Prachtige sieraden Fantastische behandeling en Een fijne support bij de aankoop van een sierraad dat bij je past Atelier Cober is een echte aanrader
Een oud niet passend sieraad van mijn overleden moeder laten omtoveren tot een prachtige ring die ik dagelijks met veel plezier draag. ben nog elke dag verliefd op het eindresultaat.
Service altijd prima,hadden 5 sterren kunnen zijn maar armbandjes pasten geen van allen....foutje😓Voor de rest👍🏻
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Atelier Cober maakt als sinds 1991 de mooiste sieraden. Vincent Cober ontwerpt en vervaardigt alle sieraden in eigen huis.
Houtstraat 15, 5341GG, Oss
- 0412651450
- info@cober.nl
- cober.nl
Vanaf het eerste moment had ik al een …
Vanaf het eerste moment had ik al een goed gevoel door hoe de klantvriendelijkheid is;hoe er uitgebreid de tijd is genomen voor mij en het belangrijkste is dat ik door hun mijn ultieme gedenksieraad aan/voor mijn onlangs overleden moeder heb gekregen. Daar ben ik iedereen die er aan heeft meegewerkt het te realiseren;dagelijks enorm dankbaar voor. Mijn vader heeft nu een uniek soort ring uitgezocht om door hun te laten maken. Dat op aanraden van mij en mijn vader had meteen hetzelfde goede gevoel als ik bij alles.
Super mooie herdenkingshanger
Super mooie herdenkingshanger met op een of andere manier alle kenmerken subtiel verwerkt.
deskundig en betrouwbaar
deskundig, vriendelijk, snel en betrouwbaar, want jullie hebben ook 2 reparaties afgeraden
Goede inleving in onze wensen
Door gesprek de juiste voorstellen in trouwringen doen, waardoor geen ellenlange pas sessies ontstaan, maar al heel snel naar het gewenste product gegaan wordt.
Klant staat centraal
Klant staat centraal; eerlijk advies en zeer duidelijke uitleg
Service altijd prima,hadden 5 sterren …
Trouwe klant sinds 2000
Trouwe klant sinds 2000, omdat Cober goed adviseert, out of the box en de kwaliteit: daar kan geen ander tegenop.
Prachtige ring voor mijn vrouw …
Prachtige ring voor mijn vrouw ontworpen, geheel naar onze ideeën met een fantastische uitstraling.
Goede service, veel verstand van zaken, ruime keuze. Erg leuk om zelf de steen van de ring uit te mogen zoeken.
Bijzondere ervaring
Fijne mensen die alle tijd en aandacht hebben voor jouw wensen. Hoge kwaliteit product door schitterende ontwerpen en de beste materialen. Zorgvuldig geselecteerd en afkomstig uit alle delen van de wereld. Bijzondere ervaring om je trouwring te ontwerpen.
Prima geholpen.
Ik ben heel fijn geholpen. Vooral de vele keuze mogelijkheden en het aanvoelen wat bij mij zou kunnen passen waren een aangename verrassing.
prima samenwerking
Ongedwongen sfeer, eerlijk, betrouwbaar... Prima keuze om trouwringen te kopen.
Creatief en meelevend
creatief, persoonlijk, aandachtig, open, hartelijk, ambachtelijk
professioneel, origineel, aardig en gericht op wat klant graag wil
Ik heb al aanbevolen, zal dit zeker vaker doen, voor degene die van echte stenen en originaliteit en persoonlijkheid houdt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.