Carl's Jr. DanmarkArvostelua

1 106
TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Fik i dag 2 double bacon chees burger og 2 mellem pommesfrits, 226 kr Burger var lunken og smagte ikke godt. Poommesfrits var kolde og smagte gammel. Absolut første og sidste gang.

Vi bestilte en bakke pomfrits og måtte vente 20 minutter på den. Unge langsomme medarbejder der ikke havde overblikket. Vi fik først vores pomfritter da jeg påpegede om vi var glemt. Pomfritter var... Näytä lisää

Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Näytä lisää

For 3 gang kan personalet ikke finde ud af at pakke det rigtige antal burger. Og får bare af vide når man nævner det så kan man bare kan kontrollere inden man tager sin ordre med hjem. Forventer... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 106)

101 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlig service

Min datter og jeg har lige købt 3 Chicken tenders hos jer i Kolding.
Kan det virkelig passe det skal tage 10 minutter i butikken ???
Ingen personale at snakke med, eller det passer ikke, for der stod 3 drenge inde bagved ved takeaway som ikke havde styr på en disse.
Jeg kunne se vores ordre stod pakket på boret, men drengen der pakket den skulle lige i skraldespanden, snakke med en af de andre drenge og så lige gå rundt om sig selv 3 gange, før han kom slentrende hen med vores ordre. 🤯
Og så var kyllingen halv kold. 😢
IKKE god service.

29. maaliskuuta 2025

Vi ventede i 40 min på at få vores mad

Vi ventede i 40 min på at få vores mad, da vi så fik maden manglede vi en børne menu.
Vores mad var halv koldt. De havde overhovedet ikke styr på en skid i køkkenet, de luntede afsted, og virkede forvirret.. aldrig mere vi spiser der inde.. (Aalborg store center )

30. marraskuuta 2024

Jeg kan tilslutte mig rækken af dårlige…

Jeg kan tilslutte mig rækken af dårlige oplevelser hos Carls Jr. Jeg besøgte Nyborg den 23. Marts og bestilte Original Angus Burger menu, Aioli Dip, Diablo Angus men, bestillings nr 86. Pomfritterne var kolde, burgerne smagte ikke af noget, Aioli Dip'en var underlig tynd og sjasket og smagte heller ikke af noget og min Sweppes Lemon var ligeledes en tynd kop the. Ved henvendelse til personalet var det nærmest som om de blev fornærmede over at man klagede over maden. Fik en ny portion lunkne pomfritter. Kommer der aldrig igen. Intet af det jeg oplevede var i overensstemmelse med det fine skilt med historien om Carl Karcher!

23. maaliskuuta 2025

Carl`s Jr Skalborg

Carl`s Jr Skalborg. Bestilte 22 marts take away over just-eat. Bestilte så vi selv skulle afhente. Bestilte til 17.45. Vi var der 3 min før. Ikke mange kunder i restauranten. Da det blir vores tur får vi så udleveret krus med sodavand. Bestilt 4 menuer, men får udleveret 1 sugerør😥 efter lidt tid kommer maden i en pose der er lukket, men kan allerede da mærke det kun er lun. Spørg om alt er der, og får besked på at det er det. Vi skynder at putte det i medbragte flamingokasse, for at holde på den sidste varme 🙏 da vi så kommer hjem mangler der selvfølgelig noget. Mangler Hand-Breaded chicken Tenders, samt en del dip. Magtede ikke at køre tilbage. Men rigtig dårlig oplevelse, fortjener ingen stjerner. Næsten kold mad og den mindste i selskabet fik kun pommes. Så hold jer langt væk.

22. maaliskuuta 2025

Sprøjtende kylling på Carl jr!!!

Jeg var inde og spise på Carls jr i Næstved storcenter, da jeg så var i gang med at spise de chicken tenders var der steder jeg ikke kunne tykke i den fordi der var fedt over alt, og så da jeg tog endnu en bid SPRØJTEDE der saft ud af den ud over der hele. Det var ikke ligefrem den bedste oplevelse. Hende der gav den smed den også bare hen på bordet og i stedet for at få 3 chicken tenders fik jeg 4 små klatter kylling på størrelse at min tommelfinger.(har en meget lille tommelfinger) Også for 50 kr!!!!! Føj det smagte heller ikke ligefrem super godt, smagte lidt af gammel kylling der havde stået et par dage!!🤮

19. maaliskuuta 2025

Øv oplevelse i Randers Storcenter afdeling

Har ellers været glad for de gange jeg/vi har besøgt deres Viborg afdeling, men i dag var vi så inde i afdelingen i Randers Storcenter.
og øv øv kolde pomfritter, bitter og brunt salat i burgeren. da jeg nævnt det får jeg/vi bare det svar at de lever op fødevarestyrelsen krav og salat skal se sådan ud. Så det var min sidste gang i carl’s Jr

17. maaliskuuta 2025

En F U C K E D burger

Gav den rigtige bestilling men en af burgerne var over dynget med ting der var valgt fra. Jeg ville give 0 stjerner vis jeg kunne men det kan jeg ikke. alt i alt en dårlig oplevelse fordi det var take away så man kunne ikke bare gå op til disken og sige det

15. maaliskuuta 2025

Min burger var klaskede sammen og…

Min burger var klaskede sammen og papiret smuldrede fordi burgeren var så overvædet af dressingen fra brugen da det ku se ud som den er blevet samlet i papiret med bollerne ved siden af, samt flabet personale som lover en ny burger, men kommer tilbage med den samme burger i samme papir!.

Aalborg storecenter, meget dårlig service og kan bestemt ikke anbefales

8. maaliskuuta 2025

meget dårlig service

meget dårlig service. Frokosten ankommer kold efter 25 minutters ventetid.derefter venter jeg igen i 20 minutter på, at en anden ret bliver bragt til mig

22. helmikuuta 2025

Aalborg storcenter

Aalborg storcenter
Havde bestilt en burger uden sennep og pickles. Det var så i, og et eller andet hvid oven på. Dårligt sted. Spild af penge

15. helmikuuta 2025

Sønderborg

Sønderborg
Hentede min menu via take away. Da vi kom hjem var der leveret en lille pommes frites. Vi havde betalt for en stor pommes frites. Fritterne var elendige, de var ikke saltede og smagte virkelig dårligt. Aldrig igen.

Dyrt og dårligt

Dyrt. Dårligt. Langsomt.

Ventede 15 minutter på en slatten salat-wrap, som jeg stadig har ondt i maven af.

Kan ikke anbefale det til nogen

Aldrig igen!

Understegt bacon og 8 kr taco krydderi fra netto. Tænkte at nu ville jeg endelig prøve Carls Jr. I Randers og det er absolut sidste gang!