Carl's Jr. DanmarkArvostelua

1 106
TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Fik i dag 2 double bacon chees burger og 2 mellem pommesfrits, 226 kr Burger var lunken og smagte ikke godt. Poommesfrits var kolde og smagte gammel. Absolut første og sidste gang.

Vi bestilte en bakke pomfrits og måtte vente 20 minutter på den. Unge langsomme medarbejder der ikke havde overblikket. Vi fik først vores pomfritter da jeg påpegede om vi var glemt. Pomfritter var... Näytä lisää

Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Näytä lisää

For 3 gang kan personalet ikke finde ud af at pakke det rigtige antal burger. Og får bare af vide når man nævner det så kan man bare kan kontrollere inden man tager sin ordre med hjem. Forventer... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 106)

101 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlig service.

Næstved storcenter.
Når man ikke har handlet her før, kan det være svært at gennemskue, hvilken burger som svarer til en helt almindelig standard burger, med ost og bacon.
Så jeg spurgte ham som stod ved skranken. Og han ville lave en almindelig bacon/cheeseburger menu til mig. Jeg bad om en lille pomfrites og sodavand. Prisen var 39 kr. Jeg spørger om det ikke er en fejl, da det lyder meget billigt, men nej det var det ikke. Fedt, tænker jeg, da det er virkelig billigt.
Der går ikke længe, så kommer han ned med en snackburger, eller hvad man kalder det uden salat, tomat løg, eller bacon. Ja, så tror jeg da f, at det var så billigt. Jeg prøver en gang til, at bestille en burger og spørger en anden ekspedient, men hun har åbenbart ikke lyst til at vejlede, og beder mig bestille på en skærm. Når man ikke ved hvad en Angus, chargrilled, eldiablo er, kunne det være fedt hvis ekspedienten kunne pege en i retning af, en normal baconcheeseburger. Hammer dårlig service og for dyrt til pengene.

31. tammikuuta 2025

Dårlig service I holbæk

Der var så mange menneske inde på restauranten idag, da der var halv pris på burgerne idag. Jeg ventede over 40 minutter på min burger, fordi de kun var 3 på arbejde. 2 i køkkenet, og 1 der både pakkede til dem indenfor og drive-in. Og alt blev gjordt afsindigt langsomt. Overhovedet ikke første gang sådan noget sker..

28. tammikuuta 2025

0 * nul stjerne.

Ingen stjerne.
Aldrig fik godt oplevelse,da vi købt mange gange hos Carls jr i Stor Center Nord i Århus.
Deres medarbejde er meget ung og nogen af dem er meget uhøftligt.
De kan ikke styr på deres arbejde og hvis De blive lidt travlt få masser stress på deres arbejde og laver lang leveringstid med dårlig smag kvalitiet.ALDRIG ANBEFALE STEDET.

25. tammikuuta 2025

I made an order through the app and…

I made an order through the app and ordered a triple western and on the spot I was given a regular western burger. And this mistake was not made by the employees because such an order was generated by the system. Please check it so that such situations do not occur in the future. Remember that time is money and I lost an additional 15 minutes. It seems not much but if someone has planned time it is a lot.

17. tammikuuta 2025

Vejle med de bare hænder

Vejle: jeg kan stadig ikke forstå ræsonnementet for at medarbejdere der tilbereder maden i Carl's Jr., ikke MÅ bruge handsker (har spurgt)? I de nogle og tyve minutter vi ventede på vores mad i dag, rørte de medarbejdere der tilberedte maden, ved skuffer/beholdere, headset, ansigt, borde, klistermærker, forskellige ting rundt om i lokalet, uden på noget tidspunkt at vaske hænder..... Selvom burgeren var ok, på trods af den absurd høje pris ift. kvantitet, kommer jeg ikke til nogensinde at bestille noget der skal tilberedes med hænderne igen.
Uff ulækkert..... Er det egentligt lovligt ikke at have handsker på?

5. tammikuuta 2025

Aldrig har jeg følt mig så snydt .

Aldrig har jeg følt mig så snydt .. priserne er skyhøje og kvaliteten er så lav at det går helt ondt.

45 kr for 3 stykker kyllinger. Som er på størrelse med en nuggets… udover det er de kolde og mega tørre.

En menu til 150 kr og så får man 15 pomfritter ..

Burgere med bacon i er lækkert, men når det bacon det er proppet i burgeren er så stiv og hårdt at når man tager en bid og trækker det halve af burgeren med ud fordi man ikke kan bide bacon over, så er der sku nok et eller andet galt.

Dårlig oplevelse …. Det eneste som smagte som det skulle og som man forventede var colaen og mayonnaise som man vel og mærke også betaler 5 kr for ..

Til ALLE som ønsker en nem omgang fastfood … sunset eller mac D er jeres ven og er det ikke en mulighed så kør forbi burger King og skulle den del glippe så køb 10 pølsehorn inden du smutter ud af Bilka …

De værste 350kr jeg har brugt på mad … på to mennesker !

4. tammikuuta 2025

Ordet skuffende er en underddrivelse

Første gang jeg nogensinde prøvede Carl Jr og nok den værste oplevelse på en restaurant..
Vi bestiller vores mad ved skærmene og kan ikke betale da der ingen bord nummer er. Da nummer endelig kommer får vi betalt og skal finde bord, mange ledige borde, men vi skal selv fjerne folks gamle mad og tørre bord af.. fra vores bestilling er godkendt til vi får maden går der 35 min.... fastfood????? Da maden så endelig begyndes at spises, så er pommesfrites kolde og kødet i bøffen er kold i kanterne og kun lidt lun i midten.
Går op og brokker mig og da de andre er færdig med at spise 18 min efter jeg har brokket mig er maden endnu ikke kommet???? 53 min skulle der gå før jeg rejste mig og gik op til skranken og sagde de bare kunne proppe deres L*R*E føde op hvor solen ikke skinner og gik i vrede... HOLD NU KÆFT EN OMGANG L*R* OG FULDSTÆNDIG DÅRLIG BETJENING......

4. tammikuuta 2025

Carl’s Jr

Carl’s Jr. Sønderborg. Virkelig dårlig service, bestillingskærmen manglede papir så der kom ingen bon ud af maskinen så man kunne vide hvilke nummer man havde. Da jeg gik hen og gjorde opmærksom på dette, og der kom en ny bon rulle i maskinen, kom der ca. 20 nummer ud før min bon. Da der var 5 foran ind mig og der lå burger og pomfritter som ikke blev pakket i de 20 minutter jeg ventede på min mad. Vores pomfritter var så uspiselig nok fordi det var dem der havde stået i 15 minutter før vi fik vores mad.

28. joulukuuta 2024

Det var godt nok en ulækker oplevelse i…

Det var godt nok en ulækker oplevelse i Carl jr. i Odense i dag.
Jeg gled og var lige ved at falde i det tykke fedtlag der var på gulvet foran take away udleveringen.
Og den unge pige fattede ikke en bjælde da jeg sagde det til hende.
Men hun smilede trods alt.
Tag da lige hold det rent, ellers ender det da med at I løber ind i et sagsanlæg fra en der falder og slår sig.

16. joulukuuta 2024

Kompensation for mangler i takeout ordre

Bestilte takeaway fra Carls Jr. i Skalborg. Kommer hjem med maden og opdager at der ikke er den bestilte dressing med til salaten og heller ikke den ekstra købte ranch-dip til kr. 8.

Skriver til dem via appen og får svar 3 dage senere hvor de forlanger at se en kvittering. Den får de og tilbyder herefter storsindet et gavekort på:
Kr. 10
Så ærgrelsen over at spise en "tør" crispy chicken salad, samt bøvlet med at skulle skrive og sende "bevis" til dem, takserer Carls Jr. med kr. 2.

14. marraskuuta 2024

En ubehagelig og uacceptabel oplevelse

Søndag aften skulle aftensmaden være en hurtig og nem løsning, men det endte desværre som en frustrerende og ubehagelig oplevelse.

Vi ankom til en tom restaurant hele fire timer før lukketid, men oplevede allerede fra starten manglende service. Trods gentagne forsøg på at få kontakt til personalet, gik der cirka fem minutter, før nogen reagerede.

Selvbetjeningsskærmene virkede ikke, og efter lang tids venten modtog vi endelig vores mad – men kun efter at have ændret vores "eat in"-bestilling til "take away" efter mere end 30 minutters ventetid. Da vi kom hjem, blev vi mødt af en skuffende og uacceptabel kvalitet: råt kød og underkogt bacon i flere af burgerne.

Desværre blev situationen endnu værre senere på aftenen, hvor vi oplevede opkast og mavesmerter, formentlig som følge af det undertilberedte kød.

Det skal også bemærkes, at restauranten var fuldstændig tom, uden andre gæster, og at tre medarbejdere stod ude i køkkenet uden tilsyneladende at være optaget af andet end at kigge.

Denne oplevelse lever slet ikke op til standarderne, og vi håber, der bliver taget hånd om situationen og kvalitetssikret fremadrettet.

- Recharge city, horsens

24. marraskuuta 2024

Carl's Jr

Carl's Jr. Horsens. der var sket en fejl. men efter et kort opkald. fik de løst fejlen og gik ud over det forvented for at gøre det. 5 stjerner her fra.

17. marraskuuta 2024

Carl’s JR Næstved storcenter

Carl’s JR Næstved storcenter
Måtte rykke for maden efter 45 minutters ventetid, og da det endelig kom, var det ikke varmt, og noget af det manglede😡
De har ikke styr på noget i køkkenet, flere fik deres penge tilbage og forlod stedet…
Kan absolut ikke anbefale Carl’s jr

17. marraskuuta 2024

Carls jr randres storcenter

Var en tur på carls jr i randres storcenter. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg syndes deres milkshake og løg ringe var mega gode når det så er sagt... så er der sku ikke meget at rose dem for. Man bliver mødt af et personale der mest af alt virker som om de hader deres job. Bestiller 4×løg ringe, 2 milkshake og en ranche burger. Først venter vi 25-30 min på vores mad da vi endelig får vores mad og kommer ud i bilen på vej ud af parkerings pladsen opdager vi så at de til og med har glemt næsten halvdelen af vores order (2× løg ringe) Jeg syndes det er for dårligt. Og mest fordi vi venter så længe og alligevel mangler der så meget af vores order. Aldrig igen..

12. marraskuuta 2024