Vi holdt en 60 års fødselsdagsfest med 60 personer samt med live band Vi har masser af ros, og denne ros er vel og mærke ikke "kun" fra Susanne og jeg, men fra alle gæsterne. * Opdæk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Det var første og sidste gang jeg handlede i shop de skrev den 19/5 kl 1230 den var sendt men først den 20 kl 1330 indleverede de pakken i en shop bare ikke godt nok køb det hjem fra USA i stedet
Yritys on vastannut
Et utroligt smukt bil hus, hvor der er kælet for detaljerne ude som inde. Det er et hus, der henvender sig både til bilnørden, kvinden og børnene. Ingen olie og savsmuld på gulvene, men lækkert interi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ringede i morges og talte med værkstedet ang et problem med viskerne på min gamle Mercedes w123-230. Mathias tog sig hurtigt at den akutte opgave og jeg var der 09:30. Han konstaterede at trækket... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Classic Car House er et passioneret oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle. Med de klassiske biler som omdrejningspunkt kan man opleve et klassisk bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, restaurant samt møde- og eventfaciliteter.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
60 års fødselsdag
Vi holdt en 60 års fødselsdagsfest med 60 personer samt med live band
* Opdækningen var meget fin, og vi havde 2 last-minute aflysninger, hvor Peter fik fixet at 2 borde fik trukket hver en opdækning ud.
* Personalet var alle MEGET venlige og opmærksomme. Blot som eksempel, så var der 2 piger, der var gravide, og åbenbart ikke kunne tåle "rødt kød". Her fik personalet improviseret med det samme.
* Maden var fortræffelig. Det samme med vinene.
* Dagen efter var jeres "museums-personale" også venlige til at lukke op og jeg kunne holde ved elevatoren, for at hente gaver plus diverse.
* Mange af gæsterne kendte ikke Classic Car House, men de var "blown away" over at en fest kunne holdes i sådanne omgivelser. Det var simpelthen perfekt til mig og min fest, idet jeg er lidt (for meget) biltosset.
Der er ikke kun ros til CCH under festen. Jeg har også kun ros til teamet op til festen, idet rådgivningen under hele processen siden sommer sidste år har været utrolig fin og professionel.
Mangler P pladser.
Super oplevelse som altid.
Bare øv at der er stor mangel på P plads, så man er nød til at cirkle rundt et par gange for at finde en plads.
Super oplevelse
Super oplevelse , meget flot udstilling, både museum og bilhotel, kan varmt anbefales, prisvenligt
Af hjertet TAK!
Hvis man kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg, uden at tøve, givet dem alle!
Classic Car House dannede rammerne for min mands og mit bryllup lørdag d. 20/06/2026.
Vi havde booket lokalerne “Caroline Amalie” og alt planlægning gik igennem Maria. Og wow! Hvilket team hun stillede til rådighed for vores bryllup.
Katia og hendes team der var med under hele brylluppet, gjorde vores aften til den bedste nogensinde. Aldrig har jeg været til et arrangement hvor personalet har fået så meget ros. Vores gæster grinte med personalet, fik en god snak med personalet og i det hele taget hyggede sig med dem. De var bare en del af hele brylluppet.
Vi havde en fantastisk fest og aldrig i livet om min mand og jeg ville gøre det anderledes.
Maria, Katia og alle dem vi mødte skal have verdens største tak!

Lækre biler
Lækre biler, lækker mad og gode priser hvad mere kan man bede om

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Bedste konfirmation fest EVER!!
Vi holdt vores søns konfirmationsaften i Bilhotellet. Wow – det var en fantastisk aften! Atmosfæren var perfekt, maden og vinen var i top, servicen tip-top og prisen rimelig. Tusind tak for en fantastisk aften.

Virkeligt dårligt

Kæmpe service, som altid
Mathias tog sig hurtigt at den akutte opgave og jeg var der 09:30.
Han konstaterede at trækket var knækket, øv. Lige så hurtigt fandt han et nyt og fik den hentet omg.
Tænk, nu er den lavet og til største tilfredshed og kan køre i regnvejr igen.
Historien er meget længere men kun lutter gode oplevelser 😀👍

Aften arrangement fødselsdag fest fra 18-02
Har lige holdt min 70 års fødselsdag med 34 gæster i selskabslokale på første sal inde i den hal som stedet kalder Garage 2. Fantastiske hyggelige omgivelser, god akustik og maden en 3 retters menu, var helt i top. Man kunne mærke at kokken havde kælet for detaljen. Serveringspersonalet bestod af 2 top venlige tjenere, der bare var så smilende, smidige og enormt effektive. Samtlige gæster gik fra festen med en WOW-effekt og har alle givet os overvældende gode tilbagemeldinger. Jeg kan varmt anbefale, at holde sin fest der, og jeg var selv overvældet.

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Fantastisk lokation, service og mad til fest
Museet er super fedt, garagerne endnu federe og selskabslokalerne er helt sublime.
Vi holdt i begyndelsen af november 2025 bryllup på Classic Car House og havde faktisk også vielsen på stedet. Det var en fuldstændig unik oplevelse.
Fra den første kontakt omkring arrangementet til den sidste gæst var gået var service, hjælpsomhed og sparring omkring arrangementet helt i top og super professionelt. Vi følte os i så sikre hænder at vi kunne slappe af og bare glæde os.
Mad, service og praktik var helt i top og vi fik lov til at få taget bryllupsbilleder i salgsafdelingen hvor alle var super hjælpsomme og havde mange ideer til gode billeder med de klassiske biler - et sjovt twist.
Festlokalet er stort, nyt , hyggeligt og noget alle gæster bemærkede var akustikken. Vi var over 100 personer, men det var muligt at føre normale samtaler over bordet.
Helt genialt sted!!

Absolut et besøg værd
Absolut et besøg værd, super flotte og hyggelige rammer, alt er pænt og rent, personalet er venlige og hjælpsomme og svarer på spørgsmål om de udstillede biler, maden i cafe er super god, kommer der helt sikkert igen

Imponerende sted
Imponerende sted ! Det er så flotte rammer og virkelig virkelig flotte biler, uanset om det er udstillet, opbevaret eller biler til salg.
Du kan holde lidt pause rundt omkring og der kan også spises i restauranten.
Da vi besøgte stedet var der selvfølgelig også andre gæster og faktisk en del med børn- skønt at se hvordan de hyggede og var optaget af bilerne ;)
Anbefaler stedet med 5 stjerner og med ordene, "har du bare en lille bitte motor gemt i maven, så snyd dig ikke for et besøg her"

På tur med far
På tur med far
Mig og min far var på storbyferie i Kbh og vi tænkte vi ville tjekke stedet ud da vi kommer ind bliver vi mødt med et smil og et grundigt program
Vi går derefter op på første sal for og kigge og vi bliver mødt med en klog mand det fortæller alt om udstillingen og historier om de forskellige kongebiler som er temaet da vi var der
Da vi for kigget lidt er vi helt starstruck med de fine biler og det var bare begyndelsen fordi da vi kommer ind på det der hedder bilhotellet og så ser vi alle vores ynglings biler helt klart 5 stjerner herfra🤩

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Det er absolut et besøg værd.
Da jeg havde været i bil museum i usa, var mine forventninger ikke store, men jeg vil sige det overraskede mig positivt, der var mange biler,fra hele verden, og det var sjovt at se de biler igen, som jeg så da jeg var dreng.
Det er absolut et besøg værd.

God oplevelse med webshoppen
Jeg købte en bog i deres webshop. Bogen var forsvarligt og godt pakket ind, leveringstiden i orden og kommunikationen på mail ifh til ordren også rigtig fin. Så her tør jeg godt bestille fra igen.

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Fantastisk sted med virkelig søde…
Fantastisk sted med virkelig søde medarbejdere. Et sjovt sted for både børn og voksne, og masser af aktiviteter for mindre børn. Vi kommer ofte.

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner…
Ville ønske jeg kunne give 10 stjerner :o)
Vi holdt konfirmation d. 29. maj 2025 og ALT spillede bare. Hele planlægningen med dem fungerede godt. På selve dagen gik alt også bare godt. Søde tjenere og perfekt mad.
Tusind tak for at gøre dagen helt perfekt.

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Guidet tur med Wallibald.
Guidet tur med Wallibald.
Spændende fortællinger om smukke og spændende antikke biler.
Smukt udstillet, i lokaler som er så velegnede til bilerne.
Perfekte kørestols forhold.
⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä Classic Car House
Skuffende efterspil på ellers god oplevelse
Jeg købte en brugt bil hos deres forhandler, og i første omgang virkede servicen rigtig god – jeg var egentlig klar til at give topkarakter og rosende ord.
Desværre opdagede jeg kort efter overtagelsen flere mangler, som hverken var nævnt i annoncen eller salgsoplysningerne. Det drejer sig om fejl, som man må forvente fungerer – også selvom bilen er 40 år gammel. Dette til trods for, at jeg forinden købet fik at vide, at de kunne stå inde for bilens mekaniske stand.
Jeg tog sagen op med forhandleren, men modtog blot et svar i stil med:
“…sælger vi dem som beset og prøvekørt med de aldersrelaterede skavanker der måtte være…”
Herefter hørte jeg ikke mere fra dem.
Jeg havde fået et prisafslag, men det skete som led i en almindelig prisforhandling og ikke med kendskab til de skjulte fejl, som jeg først opdagede bagefter – fejl, man med rette bør forvente er i orden, uanset bilens alder.
Jeg er glad for bilen – det er en drømmebil – men jeg står desværre tilbage med en lidt flad fornemmelse og en bekymring for, hvad der ellers kan dukke op.
Jeg håber, at forhandleren fremover bliver mere gennemsigtig og grundig i deres formidling af bilens stand, så andre købere ikke havner i samme situation.
Jeg købte en T3’er og fik fremragende…
Jeg købte en T3’er og fik fremragende vejledning og hjælp af Emil og Cory. Der har været god kommunikation hele vejen og servicen er helt i top. Kæmpe anbefaling og ros herfra.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.