Banner for CoderingVrij

CoderingVrij Arvostelua 450

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aanvraag van een hypotheek kregen wij onverwachts in eens te maken met een A2 codering op onze naam. Wij hadden reeds een rente voorstel gehad en daardoor ook al het voorlopig koopc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend goed geholpen. Het was een zaak met enorme tijdsdruk en dat hebben ze bij Codering Vrij echt fantastisch opgepakt. Een dag na het aanleveren van alle documenten was de codering al ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De juriste die onze casus heeft behartigd was zeer professioneel en snel en adequaat in haar handelen. Duidelijke en goede communicatie. En nadat wij alle benodigde info hadden doorgegeven een super p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat goed dat er een CoderingVrij .NL Bestaat Doordat ik in de problemen kwam bij een geldlening kwam ik erachter dat ik op de .zwarte lijst stond . Doordat een finansierings bedrijf waar ik... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut

Tietoja yrityksestä CoderingVrij

Yrityksen kirjoittama

CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.

Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?

Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?

Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren

Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen

Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.

Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?

• Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
  • Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
  • Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
  • Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Vrijblijvend adviesgesprek

Promotion box for CoderingVrij

Doe nu de haalbaarheidscheck!

Kan jouw BKR verwijderd worden? Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Weg registratie

Deze mensen hebben mij in 3 weken tijd van mijn bkr registratie af geholpen ! Zeer tevreden , ik ken nu verder met mijn toekomst plannen ! Nogmaals hartelijk dank !

9. syyskuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam. Goed advies. Voelde me zeer gehoord. Na lang vechten voor iets uit het verleden eindelijk gehoord en niet de reactie van los het zelf maar op. Doorverwezen en een advocaat toegewezen gekregen en daar volgde fanatisch nieuws uit. Mijn leven heeft heel lang onhold gestaan en eindelijk weer vrijheid terug en dromen die uitkomen.

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden.

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve en persoonlijke manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Goed en snel behandeling

mensen bij coderingvrij zijn altijd duidelijk en eerlijk geweest, goede en duidelijke communicatie met als resultaat dat onze codering is verwijderd en was sneller dan verwacht. ik zou iedereen coderingvrij aanraden.

4. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden.

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Saanut 5/5 tähteä

Netjes geholpen..ze zijn erg…

Netjes geholpen..ze zijn erg vriendelijk..
Door de bkr registratie eraf is kunnen we verder met ons leven

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Saanut 5/5 tähteä

Top juristen communicatie was super…

Top juristen communicatie was super binnen een maand was de registratie van bkr weggehaald ik zou iedereen codering vrij aanraden!

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

De mensen bij coderingvrij zijn altijd…

De mensen bij coderingvrij zijn altijd duidelijk en eerlijk geweest, goede en duidelijke communicatie met als resultaat dat onze codering is verwijderd binnen 30 dagen. Heb de samenwerking als heel prettig ervaren als ik vragen had werden deze snel beantwoord. duidelijk en oprecht ik zou iedereen coderingvrij aanraden

29. elokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Goed geregeld

Ze hebben kennis van zaken , het probleem werd snel opgelost 👍

28. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Door mijn expartner heb ik een…

Door mijn expartner heb ik een negatieve bkr registratie gehad en toen heb ik codering vrij gevonden op google en
Heb ik ze gesproken ze zeiden binnen 1 maand ongeveer krijg je het antwoord ik heb binnen 1 week telefoontje gehad met dat mijn bkr was verwijderd ik geloofde mijn oren niet ben zo blij en dankbaar aan codering vrij

28. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Goeie ervaring met EVR melding heel…

Goeie ervaring met EVR melding heel goed geholpen! Zeker een aanrader om ook met zulke meldingen bij coderingvrij aan te melden.

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en lovende woorden!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Aanvraag Hypotheek

voor het aanvragen van mijn hypotheek heb ik een schone BKR nodig. Ik wist niet eens dat ik een melding had. dit kwam pas naar boven tijdens de aanvraag.

Ik kwam in contact mer coderingvrij en zij hebben een spoed aanvraag van mij in behandeling genomen. Met een uiterst goede onderbouwing hebben zij het verzoek ingediend en binnen twee weken was ik mijn registratie af.

contact verliep altijd netjes en professioneel, ik belde tussendoor wel eens voor een update en werd altijd netjes te woord gestaan.

Ik ben erg content

22. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik goed en snel ben geholpen met aandacht voor mijn persoonlijke situatie.

Omdat ik goed en snel ben geholpen met een persoonlijke aanpak.
Dit is geen paarse krokodil !
Zij doen wat ze beloven.

13. elokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Ook wij zijn blij dat wij je hierbij hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

En door

Weliswaar heb ik gekozen voor in 1 keer € 1.350 af te tikken, maar dan gaat coderingsvrij ook onmiddellijk en kordaat aan de slag.
Binnen 4 weken was mijn registratie verdwenen.
Hou er wel rekening mee dat je zelf veel informatie moet aanleveren richting coderingsvrij.

16. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Snelle oplossing om van je BKR registratie af te komen

Na een negative melding om een lening af te sluiten heb ik coderingvrij benaderd om dit voor mij op te lossen. Na contact en de juiste gegevens hebben opgestuurd is mijn BKR registratie binnen 3 weken verwijderen en kan ik nu verder met mijn plannen. Erg fijn dat dit zo snel hersteld kon worden. Een aanrader!

13. elokuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en ook de moeite hebt genomen dit online te delen met anderen.

Super geholpen

Ze hebben ons heel goed geholpen via de email maar ook telefonisch.
Wij zijn nu code vrij en kunnen nu verder.
Bedankt CoderingVrij.

11. elokuuta 2025

Top service

Snel en goed behandeld en de BKR registratie was snel verholpen.

8. elokuuta 2025

Super snel opgelist

Deze bedrijf coderingvrij heeft mijn bkr hooge uit binnen 2 manden mijn bkr verwijder waar jaren lang mee rond liep.en nu kan ik endelijk goede hypotheek aansluiten met laage rente dank zij de corderingvrij. Super dikke 10 voor deze mensen.

16. huhtikuuta 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek!

Zeer tevreden 👍

7. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren! Wij zijn blij om te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen. Ook wij zijn blij dat wij je mogen en kunnen helpen en willen je namens het hele team alle goede wensen voor de toekomst! Met vriendelijke groet, CoderingVrij

Top ervaring

Top ervaring, het is zeker een aanrader.
Je hoeft alleen de 1ste stap te doen door hun te bellen. En binnen een paar weken is het opgelost.
Ik heb geen spijt van, blij dat ik deze stap hebt genomen!

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en positieve woorden! Wij zijn blij om te lezen dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen. Ook wij zijn blij dat je te mogen helpen en willen je namens het hele team alle goede wensen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, CoderingVrij

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle afhandeling en werd…

Goede en snelle afhandeling en werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren en mooie woorden!

Ze zijn snel

Ze zijn snel, duidelijk en hebben in 4 weken 3 coderingen eraf gekregen. Binnen afgesproken tijd van 5 weken.
Erg fijn dat het is gelukt.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren en mooie woorden!

CoderingVrij

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin