Carpetright Nederland Arvostelua

4 997
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Er was snel contact. Bij thuisbezoek een opvallend klein aanbod in stalen. Toezeggingen gedaan die niet waar bleken. Bijv: u kunt met het transportbedrijf overleggen wanneer het u past om het tapijt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Mattokauppa
  3. Mattoliike

Yrityksen kirjoittama

Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.

Hyvä

(4 997)

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Volgens afspraak geleverd en…

Volgens afspraak geleverd en gestoffeerd. Makkelijk in communicatie. Tevreden over resultaat.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Super fijn te horen! Precies wat u mag verwachten. Geniet van je aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het begin zijn we heel goed…

Vanaf het begin zijn we heel goed begeleid met het uitkiezen en kopen van de vloerbedekking. We kregen heel goed advies. Verder was de bezorging prima geregeld. En ook degene die de vloerbedekking kwam plaatsen heeft zijn werk heel goed gedaan.
Conclusie: wij zijn heel blij met de firma Carpetright.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

En wij zijn blij met u als klant! Geniet van je aankoop.

Saanut 2/5 tähteä

Ik kom binnen met een vraag word…

Ik kom binnen met een vraag word welgeholpen maar praten in het dialect.terwijl ik abn sprak .begreep het maar net wat ze sprak

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Helaas kan ik niet zien in welke winkel u geweest bent. Wanneer het in een lokaal filiaal is kan het zo zijn dat er in een dialect gesproken gesproken werd. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@carpetright.nl met de melding welke filiaal het was. Wij kunnen dit dan voor u gaan bekijken.

Puntjes niet op de i .

Nogal wat lakbeschadigingen en de afwerkstrip op de overloop ontbrak maar zou later geleverd / geplaatst worden. Na bijna 3 weken geen actie was ik er klaar mee en heb het zelf opgelost. De 10 euro kostende strip was de sluitpost van een order van ruim 3000 euro. Triest !!! Het tapijt zit er op zich netjes op........

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Jammer dat je het uiteindelijk zelf hebt moeten oplossen. Ik heb het bericht doorgestuurd naar de winkel. Wij hopen dat ze uw feedback meenemen om in de toekomst hun dienstverlening te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

tapijt niet goed gelegd tekort…

tapijt niet goed gelegd tekort afgesneden zonde 1306,00 euro voor slaapkamertje

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Bedankt voor je melding. Deze heb ik zojuist naar het filiaal gestuurd om je melding op te pakken. Er zal zo spoedig als mogelijk contact met je worden opgenomen.

Met lege handen.

Op de site gezocht en een eerste bezoekje gebracht.
Op de site nog verder gezocht,want een nieuw huis in het vooruitzicht en ong.75m2 vloer nodig.
Paasweekend extra korting en totaalpakketten,maarrr....in drie filialen geweest,echter de eerder geziene stalen waren niet meer aanwezig,of er waren compleet lege stalenrekken,of ze waren er wel,maar de kaartjes met info verwijderd.
Vage en tegenstrijdige verhalen over uit de collectie terwijl het op de website nog gewoon te bestellen is,lijkt toch op lokkertjes en geen zin de aanbiedingen daadwerkelijk te leveren.Met lege handen naar huis en een andere winkel maar dan.

Nav de niksige reactie: Spaklerweg,Vredenhofweg én Anthony Fokkerweg.En overal andere verhalen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Momenteel zijn wij in een transitie met producten en vernieuwingen. Ik kan helaas niet zien in welke vestiging u geweest bent maar ik verwacht dat dit in een filiaal was waar de transitie gaande is. Excuses voor het ongemak.

Trapbekleding

We zijn erg blij met onze trapbekleding. Mooi en vakkundig gelegd.

19. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Als u blij bent, zijn wij dat ook! Heel veel plezier van je 'nieuwe' trap.

Saanut 5/5 tähteä

Johan gave us the experience we had…

Johan gave us the experience we had always hoped to receive. The quality and customer service at carpetright will meet you where your project is and help you every step of the way.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Thanks for the compliment!

Saanut 4/5 tähteä

Prima advies aan huis gekregen en later…

Prima advies aan huis gekregen en later ook in de winkel. Spullen waren op tijd en monteurs hebben keurig werk verricht. We zijn blij met het eindresultaat.
Klein puntje van kritiek, we moesten zelf steeds bellen om te informeren hoe laat de inmeter en later de monteurs zouden komen.

19. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Bedankt voor je feedback. We nemen deze mee om in de toekomst onze dienstverlening te verbeteren. Super fijn te lezen dat alles verder wel naar planning is verlopen. Geniet van je aankoop.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, klacht goed en adequaat afgehandeld.

18. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

En u bent een geweldige klant 😉 Tot de volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

De barbados gekocht hele goede…

De barbados gekocht hele goede kwaliteit en snel geleverd
Alleen jammer dat ze geen contant geld aannemen

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wij nemen inderdaad al bijna een jaar geen contact geld meer aan, dit doen wij puur voor de veiligheid van collega's. Fijn te lezen dat verder alles naar wens is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

erg vriendelijk te woord gestaan en…

erg vriendelijk te woord gestaan en uitstekend het vinyl gelegd dus correct geholpen ben zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Fantastisch te lezen! Heel veel plezier van je aankoop.

Saanut 1/5 tähteä

Wat ging er mis is de eerste vraag

Wat ging er mis is de eerste vraag. Beter zou zijn “Wat ging er niet mis?”.
* communicatie was slecht.
* nakomen van afspraken bedroevend.
* Het leveren van de gordijnen heeft ruim 2 maanden geduurd.
* voor het plaatsen van rails en het ophangen van de gordijnen werd bijna €500,- gerekend. Ik heb het zelf maar gedaan in 2 uur.
* de breedte van de aangeleverde gordijnen klopte niet. Het opmeten was door carpetright gedaan.
* uiteindelijk, m.m.v. de verkoper, hebben we maar gekozen voor de gulden middenweg en zijn we akkoord gegaan met hoe de gordijnen nu hangen omdat we niet nog langer zonder gordijnen wilden achterblijven.

K. Sneek

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Wat vervelend om te lezen. We gaan uw feedback bespreken. Wij gaan er vanuit dat we in de toekomst om dienstverlening kunnen verbeteren.

Vertrouwen .

Het was een goede ervaring ,het geduld het meedenken en het advies wat we kregen , met de aanschaf van onze vloer en ook het geduld ,toen we later kwamen , om het een tint lichter te willen .tevens de mensen die het vakkundig kwamen leggen .verdienen een pluim .

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

👍zullen we doorgeven aan het team!

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel. Personeel kundig en ook meedenkend in ontzorgen van levering en plaatsing van de laminaat.
Prijs-kwaliteit is netjes op orde.
Een aanrader Carpetright locatie Roosendaal.

4. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland

Dat kunnen ze wel in Roosendaal! Fijn dat alles naar verwachting is gegaan!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin