Carpardoo Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Stadig konkurrencedygtige priser, ligesom hos kfzteile24.de - ét og det samme. Men mage til elendig, ufuldstændig og amatøragtig og dårlig oversat hjemmeside har jeg ikke set siden 90'erne... Man kan... Näytä lisää

Skulle bestille nogle fjedere til en polo Der stod der va rleveringstid på 3-4 dage men der gik lidtr over 2 uger uden at få besked omkring det spurgte dem om hvor når det ville komme men de kunn... Näytä lisää

Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Näytä lisää

Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nemt at finde rund på site

Nemt at finde rund på site +5 Stjerner. Priserne skifter meget -1 stjerne. Fragt prisen er 59kr -1 stjerne. Men fair priser. Modtog en 15% rabat kode der heller ikke virkede -1 Stjerne. Så 2 stk. denne gang. Giver lige en ekstra for hurtig leverings tid +1 Stjerne.

11. joulukuuta 2022

Glad kunde!

Jeg har handlet hos Carpardoo et antal gange nu, og har været rigtig godt tilfreds.
Fair pris og god service.
Der er også blevet givet rigtig fin service, hvis der f.eks. har været fejl på en vare. Mit indtryk har været, at der har været en oprigtig interesse for at løse problemet.
Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Carpardoo.

24. marraskuuta 2022

Really bad

Really bad! Dont order from here!! Said it should be left in a store with mail service (silvan) so i could Pick it up, and it never Arrived. My app “PostNord” said they (this Company) sent me a mail but i never recieved a mail. Now my distilled water which I ordered is removed from my PostNord app. I want my money back! Never recieved the item. Why not use my mobile number to to tell they didnt delivered my order. And why not send me a mail???? I want my money back.

11. marraskuuta 2022

Bestilte 2 forlygter d.3

Bestilte 2 forlygter d.3. 11 hører intet fra dem, selvom de praler af at sende varer inden for 24 timer. Kontakte dem d.8.11 for at høre hvornår jeg kan forvente varen. Et standard svar, vi har givet
Ordren videre til dem der afsender det. Har stadigvæk intet hørt, men de trak pengene ret hurtigt. Det bliver både første og sidste gang jeg handler hos dem

10. marraskuuta 2022

Svindler firma!

Jeg vil fraråde ALLE om at benytte dette svinder firma.
Jeg bestilte midt i oktober en masse destilleret vand, her d.8 november har jeg endnu ikke hørt eller fået andet en ordre bekræftigelse samt at pengene er trukket.

Jeg har i en uge forsøgt at ringe dem op samt sende emails. Intet svar, og sidder du tilpas nok i kø så bliver der lagt på.

Hold jer væk fra dem!

13. lokakuuta 2022

Meget meget utilfreds

Meget meget utilfreds. Bestilte Brembo bremsekalibere, til en Subaru, jeg fik 2 forskellige størrelser og begge 2 til venstre side, og ingen af dem er lavet af Brembo, men de ankom i Brembo æsker. Men ikke lavet af Brembo, det er svindel. !

Og havde virkelig store problemer med at bestille den højre. Måtte ringe til dem op til flere gange, afbestille en, og bestille en ny, og vente flere uger på at få den tilsendt. Og da den endelig ankom, så var det en helt forkert. Og til den forkerte side, og ikke det mærke som jeg havde betalt for !

26. syyskuuta 2022