Chokladshopen.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vilken lyx att få hem choklad från Malmö Chokladfabrik och Guylian Sjöfrukter! Smakerna var precis så goda som förväntat, och hela köpupplevelsen var smidig från start till mål. Snabb leverans, bra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde både röda chokladhjärtan och bakchoklad från Callebaut och är verkligen nöjd! Priserna var riktigt bra jämfört med andra butiker, och leveransen var både snabb och smidig. Det märks att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tack chokladshopen för en snabb leverans av fantastiskt god choklad och lakrits. Det blev uppskattat av hela familjen och perfekt att ge bort som present vid middagsbjudningar. Så bra utbud,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk trevlig service och stort utbud av produkter. Perfekt om man vill skicka en finare chokladask istället för blommor. Rekommenderar starkt och kommer absolut handla där igen!

1. Suklaapuoti
  2. Leivontatarvikemyymälä
  3. Karkkikauppa
  4. Suklaanvalmistaja

Yrityksen kirjoittama

På Chokladshopen.se hittar ni god choklad och lakrits av bästa kvalitet.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Så bra pris o snabb leverans

Så bra pris o snabb leverans. Super!

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack för att du tar dig tid och delar din feedback, Nora! Vi värdesätter verkligen att ha dig som trogen kund och hoppas att bakchokladen kommer till god användning där hemma 🧁 / Maja

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt god choklad av hög…

Fantastiskt god choklad av hög kvalitet. Bra och snabb service och leverans.

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack Felicity! Vad kul att chokladen smakade och att du är nöjd med servicen! ✨ /Maja

Pålitliga

Väldigt bra priser, snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Vad härligt att höra! Stort tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss. Välkommen åter!

En utmärkt upplevelse

Snabb leverans, det finns sockerfria alternativ om man vill vara hälsosammare och framförallt god choklad. Jag rekommenderar definitivt Chokladshopen! 😃

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack för rekommendationen, Sebastian! 🌟 Vad kul att du uppskattar vårt sockerfria sortiment. Vi tycker det är viktigt att det finns något gott för alla. Tack för de fina orden!

Fantastiskt snabb leverans

Fantastiskt snabb leverans, bra priser och en kvalitet som är utmärkt till mina praliner.

25. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack för din feedback, Petra! Kul att du är nöjd med både priserna och den snabba leveransen. Lycka till med pralintillverkningen! 🍫 / Maja

Snabbt leverans

Snabbt leverans

25. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack! Det är alltid lika trevligt att få packa en beställning till dig. Vi uppskattar verkligen att du väljer att komma tillbaka till oss! 😃

Saanut 4/5 tähteä

Snabbleverans

Snabbleverans
God kvalitet

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack Lisbeth! Vi blir jätteglada att du uppskattar vår snabba Leverans. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Mycket god

Mycket god ! Kanonbra smak !

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack Jan Olov! Kul att du uppskattade smaken så mycket. Tack för att du delar med dig 🍫

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra priser, bra choklad

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack snälla Karin! Vi blir otroligt peppade av att läsa att du är så nöjd med ditt köp. Tack för att du valde att handla hos oss! ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och timliga priser.

18. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Härligt att höra att leveransen gick smidigt och att du upplever våra priser som rimliga. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! / Maja

Snabb hantering av ärende

Snabb hantering av ärende. Väldigt nöjd

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack för de fina orden! Kul att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin