Jag ville hyra ett förråd och fick som svar att ni skulle återkomma så fort som möjligt men det var aldrig någon som hörde av sig så då hyrde vi på ett annat företag som hörde av sig redan samma dag.
Skaffade nyligen ett litet förråd här och man var väldigt tillmötesgående. Jag missade att det var tillträde först måndagen och stod och kom inte in vid förrådet men man var schysst och fixade så jag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super fräscha förråd. Super trevlig och professionell service Helt galet, det tog mig några timmar att få ett förråd och jätteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna. (dock svårt att h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä City Self-Storage Sverige
Yrityksen kirjoittama
Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss här:
Vasastan
Västberga
Vinsta
Vårby
Norrtull
Gärdet
Är verkligen jättenöjd
Är verkligen jättenöjd! Väldigt smidig process och kundservicen var outstanding! När dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrådet vi hyrt så trollade personalen fram ett till förråd i direkt anslutning till det gamla - utan att jag ens behövde ta mig dit. SÅ smidigt! Rekommenderas verkligen!

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Det är bra service och bra kundservice
Det är bra service och bra kundservice. Jag är nöjd med er !

Utmärkt
Jag tycker att City Self Storage fungerar utmärkt, man är hjälpsam, konstruktiv och lätt att samarbeta med.

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Väldigt trevligt och hjälpsam personal:)Hann
Väldigt trevligt och hjälpsam personal:)

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Bra och snabb respons vid…
Bra och snabb respons vid avtalstillfället. Det enda negativa är att City SS (gäller Vårby) inte lyckats förmedla till alla sina kunder att inte lägga beslag på alla vagnar och blockera lastintaget och ingång under en lång tid. Kan tyckas självklart att visa hänsyn men tydligen kanske detta ska på ett tydligt sätt presenteras till alla nya kunder.

Allt funkade helt perfekt
Allt funkade helt perfekt, smidigt och bra. Bra läge. Trevlig personal.