Jeg fik tidligere lavet en kreatinbehandling et andet sted, men desværre blev mit hår meget slidt og nærmest brændt. Jeg var derfor nødt til at tage til en frisør, som klippede mit hår helt kort –... Näytä lisää

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Chanel. Allerede efter mit første besøg for seks måneder siden så mit hår langt bedre ud efter klipningen. Og nu, seks måneder senere og efter at have brugt CC Co... Näytä lisää

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Chanel, og jeg er så tilfreds med resultatet. Jeg fandt hende gennem TikTok, hvor jeg har fulgt med i de imponerende resultater, hun har skabt for andr... Näytä lisää

Jeg havde en virkelig god oplevelse og behandling hos Cc haircuts. Mit hår har været ødelagt og svækket efter graviditet, men efter besøget føles mit hår helt nyt, friskt og sundt igen. Det har gi... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä
  2. Kampaaja

At CC Cosmetics, we are more than just a worldwide cosmetics brand; we are dedicated to deliver a unique hair experience through our products and unique haircut- that are expertly crafted to tackle some of the most stubborn hair problems, providing you with the ultimate solutions for your hair care needs. Founded by Chanel Mirakhori with her mission to help everyone on their hair journey through her products, haircut and knowledge

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Bedste frisør oplevelse

En super sød pige som kan fuldføre mirakler. Mit hår var fuldkommen slidt og død, men har nu fået liv igen. Jeg har aldrig gået fra en frisør så glad og tilfreds før. En kæmpe anbefaling herfra!

2. maaliskuuta 2025

Sund og lækkert hår

Jeg var inde for nogle dage siden og få klippet mit hår hos Chanel. Først og fremmest kan man virkelig mærke, at hun brænder for det her, og det kunne man også mærke på resultatet. Jeg kom ind med tørt, kedeligt hår med spaltede spidser og gik derfra med sundt, blødt og shiny hår. Jeg fik sundere hår uden at miste længden. Kan helt klart anbefale Chanel, hvis man ønsker sundere hår uden at miste længden.

4. maaliskuuta 2025

Bedste klipning hos Chanel!

Jeg har fået klippet mit hår hos Chanel for første gang og jeg har aldrig været så glad for en klipning. Mit hår føles sundere end nogensinde 😍 Hun er virkelig grundig og man kan mærke at hun brænder for sit arbejde. Derudover, er hun utrolig sød og varm!

Jeg kan virkelig anbefale en klipning hos Chanel, specielt hvis man har en masse spaltede spidser men ikke vil miste længden 😍

3. maaliskuuta 2025

CC haircut❤️🫶🏼

Chanel er super dygtig og imødekommende, og man føler sig super tryg ved at være i stolen hos hende. Kæmpe anbefaling at få et CC haircut, det har gjort en kæmpe forskel for mig og mit hår ser så sundt ud efter❤️

3. maaliskuuta 2025

En rigtig god oplevelse!🌟

Efter at have fulgt CC cosmetics på sociale medier i 3-4 år, besluttede jeg mig endelig for at prøve en CC haircut. - hvilket var en rigtig god beslutning! Jeg følte mig så forstået samt i trygge hænder hos Chanel. Min hår har aldrig været blødere, og jeg gik glad og tilfreds fra salonen 🙌🏻 kan klart anbefales!

7. maaliskuuta 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg var inde for nogle uger siden og få klippet mit hår hos Chanel, som mit hår/spidser virkelig trængte til. Jeg kan mærke en betydelig forskel på det + det ses, og mærkes sundere end overhovedet før. Det er jeg ekstremt glad for.
Derudover hører jeg også en kvinde som virkelig brænder for sit fag og arbejde, men som også bare var nede på jorden og enormt sød. Det var en oplevelse i sig selv 🫶🏼 Det bliver ikke sidste gang jeg kommer til CC og jeg glæder mig til at prøve mine nye produkter af 🙏🏽

6. helmikuuta 2025

Kan kraftigt anbefale efter jeg er…

Kan kraftigt anbefale efter jeg er blevet klippet kan man tydelig mærke hvordan mit hår det er 1000 gange lækre og sundere for top til tå har også Taget den store pakke af produkterne og mit hår er så lækker blødt glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med vitaminpiller Ne og se hvilket fantastiske resultat de også kan give mig

