Jeg fik en protein behandling hos Natalia. Mit hår er blevet sundere og velplejet. Er virkelig forelsket i mit hår. Jeg værdsætter hendes vidunderlig arbejde ❤️ Hun er så dygtig og udføre sit arbejde... Näytä lisää

1. Kosmetiikan tukkumyynti

Vi tilbyder produkter til skønhedsentusiasten, som værdsætter kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores passion for skønhed og hårpleje stræber vi efter at levere de mest innovative løsninger inden for skønhedspleje til vores kunder i Danmark og Europa.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

God service/ gode produkter

Fantastisk service når man skriver med dem og virkelig tålmodig med en selvom man har mange spørgsmål, hvilket jeg er glad for så man er sikker på man får det rigtige. Produkterne i sig selv er vidunderlige. Det er 2 gang jeg køber hairmask og 4 gang med serum til 299,- og jeg kan virkelig anbefale deres produkter. Jeg giver aldrig slip igen, de har virkelig hjulpet mit hår. Min rejse inden serum, der var mit hår uglet og kruset. Efter jeg havde tømt serum var mit hår det ikke mere, men jeg købte den igen netop fordi den har “ fantastiske “ ingredienser i sig som er godt også er den varmebeskyttende whats not to like. Så kan virkelig anbefalde alle produkterne, og prisen spiller ind og det kan dit hår mærke.

24. huhtikuuta 2026

Nalia CPH’s secret serum

Nalia CPH’s secret serum er virkelig lækker. Den giver synligt fugt, glans og masser liv til håret, og har en fantastisk duft. Andre serummer jeg har prøvet, har gjort mit hår virkelig fedtet, og haft en tyk konsistens, men Nalia’s serum er let og fedter ikke. Kan virkelig anbefales, især hvis man har tendens til frizz.

24. huhtikuuta 2026

Jeg har fået farvet mit hår i salonen…

Jeg har fået farvet mit hår i salonen to gange, og jeg har været meget tilfreds med resultatet hver gang. Servicen er god, og jeg får altid ærlig og brugbar rådgivning.
Jeg har også brugt salonens eget The Secret hårserum, som har været rigtig godt for mit hår. Det fedter ikke, trænger hurtigt ind og efterlader håret let og uden tung fornemmelse.
Kan varmt anbefales 🌸

7. huhtikuuta 2026

Jeg har prøvet flere af deres…

Jeg har prøvet flere af deres produkter, og er aldrig blevet skuffet! Særligt The Miracle Serum, som er fantastisk, og The Secret Hair Serum, der klart er min favorit. Den efterlader mit hår blødt og glansfuldt – og ikke mindst med den dejligste duft. Kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang jeg køber der fra

31. tammikuuta 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anmeldelse af Naila Beauty…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anmeldelse af Naila Beauty Hårserum

Jeg har prøvet Naila Beauty hårserum, og det er uden tvivl den bedste hårpleje, jeg har oplevet!
Mit hår plejede at være tørt efter bad, men serummet har tilført fugt og næring.
Krus reduceres markant, og håret føles mere blødt og medgørligt.
Giver en smuk, naturlig glans uden at virke tungt.

Jeg kan varmt anbefale dette serum til alle, der ønsker sundt og velplejet hår.

1. toukokuuta 2025

Jeg har handlet hos Naliacph.dk én …

Jeg har handlet hos Naliacph.dk én gang, og er helt imponeret af deres fantastiske service.
Jeg købte deres "The miracle serum", som var alt for tung til mit hår med natrukrøl, de byttede den med glæde, tog den retur og sendte i stedet deres "The Secret Hair Serum" og den er fantastisk til mit hår.
Så en virkelig fantastisk oplevelse.

8. elokuuta 2025

Royal liss hair Mask fra Rubin cosmetics

Jeg har nu brugt deres Royal liss hair Mask fra Rubin cosmetics nogle gange, og jeg er meget imponeret over, hvor blødt mit hår er efterfølgende. Samtidig har det også gjort mit hår mindre kruset.
Derudover fik jeg lavet en split end cut, som jeg var meget tilfreds med! Natalia er meget venlig - jeg kommer helt sikkert igen!

12. kesäkuuta 2025

Giver Nalia den bedste anbefalingen

Giver Nalia den bedste anbefalingen. Går derfra med en rigtig dejlig oplevelse hver gang. Sød, venlig, imødekomende og giver god vejledning. Rigtig god service.
Har købt the mirakel serum den er virkelig vidunderlig. Gør en kæmpe forskel på mit hår.

21. heinäkuuta 2025

The mircale serum

Købte mircale serum, som virkelig har gjort en forskel på mit meget ødelagte hår.
Har nu afprøvet den i snart en mdr. og er tilfreds med produktet. Ville dog ønske at pumpen var lidt bedre

3. kesäkuuta 2025

Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH!

Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH!

Jeg har netop fået lavet hårlaminering hos Nalia CPH, og det var en super oplevelse fra start til slut! Nalia var ikke bare utrolig sød og imødekommende, men også ekstremt kompetent og professionel. Hun tog sig tid til at forklare behandlingen, og hele forløbet føltes trygt og luksuriøst.

Resultatet er helt fantastisk – mit hår er glansfuldt, blødt og ser sundere ud end nogensinde. Servicen var i topklasse, og stemningen i salonen var både afslappet og indbydende.

Kan varmt anbefale Nalia, hvis du søger en frisør der virkelig går op i sit håndværk og kundens oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!

24. toukokuuta 2025