Fik i dag 2 double bacon chees burger og 2 mellem pommesfrits, 226 kr Burger var lunken og smagte ikke godt. Poommesfrits var kolde og smagte gammel. Absolut første og sidste gang.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi bestilte en bakke pomfrits og måtte vente 20 minutter på den. Unge langsomme medarbejder der ikke havde overblikket. Vi fik først vores pomfritter da jeg påpegede om vi var glemt. Pomfritter var... Näytä lisää
Super lækkert.... havde aldrig før prøvet Carl's Jr.... men 2.påskedag skulle være min første gang... Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fr... Näytä lisää
Jeg har netop været på restauranten i Viborg. Kl 14:37 bestilte jeg en bacon cheeseburger og en chokolade pistacie Shake. Der er ikke mange mennesker i restauranten - tror der er folk v stan... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hold da op!!
Hold da op!!
Der er noget så beskidt over det hele. Selv servietboksene, både dem der er servietter i og dem der er tomme. Og dem er der mange af. Der bliver ikke tørret borde af og alt står som efterladt.
Det er virkelig ærgerligt at en forholdsvis ny burgerbar ser sådan ud.
Maden… uha det var dæleme ringe. Baconen var, skal vi sige kogt? Resten var fuldstændig smagsløst. Det var også flere sodavand der var løbet tør.
Jøsses hvor en dårlig oplevelse!
Så dårlig en service i Aalborg…
Så dårlig en service i Aalborg Storcenter skal man lede længe efter.
Blev nød til at gå efter 20 min i kø da det blev vores tur fik jeg først besked på at vente hvor efter jeg skulle starte i køen igen ved deres bestillings skærm.
Så selv om de har taget i mod ordre før mig kunne den daglige leder pludselig i betjene kassen mere den dag.
fusk med ½ pris
køre med tilbyd ½ pris på dvs brugere. de glemmer dog at nævne nogle steder at det kun er hvis man kommer ud og bestiller hos dem.....
Seriøst?
Dette er 3 gang jeg har oplevet dette:
Hos Skalborg bestiller jeg altid via appen. Hvor jeg får et tidspunkt det er klar. Og HVER gang kunne jeg lige så godt have bestilt da jeg ankom da tiderne er helt af H. til. Første gang var det 50 minutter over, nr 2 kun et kvarter og i dag 20 minutter. Denne i dag var dråben, da jeg spurgte til det og indenfor 60 sekunder havde jeg min bestilling. Så hvad pokker er grunden til bestille når personalet ikke følger hvad ordrer der er?
Ydermere så kan de fleste spisesteder finde ud af at have en skærm, hvor man kan se hvilke ordrenr. der tilberedes og som er klar. SJOVT nok også Bilkas bistro der også administreres af Salling group. Så hvad med at lære lidt indenfor egen kæden?
Men i øvrigt udemærket mad ift. konkurrenterne
Ventetid
Ventetid, bestilte en enkelt menu. Der gik 20 minutter…. Der var ikke andre foran mig i køen
Har her til aften benyttet mig af at…
Har her til aften benyttet mig af at nyde et formidabelt måltid på jeres restaurant. Har for første gang gjordt brug af mit veterankort. Har aldrig nogensinde oplevet så fantastisk en service. Hun fik virkelig min familie, og jeg til at føle os yders velkomne, og guidede os gennem menukortet. Og efterfølgende kom til vores bord med et fantastisk smil. Det er sjældent man oplever så stor erkendelse som veteran. Tusinde tak for en fantastisk service. Dbh . René bruun mikkelsen
Sjovt at betale en forholdsvis høj pris…
Sjovt at betale en forholdsvis høj pris for en burger som er bestilt uden ost, for at finde ud af der er ost i den når man kommer hjem....
Skuffende oplevelse trods okay mad
Maden var okay 🍔, men oplevelsen var desværre skuffende. Der lå affald på gulvet 🗑️ og skraldespandene var overfyldte ♻️. Det tog lang tid at få maden ⏳, og to af bestillingsrobotterne virkede ikke ⚠️. Ikke den standard, man håber på hos Carl’s Jr.
Carl junior I nyborg d 30/4.
Carl junior I nyborg d 30/4.
Bestilte maden kl 18.50, den blev serveret kl 19.17 af en meget sur ung arbejder. Maden var sjovt nok kold, selv osten var ikke smeltet i 3 af burgerne.
Foruden i den ene burger var der brugt 2 forskellige boller!! Hvoraf underdelen af bollen sandsynligvis var fra dagen før.
I den anden nurger var chili Cheese tops kolde, og bacon mere end tørstegt.
Den 3 var dog kun kold..
De 2 børne menuer var der bedste de var i det mindste lidt lune.
Klage hjælper ikke, så sjovt nok kommer jeg aldrig mere i nærheden af deres restauranter.
Find et andet sted at spise, det er hverken godt eller fastfood..
Super lækkert...
Og jo, det tager lidt længere tid en andre fastfood steder men.... deres koncept med kurve, fritter og burger lækkert tilrettelagt, varm og nytilberedt....pæn og ryddelig restaurant, venlige og søde personaler.....Carl's Jr. i nyborg får 5 stjerner herfra...
vil gerne have lignende i Nakskov.....
Kun for folk med tålmodighed
Jorden nåede at tage en hel omdrejning rundt om solen før mit mad var klar. Syntes ikke de kan tillade sig at kalde det en fastfood restaurant når der er én som skal servere og lave mad for 10-15 mennesker. De fortjerner ikke mine penge. Deres mad smagte fint men ikke pengene værd.
Min oplevelse skete på den i Horsens
Min oplevelse skete på den i Horsens. Latterlig dårlig betjening. Får ikke det man bestiller. Dovne ungarbejder. Drejer rundt. bestil en milkshake. Det tog lidt over 10 minutter. Nok den værste fastfood Der findes i Danmark værtfald den i Horsens
Burgeren var fin nok men til den…
Burgeren var fin nok men til den dårlige side og milkshake den smagte af at de bare har Taget vaniljeis og blendet det med vand
Carls Jr Slagelse plejer altid have…
Carls Jr Slagelse plejer altid have gode menuer og det lækkert.
Men idag fik vi 3 burger helt bløde med 2 bøffer salat.og en kedelig dressing.
3 gange pommes som var blød dem fik hunden.
Og 3 cola 300 kr .
Virklig en sløj omgang.
En burger skal laves sådan her
Tomat
Agurk
Remo
Dressing
Løg
Syrligt surt.
Bollen skal steges eller ristes i smør
Bøffen skal steges høj varm så den forbliver saftigt inden i
Intet jeg nævner her var i.
Virklig kedelige omgang .
Det sidste gang jeg bestiller der.
Aldrig mere Carls Jr.
Var inde i Carls Jr drive in i Vejle søndag aften - mere sløvt og ligegyldigt personale skal man lede længe efter. Bestiller fire burgere og to mellem pommes frites - det tog 15 minutter før vi fik vores bestilling, da min hustru siger til den unde mand der betjente os at det godt nok havde taget lang tid, var svaret "Vi skulle jo også regne med der var kunder i restauranten" klokken var 20:20 da vi fik vores varer - dog kunne vi se en ansat fjolle rundt med en kost samt to andre der stod og hygge snakkede - da vi kommer hjem, viser det sig at vores udleverede pommes frites var small, ikke mellem som vi bestilte og betalte for.
Vi sætter ikke vores ben i Carls Jr mere.
Alt var elendigt
Jeg var her nede med nogle af gutterne. Der var kun en af skærmene der virkede og da det så var min tur til at betale blev bestillingen afbrudt men de havde stadig trukket penge og bestillingen var ikke gået igennem hos dem. Personalet fattede ingenting og gik rundt som høns uden hoved. Kan ikke anbefales hold jer væk!!!
Virkelig dårlige bestillingmaskiner
Virkelig dårlige bestillingmaskiner. De trækker penge fra dig og du bliver snydt og selvom du klager får du dem ikke tilbage. Jeg skal aldrig herhen igen.
Jeg var bare her nede og få en burger…
Jeg var bare her nede og få en burger sammen med nogle gutter da jeg kommer ind glitcher alle maskinerne helt vildt min ven bestilte ved selv betjening alt gik i gennem men skærmen begyndte at glitche så han fik trukket penge men fik ingen burger i alt har han brugt 150kr og fået for 73kr ville aldrig komme selv hvis det stod til liv eller død
FALSK reklame v. Indgang.
Normalvis har jeg ikke haft noget imod Carl jrs i Viborg, men det ændrede sig godt nok idag.
De har skiltet udenfor med California cheeseburger til 30,-
Vi kommer ind og vil bestille men der står ligepludselig 35
Vi nævner dette for den unge pige bag disken og med det samme bliver hun flabet og stirrer irriteret ud i luften imens hun siger at jamen prisen er lige steget for 2 dage siden. Vi sagde så at jamen så måtte de jo give os burgeren til den pris der er reklameret med udenfor indgangen på et kæmpe skilt.
Det nægtede hun og fortsatte den flabede opførsel.
Jeg sagde så at jamen så skulle vi bare ikke have noget her, at blive mødt af sådan en flabet ungarbejder, samt at der ikke bliver rettet op på sådan en fejl er godt nok useriøst 🙂
Bliv bedre.
Skete idag 5. April ca kl 14.
Kommer ikke igen
Hold da op haha. Har aldrig betalt så mange penge for så dårlig en burger. Selv det lokale pizzaria kan lave en mere smagsfuld burger. Ren skuffelse! Og kommer aldrig igen. Det eneste plus var at maden rent faktisk var varm.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.