Prachtige sieraden Fantastische behandeling en Een fijne support bij de aankoop van een sierraad dat bij je past Atelier Cober is een echte aanrader
Vanaf het eerste moment had ik al een goed gevoel door hoe de klantvriendelijkheid is;hoe er uitgebreid de tijd is genomen voor mij en het belangrijkste is dat ik door hun mijn ultieme gedenksieraad a... Näytä lisää
Een oud niet passend sieraad van mijn overleden moeder laten omtoveren tot een prachtige ring die ik dagelijks met veel plezier draag. ben nog elke dag verliefd op het eindresultaat.
Service altijd prima,hadden 5 sterren kunnen zijn maar armbandjes pasten geen van allen....foutje😓Voor de rest👍🏻
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Atelier Cober maakt als sinds 1991 de mooiste sieraden. Vincent Cober ontwerpt en vervaardigt alle sieraden in eigen huis.
Houtstraat 15, 5341GG, Oss
- 0412651450
- info@cober.nl
- cober.nl
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden
Fantastische behandeling en
Een fijne support bij de aankoop van een sierraad dat bij je past
Atelier Cober is een echte aanrader
Prachtige, onbewerkte stenen en interessante ontwerpen.
Cober is gespecialiseerd in prachtige, onbewerkte stenen in bijzondere kleuren.
Zijn Interessante ontwerpen, vaak met diamanten, laten die stenen nog mooie uitkomen dan zonder omlijsting.
Het is altijd weer een feest om zijn atelier te bezoeken en de nieuwste aanwinsten te bekijken die Cober onvermoeid aandraagt..
Cober
Op afspraak Super geholpen door Vincent Cober. Erg blij met mijn nieuwe ringen
Meedenken in oplossingen
Netjes ring bijgewerkt
Duidelijke afspraken vooraf
Meedenken in oplossingen
Succes 😉
Nog elke dag verliefd op het eindresultaat.
Prettige sfeer
Prettige sfeer en een eerlijk en gezellig verkoopverhaal.
mooie kwaliteit
mooie kwaliteit, goede service en vriendelijke mensen
Er wordt uitstekend naar je wensen…
Er wordt uitstekend naar je wensen geluisterd, ongeacht wat je budget is. Alles wordt speciaal voor je gemaakt en ook eigen ideëen kun je laten uitvoeren.
herinnering en een mooi sieraad wat ik erg graag draag
er wordt goed geluisterd naar ideeën in een rustige omgeving. goede uitleg gekregen over hoe het gemaakt wordt, zodat er veel vertrouwen is en samen hebben we een mooie ring gebrainstormd, een samenvoeging van onze touwringen met de vingerafdruk van mijn man
Wat een service!
Wat een service!! Wij raden Cober bij iedereen aan. In alles werd er met ons meegedacht en men deed alles wat mogelijk was om ons te helpen.
Niet zomaar een juwelier
Niet zomaar een juwelier.
Neemt de tijd voordat het definitieve ontwerp klaar is. Duurt en kost wat maar dan heb je ook wat
Enthousiast
Enthousiast, betrokken personeel & eigenaar. We voelden ons gewaardeerd en als klant behandeld.
Prachtige en unieke ringen voor een…
Prachtige en unieke ringen voor een goede prijs. We hebben hier onze trouwringen gekocht. Heel vriendelijk en uitgebreid geholpen door de eigenaar. Geheel zelf gemaakt en dat zie je terug in de kwaliteit. Ook erg leuk is dat je met oude sieraden iets nieuws kan laten maken. Dit ga ik zeker in de toekomst ook laten doen.
heel goed geholpen door Vincent
heel goed geholpen door Vincent, om de perfecte ring van mijn moeders trouwring te laten maken. helemaal blij mee.
Goed product en goede service.
Onze wens werd jullie oplossing
Dank voor de persoonlijke benadering en het op een creatieve manier vervullen van onze wensen.
Super service, mooie sieraden, erg leuk om er weer te zijn.
Super service
Eerlijk en goed advies bij keuze tevens …
Eerlijk en goed advies bij keuze tevens een assortiment voor elk wat wils en aanpassingen zijn mogelijk
Gedenkring
Super service en heel erg vriendelijk. Ben heel erg blij met mijn gedenkring die is gemaakt ter nagedachtenis aan mijn onlangs overleden man.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.