Prachtige set oorbellen gegeven aan mijn zus, voor haar bruiloft. Stonden heel mooi bij haar jurk. De sieraden waren ook prachtig ingepakt, extra feestelijk om te geven.
Super mooie en sterke sieraden, altijd prachtig ingepakt en snel verstuurd. Is echt mijn go to voor mooie cadeaus
Yrityksen kirjoittama
Bij Sam&Rosa kun je terecht voor unieke handgemaakte sieraden. Alles wat je bij ons besteld wordt prachtig verpakt.
1012PV, Amsterdam, Hollanti
- hoi@sam-rosa.nl
- sam-rosa.nl
Super mooie en sterke sieraden
Super snelle en persoonlijke service
Super snelle en persoonlijke service. Mooie kwaliteit, ik blijf bestellen. Zeker een aanrader.
Er is altijd wat moois te vinden bij…
Er is altijd wat moois te vinden bij Sam & Rosa, voor jezelf of als je op zoek bent naar een mooi cadeau. Ik heb er al veel vriendinnen blij mee gemaakt, en draag zelf vrijwel dagelijks een S&R sieraad. Mooi verpakt en snel verzonden ook!
Prachtige set oorbellen gegeven aan…
Fantastisch
Iets bestellen bij Sam&Rosa is altijd feest! Voor jezelf of voor iemand anders. De sieraden komen altijd in een heel leuk en mooi pakketje aan. De sieraden blijven lang mooi en zijn van goede kwaliteit. Echt mijn favoriete sieradenshop!
Super mooie sieraden voor een goede…
Super mooie sieraden voor een goede prijs. Perfect om cadeau te doen voor een ander of voor jezelf!
Fan van Sam & Rosa!
Geweldig! Stuk voor stuk mooie accessoires. De zendingen zijn er altijd heel snel. Er is veel persoonlijke aandacht besteed aan de verpakking, netjes en verzorgd ingepakt. De sieraden blijven mooi en zijn eindeloos te combineren. Sam & Rosa is een echte aanrader!
Hele mooie sieraden
Hele mooie sieraden, blijven lang goed en super service!
Mooie sieraden
Mooie sieraden. De bestelling wordt mooi verpakt en snel verzonden. Klantenservice is erg vriendelijk.
Super mooie armband
Super mooie armband, wordt ook echt meegedacht en de service is too! Je krijgt het ook heel leuk verpakt binnen, toch allemaal leuke extaatjes! Thanks Pauline en Lise!
Onwijs mooie sieraden
Onwijs mooie sieraden. Prachtige kwaliteit. Klantenservice top. Mijn ketting ging om onverklaarbare reden helaas kapot binnen twee weken. Er werd gelijk naar een passende oplossing gezocht. Super blij!
Supermooie sieraden van goede…
Supermooie sieraden van goede kwaliteit. Al meerdere sieraden gekocht, ze blijven bij vaak dragen heel mooi. Snel verzonden en leuk ingepakt. Ideaal als cadeautje of voor jezelf!
Go to sieraden webshop
In de loop der jaren al voor verschillende relaties (schoonmoeder, schoonzus, vriendinnen én mezelf) bestellingen geplaatst. Wordt snel naar het opgegeven adres verstuurd en wordt mooi als cadeau ingepakt. Ik heb zelf twee paar armbandjes en één paar oorbellen van Sam&Rosa. Blijft mooi en kun je altijd in/omhouden. Aanrader voor iedereen die een sieraden cadeau zoekt voor een ander of iets moois voor zichzelf wil uitkiezen.
Prachtige sieraden van hoge kwaliteit
Prachtige sieraden van hoge kwaliteit, krijg er veel complimenten over! Heb al meerdere kettingen en armbanden, er zit altijd wel iets leuk tussen :) Ook altijd snel verzonden en in mooie verpakking, erg leuk om cadeau te geven en te krijgen!
Thé go to jewelry brand
Thé go to jewelry brand. Trendy, qualitative and affordable; a must have!
Prachtige armband
Prachtige armband! Mooie materialen en super leuk ingepakt. Echt een feestje om cadeau te geven.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, fijne service en mooie sieraden!
Topkwaliteit en service
Topkwaliteit en service; aanrader 💫!
Erg vriendelijk en zeer goede service
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.