CarHunt Arvostelua

3 942
TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Firma serioasa am inchiriat 2 ani la rand de la ei si voi inchiria in continuare,au preturi foarte bune masini bune ,nu sunt cheltuieli ascunse,farà dureri de cap ,si sunt foarte aproape de aeroport i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am închiriat o mașină Citroën C3 de la ei în perioada 6 septembrie - 12 septembrie și ne-am simțit extraordinar de bine. Băieții au fost extrem de amabili, ne-au ghidat și ne-au ajutat cu tot ce am av... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

CarHunt redefines the car rental experience through transparency, flexibility, and impeccable service. With a diverse fleet of modern cars and policies free of hidden fees, we are the trusted partner for your travels. Every aspect of our service reflects our commitment to customer satisfaction. Discover comfort, and freedom in every journey with CarHunt! Explore the world on your terms and experience the ease of renting a car with us. Your adventure begins with CarHunt - your trusted choice for rent a car in Otopeni and beyond!

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 942)

1 582 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Esperienza ottima l'automazione è stata…

Esperienza ottima l'automazione è stata utile per gli spostamenti con valigie e persone,l attendimento esta molto efficiente e rapido,e eccellente per la localizzazione vicinissima all'aeroporto
Tutto benissimo spero di rivederci presto grazieeee
Lo raccomando alle persone che vogliono noleggiare una auto

19. syyskuuta 2026

Recomand !

De câte ori vin în România apelez la serviciile CarHunt și niciodată nu m-au dezamăgit ! Sunt profesioniști și foarte corecți în ceea ce fac… nu solicită depozit, sunt flexibili, au prețuri atractive și o flotă de mașini variate în funcție de solicitările clienților. Îi recomand cu mare plăcere și îi felicit pentru ceea ce fac !

17. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru recomandare! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca totul a fost asa cum v-ati dorit! Va asteptam cu drag si data viitoare!

Saanut 5/5 tähteä

Son muy amables y los coches impecable

Son muy amables y los coches impecable, tiempo de espera mínimo te cuesta más para comprar una nevera, recomiendo,voy a colaborar siempre con ellos cuando voy a Rumanía y no hay escundido o trampas.recomiendo

17. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

We're thrilled to hear that our services met your expectations! Your recommendation means a lot to us. Remember, we're always here and ready to assist you whenever you require our help. Thank you for placing your trust in us!

Saanut 5/5 tähteä

Proverbul “Ieftin și bun “ li se…

Proverbul “Ieftin și bun “ li se datorează !
Foarte mulțumit,recomand cu încredere !

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru recenzie! Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile oferite si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni!

Saanut 5/5 tähteä

Recomand cu încredere cea mai bună…

Recomand cu încredere cea mai bună companie posibilă

Saanut 5/5 tähteä

Cel mai bun serviciu de rent-a-car

Cel mai bun serviciu de rent-a-car din Otopeni. Suntem clientii lor de 5 ani si pot spune ca au tinut mereu cont de sugestiile noastre, si-au imbunatatit permanent serviciile si au incercat mereu sa ne ofere o experienta cat mai placuta. Atat inchirierea cat si predarea masinii sunt facile, masinile au full casco (ceea ce este cu adevarat important, mai ales daca masina este accidentata din vina altora in parcare - noi am avut o astfel de experienta urata, dar cei de la CarHunt au reactionat foarte profesionist si prompt, ne-au consiliat si ne-am consultat cu ei permanent pana la rezolvarea situatiei cu politia si obtinerea documentatiei necesare- si s-au ocupat tot ei de ridicarea masinii lovite si inlocuirea acesteia cu alta chiar a doua zi). Nu au niciun fel de cost ascuns si, cel mai important, toți angajații lor sunt orientati catre client si extrem de amabili. Daca vrei un concediu fara griji, Car Hunt e varianta cea mai sigura. Multumim pentru tot, Car Hunt!

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru apreciere! Ne bucuram ca sunteti clientul nostru de atata timp si ca reusim de fiecare data sa ne ridicam la inaltimea standardelor dumneavoastra! Va asteptam cu drag oricand aveti nevoie de noi!

Foarte profesionali !!

Foarte profesionali !!
La un minut de aeroport
Cei mai tari!!!
Mașini noi
Recomand 💯 !!!!

2. heinäkuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Puntuali e professionali Ca…

Puntuali e professionali Ca intotdeauna. Complimenti.

11. syyskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

O echipă care lucrează profesionala

O echipă care lucrează profesionala, mașini foarte bune la prețuri foarte bune.

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru feedback! Ne bucuram ca ati fost multumit de serviciile oferite si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni!

Saanut 5/5 tähteä

Totul la timp,și ce trebuie.Recomand!

Totul la timp,și ce trebuie.Recomand!

Faceți tot online se misca forate repede

Faceți tot online se misca forate repede

11. syyskuuta 2026

Very satisfied

Very satisfied.
Kindly and responsive personnel.
At the office it's cleared up that I've placed my order for an incorrect period, but staff resolved it politely and quickly.
Very satisfied and recommend

1. syyskuuta 2026

Totul la…excelent

Totul la excelent!Profesionali,amabili,disponibili,.Companie de încredere!

14. syyskuuta 2026

Good experience!

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

We are glad that everything was as you expected and we are waiting for you whenever you need to rent a car from Otopeni airport!

Saanut 5/5 tähteä

Ok es una empresa mui seria y todo a…

Ok es una empresa mui seria y todo a sido perfecto felicidades

15. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

Gracias por la apreciación! Nos alegra que haya elegido nuestra empresa de alquiler de coches y que los servicios ofrecidos hayan sido de su agrado y le esperamos siempre que necesite alquilar un coche en el aeropuerto de Otopeni!

Saanut 5/5 tähteä

Super firma recomand totul a fost de…

Super firma recomand totul a fost de nota 10 mulțumesc

9. syyskuuta 2026

Everything was perfect

Everything was perfect! From the staff to the car! We will be back for sure like every year

4. syyskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Am avut o experiență foarte bună cu…

Am avut o experiență foarte bună cu această firmă! Totul a fost simplu și rapid, de la preluarea mașinii până la returnare. Mașina a fost curată, bine întreținută și exact conform așteptărilor. Personalul a fost amabil, profesionist și foarte prompt. Recomand cu încredere această firmă și cu siguranță voi apela din nou la serviciile lor! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä CarHunt

Multumim pentru recomandare! Ne bucuram ca ati ales compania noastra de rent a car si ca serviciile oferite au fost pe placul dumneavoastra si va asteptam oricand aveti nevoie sa inchiriati o masina in aeroportul Otopeni si Iasi!

Saanut 5/5 tähteä

It's the 4th or 5th time I rent from…

It's the 4th or 5th time I rent from Carhunt. Score 10. I have nothing to complain about. New, clean cars, Romanian prices and no warranty. I hope this company lasts forever.

27. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä CarHunt

Thank you for your feedback! We deeply value your long-standing loyalty and are thrilled to meet your standards. Looking forward to serving you again soon!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin