CarHunt Arvostelua

3 946
TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

De câte ori vin în România apelez la serviciile CarHunt și niciodată nu m-au dezamăgit ! Sunt profesioniști și foarte corecți în ceea ce fac… nu solicită depozit, sunt flexibili, au prețuri atractive... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

O experiență absolut excelentă cu CarHunt București! 🔥 Totul a fost impecabil, de la început până la sfârșit. Personal foarte amabil, profesionist și prompt, comunicare excelentă și un proces de înch... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am avut o experiență foarte bună cu această firmă! Totul a fost simplu și rapid, de la preluarea mașinii până la returnare. Mașina a fost curată, bine întreținută și exact conform așteptărilor. Person... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Firma serioasa am inchiriat 2 ani la rand de la ei si voi inchiria in continuare,au preturi foarte bune masini bune ,nu sunt cheltuieli ascunse,farà dureri de cap ,si sunt foarte aproape de aeroport i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

CarHunt redefines the car rental experience through transparency, flexibility, and impeccable service. With a diverse fleet of modern cars and policies free of hidden fees, we are the trusted partner for your travels. Every aspect of our service reflects our commitment to customer satisfaction. Discover comfort, and freedom in every journey with CarHunt! Explore the world on your terms and experience the ease of renting a car with us. Your adventure begins with CarHunt - your trusted choice for rent a car in Otopeni and beyond!

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 946)

1 582 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Totul perfect

Am inchiriat masina de la CarHunt deja de doua ori si a fost totul perfect! Staff-ul este cumsecade si foarte disponibil, cu siguranta voi inchiria si in viitor! Recomand cu incredere :)

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru recomandare! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca totul a fost asa cum v-ati dorit! Va asteptam cu drag si data viitoare!

Cei mai buni

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru feedback! Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile oferite si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni!

Saanut 5/5 tähteä

Wirklich unkompliziert mit schneller…

Wirklich unkompliziert mit schneller Erledigung bei der Entgegennahme und bei der Rückgabe! Nette Angestellte . Hatte bin sicher schon das 6-7 mal dort gemietet und immer gleich Perfekt!
Empfehle ich!

Vastaus yritykseltä CarHunt

We are glad that everything was as you expected and we are waiting for you whenever you need to rent a car from Otopeni airport!

Saanut 5/5 tähteä

Recomand sunt profesioniști închiriez…

Recomand sunt profesioniști închiriez de mulți ani și nu am avut niciodată probleme

Excelente servicio!

Excelente servicio! A fost totul ff repede. Si la primit,dar si la predat!

Saanut 5/5 tähteä

Nu pot sa spun mai mult decat ca pentru…

Nu pot sa spun mai mult decat ca pentru al 3 an consecutiv Carhunt este cea mai serioasa companie de inchirieri cu cele mai bune masini si cele mai bune preturi niciodata nu am avut probleme cu masinile si voi apela de fiecare data la Carhunt o recomand 100% va multumesc.

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru feedback! Ne bucuram ca sunteti clientul nostru de atata timp si ca serviciile oferite sunt la inaltimea standardelor dumneavoastra! Va asteptam cu drag oricand aveti nevoie de noi!

Super

O experiență foarte plăcută cu un personal super ok. Până acum am închiriat doar 2 mașini care m-au surprins plăcut ambele. Pe viitor 100% voi mai închiria, am recomandat și la prieteni și voi RECOMANDA cu toată încrederea.

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru apreciere! Ne bucuram ca sunteti clientul nostru de atata timp si ca reusim de fiecare data sa ne ridicam la inaltimea standardelor dumneavoastra! Va asteptam cu drag oricand aveti nevoie de noi!

Saanut 5/5 tähteä

O exeprienta repetata pe…

O exeprienta repetata pe masura,serviciile bune,masina ok,nu am avut neplaceri la preluare cu atat mai putin la predare,totul ok,revenim ori de cate ori avem nevoie fara ezitare

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru feedback! Ne bucuram ca ati ales sa fiti clientul nostru si ca serviciile oferite au fost la inaltimea standardelor dumneavoastra! Va asteptam cu drag oricand aveti nevoie de noi!

Saanut 5/5 tähteä

Am fost fuarte multumit sunt de…

Am fost fuarte multumit sunt de incredere e a 2 oara care inchiriez masina de la ei si sunt foarte multumit vi recomand cu incredere.

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru apreciere! Ne bucuram ca serviciile oferite au fost pe placul dumneavoastra si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni si Iasi!

The Best car rental !!

Saanut 5/5 tähteä

Foarte buni ca de fiecare dată.

Foarte buni ca de fiecare dată.

Saanut 5/5 tähteä

Folosesc serviciile lor in ultimi 3…

Folosesc serviciile lor in ultimi 3 ani!forte multumit de masinile închiriate, preturile cele mai mici, mai beneficiezi si de discount 😁!
Multumesc si succes în continuare!

15. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

E greu sa va luati cu noi

Ms frumos pt tot,sunteti exact ce trebuie, ma refer incepand de la respectul pe care il aveti pentru clienti pana la serviciile pe care le oferiti pentru clienti, toate sunt la superlativ. Cu siguranta ma voi intoarce pentru a beneficia de serviciile dumneavoastra. Multumesc si ramaneti exact cum sunteti pentru ca, exact ca in melodia lui cristi de la buzau: e greu sa va luati cu noi😂😂😂 ,vi se potriveste ca firma, e greu sa va egaleze cineva ,de întrecut niciodata. Personal sunt multumit si va doresc cat mai multe realizari. Succes

Vastaus yritykseltä CarHunt

Ne bucuram ca experienta dumneavoastra alaturi de compania noastra de inchirieri auto a fost una placuta si va asteptam oricand doriti sa inchiriati o masina din aeroportul Otopeni sau Iasi! Multumim pentru feedback!

Saanut 1/5 tähteä

Hace poco alguile un coche ,el chico…

Hace poco alguile un coche ,el chico que entrego el coche muy amable,rodo vien hasta arancar el coche ,no full de gasolina ,la pantalla empeso a pitar con varios avisos ,las ruedas faltava presion ,por fuera un poco macheacado,Ojo al devolver ,haced foto a la pantalla de gasolina y demas ,porque te lo clavan 150 lei y me cobraron 200lei ,una verguenza un robo, mande wasap a la oficina y ni pio.El viernes tuve que volver a volar y al ser a corto tiempo pues vuelvo a alquilar con ellos ,nunca hay Dacia Logan ,me volvio a tocar el mismo coche de la primera vez ,sin gasolina tuve que buscar gaso de noche ,tuviendo que viajar 3h ,El famoso coche salimos y empeso a temblar la direccion ,hice foto a la pantalla menos mal,Por el camino empeso a saltar avisos ruedas perdiendo aire, revison aceite ,un simbolo muy raro ,osea un viaje de pena ,La sorpresa es cuando dejamos el coche otra vez queria cobrar gasolina esta ves mas que la primera ,Nos dice el chico que tiene apuntado que el coche tiene mas de la mitad de gasolina ,menos mal.hice foto asi wue.fotos.a la pantalla .Ovio que no pague ,vamos una verguenza ,No vuelvo a reservar con ellos ,

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru feedback. Ne pare rau ca masina nu a fost asa cum va asteptati, scopul nostru nu a fost in niciun caz sa va pacalim cu nimic, chiar ne-am dorit sa va oferim o masina dintr-o clasa superioara, dumneavoastra ati avut rezervare pe cea mai ieftina varianta si ne-am dorit sa va oferim ceva mai confortabil. In ceea ce priveste avertismentul din bord, era doar un martor care indica nivelul scazut al lichidului de parbriz, nu afecta in niciun fel functionarea masinii. Aveti dreptate in ceea ce priveste greseala colegilor cu nivelul de combustibil, colegul de la livrare a notat gresit dar in niciun caz nu a avut intentii negative, drept dovada ca nu vi s-a incasat nimic suplimentar. Va asiguram inca o data ca intentia noastra a fost sa va oferim o masina mai confortabila decat cea rezervata, tocmai de aceea ati primit o masina automata de fiecare data, si in niciun caz sa va pacalim cu ceva. Noi speram sa reveniti si sa va convingeti ca aceasta situatie a fost o exceptie si ne vom recompensa pentru neplacerea cauzata!

Recomand

Masini noi, preturi corecte, servicii bune, asistenta si suport de calitate

25. elokuuta 2026

Best car renting company

Best car renting company

Vastaus yritykseltä CarHunt

We are glad that you chose our rent a car company and that you were satisfied with our services! We are looking forward to see you again! Thank you for the feedback!

It was all ok

It was all ok. Very thankful about everything, the car was clean and new. We will go back

9. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Seriozitate masini foarte bune personal super de treaba!

Seriozitate masini foarte bune ! Top companie de inchiriat masini, va recomand cu incredere 100%

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru apreciere! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca serviciile oferite au fost pe placul dumneavoastra si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni si Iasi!

Recomand cei mai buni

Recomand cei mai buni, și serioși.!!!!

29. elokuuta 2026

Foarte seriosi.

Rapizi, ieftini, se țin de cuvânt, foarte aproape de aeroport....închirierea perfectă, fără bătăi de cap, fără depozit... ☺️

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru recenzie! Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile oferite si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin