Er was snel contact. Bij thuisbezoek een opvallend klein aanbod in stalen. Toezeggingen gedaan die niet waar bleken. Bijv: u kunt met het transportbedrijf overleggen wanneer het u past om het tapijt... Näytä lisää
Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.
Boekbinder 3, 7942ND, Meppel, Hollanti
- service@carpetright.nl
- carpetright.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 36 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
The staff helped me pick the carpets…
The staff helped me pick the carpets quickly. Further, carpets were delivered in the timely manner. The carpets are of good quality for relatively normal price.Everything was as agreed with the staff. The whole process was fair and pleasent experience.

Klantvriendelijk en goede oplossing
Klantvriendelijk en goede oplossing
Heel duidelijk
Voortaan gaan wij eerst naar carpetight nederland

Pas op met traprenovatie
Je kunt als klant merken dat Carpetright gericht is op de verkoop van vloerbedekking. Dus als je traprenovatie bij ze koopt gaat er van alles fout.
Afgesproken levertijd van 6 weken werd ruim bijna het dubbele.
Na de trapmontage zou een aansluiting van de bovenste trede op de nieuw aangelegde overloop vloer gemaakt worden.Ondanks toezeggingen horen we helemaal niets meer van Carpetright.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Zeer slechte afwerking van mijn vloer
Zeer slechte afwerking van mijn vloer. Om te janken

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Onze nieuwe vloer van Carpetright is echt geweldig
Onze nieuwe vloer van Carpetright is echt geweldig!

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Pvc laten leggen en laten egaliseren.
Op de 2e etage pvc laten leggen en laten egaliseren. De mannen van het egaliseren waren zeer netjes en vriendelijk. Helaas moest er 2x geëgaliseerd worden waardoor de vloer zwaar boven budget is gekomen. De prijs van het egaliseren die wordt gerekend is enorm t.o.v. wat pvc kost. Niet tevreden over de prijs hierdoor.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
De verkoper kon niet met het bestel…
De verkoper kon niet met het bestel programma omgaan. Hij berekende de verkeerde prijs. Raadde ons aan om een pakket extra te nemen. Indien over konden we het weer terug geven. Toen we de bestelling ophaalden was er wel een aardige verkoper.
De eerste verkoper was aanwezig toen we een overgebleven pakket terug wilden brengen. Hij zei tegen mijn vrouw dat alleen per drie pakketten terug geleverd konden worden. Ik heb hem toen duidelijk gemaakt dat hij zelf een extra pakket aanraadde.
Toen werd het alsnog terug genomen.
Carpetright Breda, wegblijven!
Als de enige reactie op een slechte klantbeleving “gelukkig goed opgelost “ is zegt dat ook iets over het bedrijf. Nu failliet dus!

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Het laminaat is goed en vakkundig…
Het laminaat is goed en vakkundig gelegd.
En in de winkel vriendelijk geholpen.
Maar de prijs is redelijk hoog!

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Goede service, onze schuifdeur was nog iets te laag en stoffeerder kwam zonder meerkosten een tweede keer om het karwei af te maken. Ook in de winkel goed advies gekregen.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Vlaardingen moet je niet zijn, wel in Spijkenisse
De verkoper in Vlaardingen was een sul. In plaats van ons gordijnen te verkopen wilde hij niet helpen. En zijn we dus naar Spijkenisse gegaan waar we wel geholpen werden. En dus ook de gordijnen die we in Vlaardingen al hadden gezien hier besteld hebben.
Vlaardingen voor gordijnen moet je niet zijn. Die verkoper had er geen zin in, dat maakte hij heel duidelijk.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
De laminaat is keurig gelegd en…
De laminaat is keurig gelegd en afspraken zijn goed nagekomen.

1 gordijn is nog niet geleverd
1 gordijn is nog niet geleverd. Status is ook niet bekent. Leuk een review schrijven maar eerst mijn producten afleveren a.u.b.

Prettig geholpen in Veenendaal
Prettig geholpen in Veenendaal (alleen de muziek vond ik storend). Het leggen van de vloerbedekking is zeer deskundig uitgevoerd door Maarten Vivié. Een niet gebruikte strip is door Carpetright op hun eigen initiatief terugbetaald.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Als Carpetright eenmaal je e-mailadres…
Als Carpetright eenmaal je e-mailadres heeft dan blijven ze je bestoken met reclame en verzoeken om een beoordeling.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Geleverd wat we afgesproken hebben
Geleverd wat we afgesproken hebben, netjes afgewerkt en aanbevelenswaardigs.

Vastaus yritykseltä Carpetright Nederland
Klacht werd direct aangepakt en verholpen
De vloerbedekking bleek niet goed gelegd door het krimpen van de ondervloer. Na melding van ons werd er direct serieus werk van gemaakt en werd de klacht meteen aangepakt. Naar tevredenheid voor ons opgelost. prima werk