Vi holdt en 60 års fødselsdagsfest med 60 personer samt med live band Vi har masser af ros, og denne ros er vel og mærke ikke "kun" fra Susanne og jeg, men fra alle gæsterne. * Opdæk... Näytä lisää
Det var første og sidste gang jeg handlede i shop de skrev den 19/5 kl 1230 den var sendt men først den 20 kl 1330 indleverede de pakken i en shop bare ikke godt nok køb det hjem fra USA i stedet
Ringede i morges og talte med værkstedet ang et problem med viskerne på min gamle Mercedes w123-230. Mathias tog sig hurtigt at den akutte opgave og jeg var der 09:30. Han konstaterede at trækket... Näytä lisää
Classic Car House er et passioneret oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle. Med de klassiske biler som omdrejningspunkt kan man opleve et klassisk bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, restaurant samt møde- og eventfaciliteter.
Kongevejen 79-85, 2800, Lyngby, Tanska
- +4533337000
- info@classiccarhouse.dk
- classiccarhouse.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Flot udstilling
Smukt sted, venlige personer, flotte og unikke biler. Lækker frokost.

En hel fantastisk oplevelse
En hel fantastisk oplevelse, krydret med beleven personale undervejs.
Jeg har idag været på Classic Car House, med min gamle onkel.
Min onkel har arbejdet med biler (Ford) hele sit liv, han er 86, det var en kæmpe oplevelse for ham.
Men det bedste var, personalet der var klar til en snak om bilerne og konceptet👍 Det var hele vejen og hver gang vi mødte nogen, så var der kun venlighed.
Det kan han leve højt på meget længe.
TUSIND TAK FOR DEN GODE BEHANDLING.

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Et sted der skal opleves
Et sted der skal opleves, imponerende flot udstilling 👍🏼

Kæmpe stor anbefaling herfra🏎️🚙
Helt fantastisk sted med så mange vildt spændende oplevelser. Det kan varmt anbefales, og det er absolut værd at besøge mange gange.
Jeg har aldrig været bilinteresseret, men det er jeg blevet efter et besøg i CCH.
Oplevelsen starter i en flot indgang, og man kommer direkte ind i det store lokale, hvor der vises mange forskellige klassiske biler. Man hører ejernes fortællinger om bilerne og man dufter benzin, så man kommer helt ind i stemningen.
Der er super kreative løsninger på fx at se en bil skilt ad i flere dele, som kører langt op i luften og tilbage igen.
Man kan designe sin egen bil og køre den afsted med vild musik.
Hele børneafdelingen er så hyggelig og fyldt med lege- og afslapningsområder.
I de store garager findes der endnu mange flere flotte og interessante biler. Man fornemmer værkstedsstemningen og hvordan bilkontoret var i gamle dage.
Restaurant Willy’s, der hører til CCH, er et rigtig hyggeligt sted, som serverer lækker mad. Tjenerne er opmærksomme og dygtige.
Det er genialt at kunne gå direkte over i restauranten efter at have oplevet bilerne.
Kæmpe stor anbefaling herfra🏎️🚙

FANTASTISK STED.
FANTASTISK STED.. Man føler sig velkommen fra man træder ind af døren og til man går ud igen.. Stedet er så gennemført og oser langt væk af grundighed og passion.. Ikke sidste gang jeg har været der..

Fantastisk bilmuseums- og spise oplevelse hos Classic Car House
Fantastisk oplevelse blandt klassiske biler og udsøgt spise oplevelse

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Et utroligt smukt bil hus
Et utroligt smukt bil hus, hvor der er kælet for detaljerne ude som inde. Det er et hus, der henvender sig både til bilnørden, kvinden og børnene. Ingen olie og savsmuld på gulvene, men lækkert interiør, nypudset biler og højt til loftet. Restauranten kan også anbefales, hvor der både er veltillavet smørrebrød og andre danske retter til rimelige priser. Husk at bestille bord. Vi kommer bestemt igen.

Ord er fattige
Ord er fattige, når jeg skal beskrive hvilken oplevelse det var at gå rundt i Classic Car House. Samlingen af biler, både de klassiske og dem med historisk baggrund, var overvældende, og hvordan er det dog lykkedes at erhverve dem. Lokalerne i bygningerne er så smukke, både renoverede og nybyggede, og er i enestående håndværksmæssig udførelse. Blev årsmedlem da man må derind med jævne mellemrum.

Fantastisk bilmuseum
Fantastisk museum, kort og godt.
Enhver bilentusiast vil med garanti nyde de meget store, lyse og luftige faciliteter med masser af plads til både biler og besøgende. De har en god cocktail af klassiske "hverdagsbiler" (som mange sikkert vil huske fra deres barndom) , sjældne samlerobjekter, racerbiler og enestående skønheder i verdensklasse.
Bilhotellet er en integreret del af museet, hvilket betyder at man som gæst kan komme helt tæt på en overflod af andre skønheder og rarieteter; og bedst af alt vil der løbende blive føjet flere og flere biler til hotellet.
Er der nogle negative sider? Det er småtingsafdelingen. Man kan mærke at museet er nyt, så der mangler lidt afmærkninger, vejledende skilte (havde svært ved at finde hovedindgangen), og der er også områder som virker lidt halvtomme eller ufærdige - men dét er svært at kritisere et nyåbnet museeum for, og det gør bestemt ikke oplevelsen dårligere.