Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik tidligere lavet en kreatinbehandling et andet sted, men desværre blev mit hår meget slidt og nærmest brændt. Jeg var derfor nødt til at tage til en frisør, som klippede mit hår helt kort –... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Chanel. Allerede efter mit første besøg for seks måneder siden så mit hår langt bedre ud efter klipningen. Og nu, seks måneder senere og efter at have brugt CC Co... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Chanel, og jeg er så tilfreds med resultatet. Jeg fandt hende gennem TikTok, hvor jeg har fulgt med i de imponerende resultater, hun har skabt for andr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en virkelig god oplevelse og behandling hos Cc haircuts. Mit hår har været ødelagt og svækket efter graviditet, men efter besøget føles mit hår helt nyt, friskt og sundt igen. Det har gi... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hiustuotemyymälä
  2. Kampaaja

Yrityksen kirjoittama

At CC Cosmetics, we are more than just a worldwide cosmetics brand; we are dedicated to deliver a unique hair experience through our products and unique haircut- that are expertly crafted to tackle some of the most stubborn hair problems, providing you with the ultimate solutions for your hair care needs. Founded by Chanel Mirakhori with her mission to help everyone on their hair journey through her products, haircut and knowledge

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Gjord mit hår 10 gange smukkere😍

Jeg har i flere år kæmpet med tyndt hår og tørre, brændte spidser. Jeg har prøvet utallige produkter, men intet har hjulpet. Det var først, da jeg besøgte CC Hair Cosmetic, at jeg oplevede en markant forbedring. Hendes behandling gjorde mit hår 10 gange smukkere. Når jeg reder mit hår ud om morgenen, føles det som smør. Hun har virkelig formået at gøre mit hår tykkere, og de vitaminer, hun har givet mig, er de bedste, jeg nogensinde har prøvet. Resultaterne kom hurtigt, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg vil blive hendes faste kunde. Hvis der skulle opstå det mindste problem, ved jeg, at jeg kan stole på hende til at rette det med det samme. Elsker elsker alt ved det 😍😍

14. toukokuuta 2025

Kære Aisha ✨

Tusind tak for din virkelig smukke anmeldelse. Det gør os oprigtigt glade at læse, at du endelig har oplevet den forandring, du har kæmpet så længe for 🤍

Tak for din store tillid og dine søde ord. Vi glæder os til fortsat at følge din hårrejse 💫

Saanut 5/5 tähteä

Havde en mor/ Datter i dag hos sødeste…

Havde en mor/ Datter i dag hos sødeste Chanel ❤️ Fik den bedste oplevelse og bedste service af hende…
Chanel er utrolig venlig og er bare født med dygtige frisør hænder 🥰Hun går lige efter kundes ønske, ikke vores sidste besøg 👌

9. toukokuuta 2025

Kære Sibel 🤍

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at I havde en dejlig mor/datter-oplevelse, og at både service og resultat levede op til jeres forventninger 🌟

Det betyder meget for os, at I følte jer lyttet til og godt taget imod. Tak for jeres tillid – vi glæder os allerede til at se jer igen ✨

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse! Hyggeligt og godt sted. Er meget glad for resultatet, Chanel er rigtig dygtig og sød til at give en masse tips!

4. toukokuuta 2025

Hej Mia ✨

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en hyggelig oplevelse og er glad for resultatet 🤍

Hår behandling

Meget god service og er virkelig glad for mit resultat.

Hej Salinda ✨

Tak for din anmeldelse – skønt at høre, at du er glad for både service og resultatet 🤍

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos CC Cosmetics! Klinikken var super ren, indbydende og virkelig flot indrettet man føler sig velkommen med det samme. Personalet var søde og professionelle, og hele stemningen var afslappet og behagelig. Jeg fik klippet mit hår, og resultatet er simpelthen sindssygt godt det er præcis, som jeg ønskede det (hvis ikke bedre!). Jeg kan varmt anbefale CC Cosmetics og kommer helt sikkert igen.

Hej Eman ✨

Hvor er det dejligt at læse, at du følte dig velkommen fra første øjeblik, og at både stemningen og resultatet levede op til dine forventninger 🤍
Det betyder meget for os, at klipningen ramte præcis det, du ønskede.

Tak for din anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen ✨

Bedste oplevelse

Jeg har lige haft den bedste oplevelse hos CC cosmetics. Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og godt tilpas. Chanel var utrolig dygtig og lyttede virkelig til mine ønsker. Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet på - mit hår har aldrig set bedre ud! Udover det fantastiske klip, var hendes råd virkelig gode. Jeg kan varmt anbefale CC til alle, der ønsker en professionel og behagelig frisøroplevelse.

1. toukokuuta 2025

Hej Elma ✨

Hvor er det dejligt at læse, at du følte dig velkommen fra første øjeblik, og at resultatet blev præcis, som du havde håbet 🤍
Det betyder meget for os, at både klipningen og rådene har gjort en forskel for dig.

Tak for din anbefaling – vi håber at se dig igen ✨

Saanut 5/5 tähteä

Er virkelig tilfreds med resultatet!!🩷…

Er virkelig tilfreds med resultatet!!🩷 håret føles så lækkert og sundt efter, ikke sidste gang jeg kommer her🥰🥰

Hej Irem 🤍

Hvor er vi glade for at høre, at dit hår føles så sundt og lækkert – og skønt at vide, at vi ses igen 💫

Fantastisk kundeservice!

Jeg vil gerne give Chanel ros for den måde, hun håndterede situationen på, selvom mit hår ikke gik helt som planlagt, blev jeg mødt med forståelse og en oprigtig vilje til at rette op på det.

Chanel er utrolig sød og lyttende, og hun tog mig virkelig seriøst, hvilket gjorde en stor forskel. Hun var så professionel, imødekommende, samt omsorgsfuld og det var tydeligt, at hun ville gøre alt for at sikre, at jeg blev tilfreds. Jeg værdsætter virkelig hendes omsorgsfuldhed og den måde, hun tog ansvar på. Fantastisk kundeservice, hun er bare den sødeste!💗🥹

2. huhtikuuta 2025

Kære Nena ✨

Tusind tak for din ærlige og meget fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du følte dig taget seriøst og mødt med forståelse, også selvom tingene ikke gik helt som planlagt.

For os er det vigtigste, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet hele vejen – så tak fordi du anerkender netop det.

Vi sætter stor pris på din tillid og dine varme ord 🤍

Bedste oplevelse hos CC cosmetics!! ❤️

Fra det øjeblik jeg satte mig i frisørstolen, følte jeg mig tryg. Chanel, som ejer CC Cosmetics, er ikke bare utrolig dygtig – hun er også en af de mest omsorgsfulde og lyttende personer, jeg har mødt.

Det føltes helt naturligt at slappe af og bare nyde behandlingen. Det var som at sidde og snakke med en veninde, der samtidig vidste præcis, hvad hun lavede og har 100% styr på det. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og det var tydeligt, at hun tog sig tid til at forstå, hvad jeg havde brug for.
Man mærker bare med det samme, at man er i kompetente hænder. Chanel udstråler oprigtig en interesse for sine kunder det må jeg bare sige. Chanel, tak for at få mig til at føle mig set, hørt og helt igennem godt behandlet!
Jeg gik derfra med det smukkeste hår og et kæmpe smil! ❤️

Virkelig stor anbefaling herfra!!

12. huhtikuuta 2025

Kære Justiness 🤍

Tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse så ærligt. Det gør os virkelig glade at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod fra første øjeblik.

For os handler det ikke kun om håret, men om hele oplevelsen – og det betyder meget, at du mærkede den ro, omsorg og faglighed, vi lægger i vores arbejde. Tak for din tillid og dine fine ord.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen ✨

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse hos CC Cosmetics!

Allerede fra jeg trådte ind, blev jeg mødt af den dejligste, varme og imødekommende atmosfære. Hun var ikke bare dygtig og professionel – hun var også oprigtigt sød, omsorgsfuld og fuld af god energi, så det føltes nærmest som at være hos en veninde, der bare er vildt god til hår!

Hun tog sig virkelig tid til at lytte, vejlede og anbefale de produkter og behandlinger, der passede præcis til mig, og resultatet blev helt fantastisk! Jeg gik derfra med det smukkeste hår og det største smil 😍✨

Så hvis man trænger til en god hår-treatment, så skynd dig forbi CC Cosmetics, det er det hele værd!
Kæmpe anbefaling herfra! ❤️

16. huhtikuuta 2025

Kære Lara 🤍

Tusind tak for din skønne og meget generøse anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at høre, at du mærkede den varme og trygge stemning allerede fra det øjeblik, du trådte ind.

Vi lægger stor vægt på at tage os tid, lytte og finde løsninger, der passer præcis til den enkelte – så det gør os virkelig glade, at du følte dig set, guidet og gik herfra med både smukt hår og et stort smil.

Tak for din tillid og dine fine ord. Du er altid hjerteligt velkommen hos os ✨

Saanut 5/5 tähteä

Min Fantastisk oplevelse og lækre produkter!

CC haircut fortjener så meget endnu en anmeldelse 😃 I går brugte jeg nogle nye hårprodukter for allerførste gang som jeg købte med efter mit besøg – og wow, sindsyge gode produkter. Mit hår føles sundt, ser friskt ud og har fået nyt liv!

Produkterne var virkelig lækre – de duftede skønt, var nemme at arbejde med og efterlod mit hår silkeblødt uden at tynge det. Jeg kunne allerede mærke en forskel efter første brug, og det er ikke sidste gang, jeg bruger dem!

Jeg kan 100% anbefale både selve klipningen og de produkter, der blev brugt – det hele spillede bare. Jeg gik derfra med et smil og følelsen af at være blevet forkælet. Hvis du overvejer det, så GØR DET – du vil ikke fortryde det!

3. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Her er t.r.y.g.t - DINE behov, fremfor frisørens.

Jeg har ikke turde at gå til frisør i mange mange år, da jeg har frygtet at frisøren gør det DE ønsker/synes er bedst - og ikke hvad JEG ønsker.
Sådan er det absolut ikke hos CC - Chanel lytter, viser, og aftaler gerne undervejs, så man føler sig helt tryg. Jeg har krøller, og mange forskellige længder, og selv dét mestrer hun - har aldrig følt jeg har haft sundere hår. (Får så mange komplimenter i dag🥹🤌🏻)
Udover hendes profesionelle færdigheder, er hun også bare SÅ sød at snakke med.
Kæmpe varm og tryg anbefaling her fra!🙌🏻✨

8. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jeg kom ind med bleached og skadet hår

Jeg kom ind med bleached og skadet hår, og gik derfra med det blødeste og sundeste hår jeg har haft i lang tid. De forstod præcis, hvad mit hår havde brug for, og det ser helt forvandlet ud. Kommer helt klart igen! 🩷
– Arnika

5. huhtikuuta 2025

Havde den bedste oplevelse

Mit hår har aldrig føltes så sundt! Ekstrem dygtig frisør og hendes serum er virkelig god! Kan varmt anbefales! Udover det er hun service minded og rar at sidde i stolen hos.

2. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jeg har været inde hos CC haircut

Jeg har været inde hos CC haircut. Mit hår var meget usundt, så det skulle klippes. Mit hår så allerede meget sundere ud efter klipningen.
Med hjælp fra Channel blev jeg guidet igennem de rutiner jeg bør inddrage i min hår rutine for at skabe det bedste resultat på sigt.
Derudover lader det til at Channel har en meget bred viden inden for hår og jeg glæder mig meget til at få hendes produkter hjem, så jeg kan prøve dem af.

1. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse hos CC Haircut!

Fantastisk oplevelse hos CC Haircut!

Jeg besøgte CC Haircut den 11. marts og fik den absolut bedste behandling! Udover en professionel klipning blev jeg også introduceret til nogle virkelig gode produkter – blandt andet deres shampoo og vitaminer til håret. Allerede efter 15 dage kan jeg se en tydelig forbedring, hvilket virkelig har overrasket mig positivt.

Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt med åbne arme af et imødekommende og smilende personale. Stemningen i salonen er fantastisk, og de gode samtaler gør oplevelsen endnu bedre. Det er uden tvivl den bedste frisøroplevelse, jeg har haft, og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg besøger dem.

Jeg kan på det varmeste anbefale CC Haircut!

11. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Chanel er seriøst den dygtigste og…

Chanel er seriøst den dygtigste og sødeste jeg længe har været ved. Vi havde nogle gode snakke, både om hår, men også andre ting. Man føler sig rigtig tryg, og i gode, professionelle hænder. Mit hår har aldrig føles så sundt og lækkert. Kan VARMT anbefale CC COSMETICS

15. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

God service og fantastisk behandling

Jeg er virkelig glad for den oplevelse, jeg har haft hos CC. Servicen var i top, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Mit hår havde rigtig mange spaltede spidser, men det har CC formået at få styr på – og resultatet er simpelthen fantastisk! Jeg ser allerede frem til mit næste besøg. Kan varmt anbefales! 😍 Taaak CC ❤️

1. maaliskuuta 2025

Det værd at prøve af

Mit hår har været samme længde i 7 år og har prøvet alt for at få det længere uden held. Jeg har fået klippet mit hår af Chanel de sidste måneder og er glad for at jeg for første gang begynder at få stille og roligt fremgang med min hårvekst og er på rette vej til mit mål.
Chanel virker til at have meget expertise i sit fag og er helt klart det værd at give et skud og se om det er noget for en.
Jeg vil prøve at se hvordan mit hår vil reagere på hendes vitamin piller og kan give en opdatering om noget tid :)

3. maaliskuuta 2025

CC haircut af Chanel

Jeg fik lavet et CC haircut af Chanel. Chanel var åben, sød, god kundekontakt og dygtig. Hun formådede at redde de fleste af mine split ends i håret og få reddet en rigtig dårlig klipning i lag, til at håret gik mere naturligt i ét med sig selv efterfølgende. Hun reddede også mine længder, så jeg ikke skulle blive kort håret. Nu skal håret bare gro sundt ud☺️.

2. maaliskuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin