Et meget fint makeup bord! Nem og god manual. Alle dele var markeret med bogstaver og løsdele med tal. Det hele passede perfekt sammen og fungerede meget intuitivt 👍 Meget positivt overrasket over kv... Näytä lisää
Fra at jeg afgav bestillingen til at olieradiatoren blev afleveret på min adresse gik der præcis en uge. Det var ærligt talt hurtigere end jeg havde regnet med, da man i flere lande på transportstrækn... Näytä lisää
Hurtig levering, men varen lever slet ikke op til forventningerne. Havde håbet på bedre kvalitet i forhold til prisen.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hurtig levering, men ...
Køb aldrig noget hos Viva
Køb aldrig noget hos Viva. Ingen hjælp at hente hvis dit produkt enten går i stykker, eller skal repareres
Fra 5 til 3 stjerner
Fra 5 til 3 stjerner. Levering gik perfekt. Så kom vi til reklamation over en musemåtte fra SteelSeries QcK-XXL. Måtten var brugt max 2 måneder. Den delaminerede, hvilket jeg syntes var for hurtigt og ret til reklamation. Det havde vi forskellig opfattelse af, Vivas forholdt sig ikke til købeloven. Men efter mange skriv frem og tilbage fik jeg refunderet beløbet 17.03.26 PR. KULANCE, efter de havde forsøgt med et beløb på kr. 40 også pr kulance. Det er dårlig kundeservice i min optik
Hurtig levering
Men produktet var fra Vida xl. Hvilket er dårlige varer, der kvalitets mæssigt ikke lever op til den pris der gives.
En god oplevelse
Jeg bestilte en vare og den blev leveret af en venlig ung mand som ønskede mig en god dag.
Varen var tilfredsstillende og leveret i fin stand.
Fin handel og god service
Fin handel og god service, Hurligt levering , kan varmt anbefale:)
Køb ikke produkter herfra
Køb ikke produkter herfra. Svindel og humbug.købte et drivhus hos dem , da jeg havde samlet og brugt 3 mand 6 timer på sokkel og samle drivhus viste det sig at der manglede nogle smådele til drivhusdør. De tilbud nu 180 kr I kompensation eller jeg kan pille det ned igen og sende tilbage hvilket vil tage tid og er umuligt uden det bliver ødelagt da det er tynde alulister +jeg så kan starte forfra . Virkelig ringe kundeservice . Jeg køber aldrig noget herfra igen og kommer til at køre en retsag på dem
Dårlig kvalitet
Købte et lille sminkebord, nemt at samle og hurtig levering. Men det kan på intet tidspunkt tåle nogen former for fugt/vand da det giver vandskade. Skuffen binder og led lys driller efter 14 dages brug.
Billigt skrammel.
Super hurtig levering.varen jeg købte…
Super hurtig levering.varen jeg købte var købt ud fra model nr foto på deres side viste en mindre model men varen det kom var den rigtige så alt til UG her fra
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering, og børnetrampolin i god stand, nem at samle.
Fin kvalitet og god levering
Bestilte trappe skåner/måtter .
Leveringen var fin. Da jeg modtog min varer var der heller ikke noget at klage over. God kvalitet til prisen.
Det har været super nemt
Det har været super nemt, og rimlig hurtig levering!!! 👍😶
Glasmagnet opslagstavler
Glasmagnet opslagstavler
Rigtig god vare, men ophængningsbeslagene, bag på glasmagnet opslagstavler er for klejne
Dårlig kundeservice
Købte en ventilator som ikke var i orden.. svært at få fat i kundeservice som skulle forgå på live chat..med en robot.. eller på mail.. lang svar tid og når man så får svar er der ikke noget man kan bruge til så meget.. handler der aldrig igen
Fine priser, hurtig levering
Fine priser, hurtig levering, kan varmt anbefale at handle der.
Det gik hurtigt fra bestilling til…
Det gik hurtigt fra bestilling til levering 📦
Besværlig retur af vare med blev løst
Købte fortrød jeg og ville sende retur det var meget svært at kommunikere med en robot det dur overhovedet ikke men problemet blev løst med kommunikation på mail