26. helmikuuta 2025

Kan give mine varmeste anbefalinger…

Kan give mine varmeste anbefalinger herfra . Jeg er blevet klippet af sødeste Chanel, der besad en fantastisk professionel tilgang til sit arbejde . Chanel klippede hver eneste ødelagt hårstrå med den største tålmodighed ( jeg har haft afbleget mit hår gennem de sidste 7 hår og havde spaltet hår fra rod tilspidserne😅) Chanel er utrolig god til at motivere og vejlede sine kunder ift at opretholde sund hårvækst gennem egne erfaringer med produkter som gavner den videre forløb. Jeg anvender olien fra deres serie og er super tilfreds med både duft og den blødgørende effekt på mit hår.

12. helmikuuta 2025

CC Cosmetics reddede mit hår!

Efter at CC Cosmetics dukkede op på min fyp på TikTok, begyndte jeg at følge dem både dér og på Instagram. Jeg blev virkelig glad for at opdage dem, da jeg har boet i Grønland i to år, hvor den tørre luft har været en stor udfordring for mit krøllede hår. Jeg var nødt til at glatte og krølle det næsten dagligt for at holde styr på det, hvilket desværre resulterede i brændt og knækket hår. 🥲

Endelig fik jeg en tid hos Chanel, som er det sødeste menneske og brænder for det, hun laver. Jeg har aldrig før lært så meget om hårpleje, produkter og hvordan jeg bedst kan pleje mit hår for at få det sundt og lækkert igen. 🤩

Efter behandlingen føles mit hår silkeblødt og sundt, og jeg glæder mig til at prøve hendes hårolie og vitaminer! Hendes hårmaske er helt fantastisk, og mit hår har aldrig føltes så hydreret og stærkt som nu! 🥹

Jeg kan kun varmt anbefale at tage ind og opleve Chanel og hendes magiske hænder! 😍🙌

21. helmikuuta 2025

Fantastiske produkter og service

Jeg er helt vild med CC Cosmetice’s shampoo Efter at have brugt den i et stykke tid, er mit hår blevet så blødt, sundt og glansfuldt – det har aldrig set bedre ud. Jeg elsker, hvor skånsom og plejende shampooen er, samtidig med at den dufter fantastisk!

Derudover er jeg også super glad for den klipning, jeg fik lavet! Mit hår føles så let og velplejet, og resultatet er præcis, som jeg ønskede det. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at få mine hårvitaminer hjem, hvis de virker lige så godt som resten af produkterne, bliver mit hår kun endnu bedre!

Tak til CC Cosmetice for både skønne produkter og en fantastisk behandling – jeg er kæmpe fan! 🌸✨

9. helmikuuta 2025

Taaaak’bare Taaak🙏💕

Jeg ville lige ligge en KÆMPE anbefaling og STOR ros til CC COSMETIC , det startede med at jeg så et klip på TikTok ,hvor der blev forklaret omkring klippe metoden og jeg bestilte en tid derefter , jeg blev simpelthen så godt taget imod og fik så venlig service fra start til slut ,samt en masse godt råd som jeg tog med mig derfra ,MEN vigtigt af alt ,er at jeg nu sidder med et resultat som jeg aldrig have troet var muligt for mit hår , da mit hår var så slidt fra top til spids og havde mere eller mindre opgivet !
Kan ikke beskrive hvor glad jeg er og nu glæder jeg mig nærmest til at redde mit hår igennem hvilke før altid var en kamp men nu - der er ingen knuder at slås med længere og det er silke glat !
Det ikke til at forstå 🙏
samt mine veninder alle har nævnt :(hvad er der sket med dit hår😍)
og de vil selv bestille tid nu .

Jeg har efter mit besøg også bestilt vitaminerne og kan ikke vente med at få dem hjem og komme igang :)

Så ja kæmpe stor ros herfra 💕

ingen andre end CC cosmetics skal noglesinde klippe mig igen 🙏 det helt sikkert .

