Carpardoo Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Stadig konkurrencedygtige priser, ligesom hos kfzteile24.de - ét og det samme. Men mage til elendig, ufuldstændig og amatøragtig og dårlig oversat hjemmeside har jeg ikke set siden 90'erne... Man kan... Näytä lisää

Skulle bestille nogle fjedere til en polo Der stod der va rleveringstid på 3-4 dage men der gik lidtr over 2 uger uden at få besked omkring det spurgte dem om hvor når det ville komme men de kunn... Näytä lisää

Den danske version af kfzteile. Super fine priser, især med rabatkoderne fra deres nyhedsbrev (ofte 20% rabat). Dog er siden dårligt lavet, samt dårligt oversat. Synes heller ikke udvalget er helt... Näytä lisää

Igen viser Carpardoo / Kfzteile24 sig som en troværdig leverandør. Jeg havde udelukkende valgt dele som kunne leveres "straks" og de ankom som forventet. Det kunne være lækkert hvis man kunne best... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Online forhandler af bildele og andet tilbehør til bilen.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Køb aldrig hos dette firma

Køb aldrig hos dette firma. Jeg bestilte varer d. 24/6-2024 og de skrev, at der var max 5 dages leveringstid. I skrivende stund d. 9/7-2024 har jeg stadig ikke modtaget noget som helst, men de har trukket pengene.
Jeg handler aldrig der igen.
Mvh
Frank S. Sørensen

24. kesäkuuta 2024

Leveringstid var som aftalt

Leveringstid var som aftalt. Desværre havde jeg bestilt en forkert reservedel og har derfor returneret delen. Let og overskueligt at printe returformular og adresselabel på "Min side".
I det hele taget et godt setup.
Login proceduren kan gøres lettere. Der kommer er ikke et felt med "Log in" frem når jeg henter hjemmesiden.
Kaj-Henning Rasmussen

6. kesäkuuta 2024

Modtog forkert del, dårlig hjælp fra support.

Havde bestilt to stænkskiver til en Hyundai men da de ankom var den ene en helt forkert type. Tjekkede at jeg havde bestilt korrekt. Sendte foto som tydeligt viste at de to skærme var helt forskellige men tror ingen kiggede på billedet. Mailede frem og tilbage hvordan og hvornår jeg kunne få den del de rent faktisk viser men “support Patrick” gentog bare hele tiden hvordan jeg skulle returnere den ubrugelige del før der kunne ske mere. Virkede som om det var vigtigere at få en sortmalet blikplade tilbage til Tyskland end at løse kundens problem. Henning Nielsen.

4. kesäkuuta 2024