2 codering op onze naam. Wij hadden reeds een rente voorstel gehad en daardoor ook al het voorlopig koopc... Näytä lisää

Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Näytä lisää
Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä CoderingVrij
Yrityksen kirjoittama
CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.
Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?
Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?
Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren
Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen
Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.
Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?
- Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
- Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
- Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
- Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Innovatiepark 3A, 4906AA, Oosterhout, Hollanti
- 088 - 426 3737
- info@coderingvrij.nl
- coderingvrij.nl

Doe nu de haalbaarheidscheck!
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Na vele pogingen bij Codering vrij…
Na vele pogingen bij Codering vrij terecht gekomen. Heel fijn en open gesprek gehad waarbij ze ook echt je kansen inschatten en dan pas met je in zee gaan. Na een drie weken was daar eindelijk het verlossende telefoontje, de BKR is eraf! We hebben het contact als zeer professioneel en prettig ervaren en we hadden zonder Codering Vrij nooit ons droomhuis kunnen kopen. Nogmaals bedankt toppers!

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Met een beetje eigen inzet zeer effectief
Communicatie verliep snel en duidelijk. Coderingvrij is makkelijk te bereiken bij vragen en je wordt niet in een wachtrij gezet.
Eigen inzet is vereist bij het aanleveren van documenten.De BKR registratie was eerder verwijderd dan de opgegeven 4 tot 6 weken.
Top ervaring!

Bkr registratie
Super goed geholpen binnen een paar weken ben ik van mijn negative bkr af. Dus ik raad dit iedereen aan.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
De informatie is duidelijk voor binnen…
De informatie is duidelijk voor binnen 3 maanden had niet verwacht dat de procedure zo vlot zou verlopen. Ben zeer tevreden en de keuze die ik heb gedaan voor coderingvrij behandeling. Mijn advies voor mocht je de stappen nemen voor een coderingvrij van bkr zou het doen.

Top Bedrijf
Top Bedrijf . Zeer goede communicatie. Alle problemen zijn opgelost. Er werken mensen die je graag willen helpen en eventuele problemen snel willen oplossen.

bkr registratie
Omdat men zij dat ik niet uit de bkr zal komen voor een hypotheek

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Dit bedrijf heeft mij heel goed geholpen.
Dit bedrijf heeft mij heel goed geholpen. De medewerkers waren communicatief, behulpzaam en de correspondentie was duidelijk en helder.
CoderingVrij heeft mij bevrijd van een bkr melding waardoor ik nu normaal kan mijn dingen doen en normaal kan ademen.
IK bedank alle medewerkers van CoderingVrij en wens hen alle succes van de hele wereld. Chapeau.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Zeer tevreden over Coderingvrij – echte aanrader!
Na lange tijd met een negatieve registratie te hebben gezeten, kwam ik terecht bij Coderingvrij. Dankzij hun professionele aanpak is mijn registratie inmiddels verwijderd. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen.
Ik had vooral contact met meneer Schoonen, en dat was een zeer prettige ervaring. Hij is geduldig, eerlijk en zeer deskundig. Geen loze beloftes, maar duidelijke uitleg, transparantie en écht resultaat. Ik kon altijd bij hem terecht met vragen, en kreeg snel antwoord.
Ik ben ontzettend blij met het resultaat en met de fijne begeleiding gedurende het hele proces. Dank u wel meneer Schoonen en het hele team van Coderingvrij!
Voor iedereen die last heeft van een negatieve registratie: Coderingvrij is absoluut een aanrader!

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Zeer snel en correct behandeld
Zeer snel en correct behandeld, binnen drie weken was de negatieve bkr registratie verwijderd. Nogmaals bedankt

Wij zijn enorm tevreden!
De hulp die wij nodig hadden verliep soepel vanwege duidelijke uitleg/afspraken en snelle reacties van coderingvrij. Ook telefonisch zijn wij altijd netjes geholpen.
En ja hoor, wij zijn nu codering vrij!

ontzettend dankbaar
Dit bedrijf heeft ons echt uit de brand geholpen. Ontzettend vriendelijk en komen hun beloftes na. SUPER.

Super geholpen!
Super geholpen!
Ik ben echt top geholpen. Mijn BKR-registraties waren supersnel weg en alles werd duidelijk en netjes geregeld. Echt blij mee!

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Dankzij coderingvrij na lange periode…
Dankzij coderingvrij na lange periode door moeilijk doen van ING, is mijn bkr registratie toch verwijderd. Daarom ben ik ze heel dankbaar. Ze hebben hun woord gehouden. Bedankt coderingvrij. Top team🙏

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Rust en vrij en zeer goed geholpen
Er ging niks mis, zoals beloofd door CoderingsVrij ben ik daadwerkelijk ook van mijn codering af. Je levert de gegevens aan die ze vragen, als je vragen hebt of zij hebben vragen zijn ze snel met reageren en duidelijk/vriendelijk in de omgang. Je vraagt er in sommige gevallen er ook niet om om een codering te hebben en dat snappen ze, en daar wil je dan ook graag vanaf aangezien het ook rust geeft en je daar ook niet over hoeft te blijven piekeren. Een dikke voldoende voor CoderingsVrij van mij...Super! #aanrader

Goede en duidelijke communicatie
Goede en duidelijke communicatie. Alles netjes volgens afspraak nagekomen met positief resultaat.

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Had helemaal geen hoop meer met mijn…
Had helemaal geen hoop meer met mijn bkr . Maar dank zij coderingvrij
Is alles opgelost zeer tevreden bedankt helden

Vriendelijk en snel geholpen
Vriendelijk en snel geholpen. Dankzij de spoedprocedure was mijn BKR registratie binnen een week verwijderd. Helemaal top !!

Vastaus yritykseltä CoderingVrij
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.