19. tammikuuta 2025

Jeg har ventet lidt med at skrive (jeg…

Jeg har ventet lidt med at skrive (jeg blev klippet for cirka 6 uger siden) for at kunne give en pålidelig anmeldelse. Desværre købte jeg en hårtrimmer, der angiveligt kun skulle klippe spaltede spidser, men det ødelagde mit sunde hår, og jeg fik spaltede spidser overalt. Klipningen hos Chanel har dog givet mig mit sunde hår tilbage.

Jeg købte også vitaminpillerne og har nu været i gang i 5 uger. Mit hår plejer at vokse cirka 1,3 cm om måneden, men siden jeg begyndte på pillerne, er det vokset lidt over 2 cm. Jeg har virkelig gjort meget for at få mit hår til at vokse hurtigere (hovedbundsmassage, rosmarin osv.), men pillerne er en mirakelkur.

Chanel er virkelig sød og professionel. Det er ikke sidste gang, jeg bliver klippet hos hende, og jeg har anbefalet hende til alle.

5. tammikuuta 2025

Fantastisk oplevelse!

Jeg fik en klipning hos CC Haircut fornyeligt efter, som jeg var meget ked af en klipning fra i sommers hos en anden frisør. Og hvor blev det helt fantastisk! Jeg ønskede ikke at få taget længden og der blev ikke rørt ved min længde! Men stadig helt frisk og sundt hår samt langt. Det er ikke sidste gang jeg har været der. Intet bedre end en frisør der ren faktisk respektere det man siger. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

6. helmikuuta 2025

Jeg har haft en perfekt oplevelse med…

Jeg har haft en perfekt oplevelse med CC Cosmetics🙈❤️
Efter at have fået en klipning, hvor mine spaltede spidser blev fjernet, brugte hun en af deres olier i mit hår.
Resultatettttt var utroligt mit hår føles sundere, ser glattere ud, og jeg føler mig helt frisk igen. Olien gav mit hår en smuk glans og en dejlig duft. Jeg kan varmt anbefale CC Cosmetics til alle, der ønsker at pleje deres hår og opnå et flot og sundt resultat.
Takkk for en perfekt oplevelse❤️

13. helmikuuta 2025

Jeg har fået en CC haircut

Jeg har fået en CC haircut, som jeg er utrolig glad for. Jeg har i nogle år døjet med tørt, ødelagt og spaltet hår. Efter behandlingen med en CC haircut, har jeg fået utroligt meget glans og sundere hår. Er super glad for resultatet, og kan klart anbefales! Servicen var dog også 10/10 - super sød, imødekommende og samtidig mega hyggeligt! Jeg fik samtidig også gode råd og metoder til, hvordan jeg kunne forholde mit hår sundt og friskt😍😍

1. tammikuuta 2025

Ø: Fantastisk oplevelse hos CC Cosmetise!

Mit hår trængte virkelig til en god klipning spidserne var slidte, og det føltes livløst. Jeg ønskede en forandring, der kunne give mit hår en frisk start, så det kunne blive sundt og stærkt igen. CC Cosmetise leverede præcis det!🤩
Efter min klipningen kan jeg tydeligt mærke forskellen mit hår føles silkeblødt, lettere og næsten som babyhår. Det ser sundere ud og er meget nemmere at styre. Jeg er virkelig glad for resultatet og vil helt klart anbefale andre at prøve det. Hvis dit hår trænger til fornyelse, så er CC Cosmetise helt sikkert stedet at gå til!❤️

12. helmikuuta 2025

Min varmeste anbefaling

Har fået en CC haircut og mit hår ser så sundt ud igen. Hun var yderst grundig og fik alle mine spaltede spidser væk som var overalt i mit hår🙏🏻❤️ Jeg er så glad og tilfreds. Jeg fik også rigtig god vejledning til hvordan jeg kan pleje mit hår indtil næste gang vi ses. Så jeg kan passe bedre på det, både når jeg sover og vasker det. Og så er hun bare så sød og sjov. Vi snakkede løs og tiden fløj afsted i hendes stol og selskab. Glæder mig allerede til næste gang vi ses🥰
Kan varmt anbefale denne klipning og CC Cosmetics❤️

10. helmikuuta 2025