Chokladshopen.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vilken lyx att få hem choklad från Malmö Chokladfabrik och Guylian Sjöfrukter! Smakerna var precis så goda som förväntat, och hela köpupplevelsen var smidig från start till mål. Snabb leverans, bra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde både röda chokladhjärtan och bakchoklad från Callebaut och är verkligen nöjd! Priserna var riktigt bra jämfört med andra butiker, och leveransen var både snabb och smidig. Det märks att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tack chokladshopen för en snabb leverans av fantastiskt god choklad och lakrits. Det blev uppskattat av hela familjen och perfekt att ge bort som present vid middagsbjudningar. Så bra utbud,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk trevlig service och stort utbud av produkter. Perfekt om man vill skicka en finare chokladask istället för blommor. Rekommenderar starkt och kommer absolut handla där igen!

1. Suklaapuoti
  2. Leivontatarvikemyymälä
  3. Karkkikauppa
  4. Suklaanvalmistaja

Yrityksen kirjoittama

På Chokladshopen.se hittar ni god choklad och lakrits av bästa kvalitet.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt till bra pris

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och priset. Vi uppskattar att du valde att göra din första beställning hos oss och hoppas att vi får se dig igen!

5stjärnor

5stjärnor javisst leverans snabb mycket snälla personer som svarar från kundtjänst allt 5 stjärnor!

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tusen tack för de fina orden och ditt tålamod! 😊 Ibland kan det tyvärr bli strul hos fraktbolagen, men vi försöker alltid hjälpa till så snabbt vi kan och hålla en hög service hela vägen. Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kundtjänsten ⭐️ 🍫

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans, bra pris och fantastisk callebaut choklad.

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Stort tack för de fina orden! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen, priserna och vår Callebaut-choklad. Callebaut är faktiskt en stor favorit både hos oss och många av våra kunder 🍫 Hoppas vi får leverera något gott till dig snart igen!

Är överkänslig för komjölksprotein

Är överkänslig för komjölksprotein. Er choklad kaka med kvalitetschoklad smakar bäst och nästa gång blir det den med apelsinsmak.

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade chokladkakan – vi hoppas att apelsinsmaken också blir en favorit nästa gång. 🍫

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med både kvaliteten och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Det var bra att hitta det som jag…

Det var bra att hitta det som jag lättade efter.
Ni har massor bra varor.

2. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du hittade det du sökte och att du är nöjd med vårt sortiment. Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans! Kan alltid lita på att få hem min leverans i tid

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Chokladshopen.se

Tack för de fina orden! Det gör oss jätteglada att du är nöjd med både produkterna och farten på leveransen. Hoppas vi ses snart igen! /Maja

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin