Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Skulle bestille nogle fjedere til en polo Der stod der va rleveringstid på 3-4 dage men der gik lidtr over 2 uger uden at få besked omkring det spurgte dem om hvor når det ville komme men de kunn... Näytä lisää
Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Näytä lisää
Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.
Yhteystiedot
Storkowerstrasse 175, 10369, Berlin, Saksa
- +4532741990
- info@carpardoo.dk
- carpardoo.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig levering og billigere end…
Hurtig levering og billigere end autodoc meget billigere
Meget billige priser så handler der igen
Meget billige priser så handler der igen
Stadig konkurrencedygtige priser, MEN
Stadig konkurrencedygtige priser, ligesom hos kfzteile24.de - ét og det samme. Men mage til elendig, ufuldstændig og amatøragtig og dårlig oversat hjemmeside har jeg ikke set siden 90'erne... Man kan ikke engang gå ind og tjekke ordrestatus, kommer delene i overmorgen eller om 14 dage??? Hvis i virkelig vil betjene jeres danske kunder, må i godt nok tage jer sammen. Jeg finder nok andet (bare ikke au*****, alt for dyrt)
Ingen svar fra kundeservice / Forkerte stumper sendt
Forkerte stumper sendt. Skrækkelig/intet svar fra kundeservice. Dvs reklamationer er umulige at få oprettet.
Kommer aldrig til at købe her igen, medmindre manner ligeglad med garanti.
No reply from support. Multiple emails sent. Warning !!!
Dorlig leveringstid og forkerte dele
Skulle bestille nogle fjedere til en polo
spurgte dem om hvor når det ville komme men de kunne ikke sige hvornår
havde bestilt fjedrene via deres søgning af bilen men dele passede ikke
men nem retur metode
Det burde hedde 1-2 ugers levering.
Det burde hedde 1-2 ugers levering.
Ja det kan godt være at de sender fra Tyskland, men har sjældent oplevet så langsom en afsendelse og endnu værre er det at de så bruger DHL som åbenbart også er det langsomste man overhovedet kan bruge.
For nu 7 hverdag efter bestilling har jeg intet modtaget.
Når man mener man har bestilt det…
Når man mener man har bestilt det rigtige kan man ikke få refusion hvis man har prøvet at montere det. Det var en rigtig ifølge Carpardoo oplysninger. Når man så får afslag på refusion får man ikke den reservedel tilbage som man har betalt selvom man tilbyder at betale transporten.
Oplevelsen af jeres service er god.
Oplevelsen af jeres service er god.
Jeres priser var faktisk det vigtigste for os.
Alle kan være med til priserne.
Hurtig levering.
Generelt rigtig god oplevelse
God service og meget hurtig levering.
Carpardoo er en svindel firma
Jeg har bestilt 12 stk. ventilløftere af mærket INA.
Den ene pakke med de 8 stk. er INA og de sidste 4 i en pose er uden navn og tydeligvis af tvivlsom kvalitet.
Når man mailer til dem, kommer der bare en standard svar omkring returnering tilbage.
De sender ikke den vare som kunden har købt, så svindel firma.
rimelige priser, men langsom levering
Rimelige priser, men køb kun varer markeret med "Kan leveres straks". Ellers ankommer varer med "1-2 dages levering" ret sent. Enten om 1 uge eller 2 uger.
Super hurtig til at levere mine vare
Tavs kundeservice
Ringe og fraværende kundeservice som hverken svarer på mail eller tlf.nummer (Sidstnævnte virker slet ikke). De lover ellers svar indenfor 24 timer på mail, men de svarede aldrig tilbage!
Til gengæld gode priser, men forsendelsestiden var så ikke den hurtigste
Alt i alt en god oplevelse
Nemt at bestille.
Hurtig levering.
Desværre havde PostNord lavet hul i papkassen men bortset fra det var det en god oplevelse.
vare til tiden uden skader
Lyver om leveringstid
Når de skriver levering på 3 dage så mener 8 dage.
Det forklarer de i en mail jeg sendte 10 dage efter jeg bestilte.
Så de lyver altså med vilje om leveringstid.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.