City Self-Storage Sverige - Norrtull Arvostelua 10

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Sveavägen 151, 113 46 Stockholm, Norrmalm, SE

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig personal som visade runt innan vi bestämde oss för förrådet. Välsorterad flyttbutik. Hjälpte med det ”lilla extra” och bjöd på kaffe. Mycket nöjd!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snabb tillgång till förråd från intresseanmälan och inga konstigheter att köra in med bilen.

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Bra, rent. Synd bara att killen inte kom när man ringde på klockan och inte svarade i telefonen.

Yrityksen tiedot

1. Itsepalveluvarasto
  2. Muutto- ja säilytyspalvelu
  3. Muuttotarvikkeet
  4. Varastotila

Tietoja yrityksestä City Self-Storage Sverige - Norrtull

Yrityksen kirjoittama

Hos oss kan du hyra säkra och uppvärmda förråd utan insyn. Våra förråd är väl lämpade för både privatpersoner och företag som behöver extra förvaringsutrymme.

Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss här:

Saanut 4/5 tähteä

Bra, rent

21. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snabb tillgång till förråd från…

9. syyskuuta 2021

Hej Magnus!
Tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme. Ha en trevlig dag vidare!

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt, enkelt och bra service

Snabbt, enkelt och flexibelt när jag behövde ändra till större förråd.

2. syyskuuta 2021

Hej Jenny!

Vad kul att du är nöjd med oss. Vi gör vårt bästa för att ni ska få ett så bra bemötande som möjligt.

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice! Alltid hjälpsamma, alltid snabba, alltid trevliga!
Rekommenderas varmt.

26. heinäkuuta 2021

Hej Oscar!

Jättekul att du är så nöjd. Vi strävar efter att ge den bästa servicen vi kan!

City Self-Storage

Saanut 5/5 tähteä

Helt fantastiskt service nivå på det…

Helt fantastiskt service nivå på det här gänget! Keep it up!

4. helmikuuta 2021

Hej Allireza!

Jättekul att du är så nöjd! Vi ska fortsätta att sträva efter att ge den bästa servicen vi kan!

City Self-Storage

Hej Bertil!

Tack för ditt omdöme! Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt!

snabb och smidig lösning

13. tammikuuta 2021

Hej Michael!

Jättekul att du är nöjd med vår service och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme.

Är verkligen jättenöjd

Är verkligen jättenöjd! Väldigt smidig process och kundservicen var outstanding! När dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrådet vi hyrt så trollade personalen fram ett till förråd i direkt anslutning till det gamla - utan att jag ens behövde ta mig dit. SÅ smidigt! Rekommenderas verkligen!

13. tammikuuta 2021

Hej Rosanna,
Tack för att ni har tagit er tid att skriva denna recension! Härligt att höra att ni har haft en fin upplevelse och är jättenöjd med vår service. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att ni ska ha en fin upplevelse.

Hälsningar
Joselin

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin