Jag ville hyra ett förråd och fick som svar att ni skulle återkomma så fort som möjligt men det var aldrig någon som hörde av sig så då hyrde vi på ett annat företag som hörde av sig redan samma dag.
Skaffade nyligen ett litet förråd här och man var väldigt tillmötesgående. Jag missade att det var tillträde först måndagen och stod och kom inte in vid förrådet men man var schysst och fixade så jag... Näytä lisää
Är verkligen jättenöjd! Väldigt smidig process och kundservicen var outstanding! När dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrådet vi hyrt så trollade personalen fra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super fräscha förråd. Super trevlig och professionell service Helt galet, det tog mig några timmar att få ett förråd och jätteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna. (dock svårt att h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä City Self-Storage Sverige
Yrityksen kirjoittama
Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss här:
Vasastan
Västberga
Vinsta
Vårby
Norrtull
Gärdet
Bra, rent
Bra, rent. Synd bara att killen inte kom när man ringde på klockan och inte svarade i telefonen.
Väldigt gott bemötande första gången…
Väldigt gott bemötande första gången jag var där, en positiv upplevelse!
Onödigt
Ingen fel på förrådet men man ska vara medveten om att den kreditupplysning som företaget tas registreras av UC och påverkar ens kreditbetyg. De flesta andra företag som säljer varor och tjänster har rutinen att använda kreditprövningar som inte registreras hos UC. Att inte göra det tycker jag är väldigt onödigt och dålig kundservice.
Bra mottagande
Bra mottagande, bra service, och så trevligt med en välkomnande lapp på förrådet när man kommer dit första gången...
Billiga förråd rent och snygt trevlig…
Billiga förråd rent och snygt trevlig personal

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Snabb tillgång till förråd från…
Snabb tillgång till förråd från intresseanmälan och inga konstigheter att köra in med bilen.

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Sätt inte första fakturan så tidigt
Sätt inte första fakturan så tidigt! Och framför allt, hota inte med inkasso mindre än en månad efter att man börjat använda er!

Rent allmänt ganska bra.
Rent allmänt ganska bra.
Vissa förrådshyrare hindrar ibland porten att stängas genom att
blockera fotocellen under längre tid och lämnar samtidigt porten
helt obevakad.

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Snabbt, enkelt och bra service
Snabbt, enkelt och flexibelt när jag behövde ändra till större förråd.

bra service
bra service, rent och snyggt. ordning och reda. perfekt. Jag är super nöjd!

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Lätt att ta sig in och ut
Lätt att ta sig in och ut. Generöst med lastvagnar att låna. Rent och fräscht. Konkurrenskraftiga priser.
Trist att det är obemannat.

Super fräscha förråd
Super fräscha förråd.
Super trevlig och professionell service
Helt galet, det tog mig några timmar att få ett förråd
och jätteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna.
(dock svårt att hitta hur man skulle ta sig dit, men gick efter lite letande)
Jag är TOPPEN nöjd.

Vastaus yritykseltä City Self-Storage Sverige
Jag ger 5 stjärnor för tjänsten…
Jag ger 5 stjärnor för tjänsten uppfyller alla mina krav och under min korta tid som kund har jag inte märkt något anmärkningsvärd.