Banner for CoderingVrij

CoderingVrij Arvostelua 450

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aanvraag van een hypotheek kregen wij onverwachts in eens te maken met een A2 codering op onze naam. Wij hadden reeds een rente voorstel gehad en daardoor ook al het voorlopig koopc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut

Tietoja yrityksestä CoderingVrij

Yrityksen kirjoittama

CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.

Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?

Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?

Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren

Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen

Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.

Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?

• Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
  • Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
  • Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
  • Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Vrijblijvend adviesgesprek

Promotion box for CoderingVrij

Doe nu de haalbaarheidscheck!

Kan jouw BKR verwijderd worden? Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Ze komen hun afspraak na.

Ze helpen oprecht op een eerlijke wijze om het beste voor jouw eruit te halen.

13. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de positieve review!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Snel en accuraat geholpen!

20. toukokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst.

EVR melding verwijderd

EVR melding verwijderd

19. toukokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk en zeer bekwaam

Zeer vriendelijk en zeer bekwaam in hun werk.
Doe echt hun best.

13. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

BKR verwijdert

Coderingvrij heeft ervoor gezorgd dat mijn BKR registratie binnen 3 weken is verwijderd. Het contact was super fijn en snel, heel duidelijk ook.

9. toukokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Het was erg snel positief afgehandeld.

Het was erg snel positief afgehandeld.

7. toukokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te vernemen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst zonder de belemmeringen van de registratie!

Saanut 5/5 tähteä

Van twijfel naar resultaat!

Ik had zelf vier A2-coderingen. Deze waren wel allemaal afgelost, maar nog steeds zichtbaar. Na de afwijzing van de bank voor een hypotheek kwam ik in contact met CoderingVrij. Mijn partner en ik waren in eerste instantie sceptisch. Het eerste gesprek verliep echter erg prettig. We bleven wel wat terughoudend, maar besloten er toch voor te gaan.

Mijn contactpersoon was de heer Blank. Na een telefonische sessie waarin ik mijn verhaal deed, werd er een bezwaarschrift opgesteld. Al vrij snel verwijderden twee bedrijven de codering. Wauw, wat een gevoel was dat! We kregen weer hoop. Niet veel later liet ook het derde bedrijf weten de codering te verwijderen.

Op de laatste partij moesten we even wachten, maar vandaag kregen we bericht dat ook zij de codering gaan verwijderen. Wat een opluchting!

Ik kan niet anders dan zeggen dat ik erg blij ben met de hulp van CoderingVrij. De heer Blank stond mij altijd netjes en vriendelijk te woord. Dat was erg prettig — je voelt je gehoord en begrepen. Dankzij CoderingVrij kunnen wij nu eindelijk aan onze toekomst bouwen.

Hartstikke bedankt, en in het bijzonder dank aan de heer Blank!

9. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden.

Wij zijn blij en dankbaar dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen helpen en hebben kunnen laten zien dat verwijdering van een registratie ook echt mogelijk is. Wij zullen de complimenten doorgeven aan Dhr. Blank.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

Saanut 5/5 tähteä

Nou ik heb al een review gestuurd en…

Nou ik heb al een review gestuurd en jullie in de hemel geprezen want wat jullie voor mij gedaan hebben is super
Het is allemaal gelukt

1. toukokuuta 2025

Perfect

BKR registratie is succesvol verwijderd in een zeer korte periode, communicatie verliep ook gemakkelijk. Zeker aan te raden!

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de positieve review en 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te horen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

Wat een opluchting

Een zeer goede ervaring met codering vrij ze hebben zeer goed voor ons gestreden het heeft eventjes geduurd het is hun toch maar mooi gelukt en daar zijn wij heel dankbaar voor en daar voor een hele dikke 10 kan iedereen die tegen de bkr opstakkels loop codering vrij aan te bevelen ze strijden er voor wat ze beloven wat ze kunnen doen nogmaals chapeau

30. huhtikuuta 2025

Ik had 2 negatieve BKR coderingen

Ik had 2 negatieve BKR coderingen, dankzij CoderingVrij zijn ze verwijderd binnen een maand!!
Zeer betrokken medewerkers goed bereikbaar. Ze houden je op de hoogte van alles wat ze voor je doen.
Kortom ze zijn betrouwbaar en snel.

27. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden!

Klasse!

Na het aanleveren van alle juiste stukken is de aanvraag ingediend. Enkele weken later het goede nieuws gekregen dat de codering verwijderd is. Dit was zeker geen makkelijk dossier.
Toch boksen ze het voor elkaar bij coderingvrij!

23. huhtikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de haperingen om mijn BKR…

Ondanks de haperingen om mijn BKR registratie op te vragen, heeft coderingvrij het voortvarend opgelost.

15. huhtikuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren.

Klasse geholpen

Randy Schoonen heeft ons super geholpen. Heldere communicatie en het gewenste resultaat binnen
de gewenste oplossingstijd.

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden.

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Uitstekende service !

Uitstekende service !
Dankzij Coderingu Vrij is Mijn negatieve BKR registratie succesvol verwijderd in een korte termijn ook nog! Communicatie was top Ben zeer dankbaar! Speciale dank aan Mevrouw A Herlaar

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de positieve review en 5-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren en zullen de complimenten doorgeven aan onze collega's.

Ook wij zijn blij te lezen dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Goede hulp

Goede hulp! Alles verwijderd!

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review!

Saanut 5/5 tähteä

Codering binnen twee weken weg

Mijn codering was binnen twee weken na aanmelding weggehaald en ik moet de medewerkers van Coderingvrij complimenteren, zij zijn snel accuraat en stellen geen onzin vragen, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, hoewel ik eerst zeer sceptisch was, het kost natuurlijk iets maar dan heb je ook iets naar is gebleken, Ik raad dit iedereen aan, hoewel elke case natuurlijk op zichzelf staat.

12. huhtikuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Wij waarderen de complimenten over onze service en zullen deze doorgeven aan onze medewerkers! Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

A2 codering snel verwijderd

Op maandag een intake gesprek gehad, woensdag alle nodige informatie aangeleverd en 2 weken later gebeld met het goede nieuws, mijn BKR A2 codering van Rabobank is verwijderd! Super fijn, bedankt allemaal voor jullie snelle, harde werk!

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en zullen de complimenten doorgeven aan onze collega's. Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben snel en serieus geholpen

Ik ben snel en serieus geholpen. Mijn zaak is direct opgepakt en opgelost. Erg tevreden

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedank voor de 5-sterren review!

Saanut 5/5 tähteä

Enorm snel geholpen in spoed casus

Enorm snel geholpen. Eerlijk transparant proces, ondanks de onduidelijkheden van de derde partijen. Super bedankt!

1. huhtikuuta 2025

CoderingVrij

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin