Første gang jeg prøvede produktet, men det levede fuldt op til forventningerne. Fik anbefalet Carfreak fra en bekendt. Desuden støtter jeg gerne lokalt.

eg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Carfreak – og især Jens 👏 Jeg bestilte søndag sidst på eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede næste morgen sto... Näytä lisää

Virkelig hurtig levering hver gang. Håber på flere diy produkter i fremtiden🤞 Tak for god service

Super positiv oplevelse. Var på gennemrejse i Holstebro, så valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, så der blev svaret prompte over mail. Varen var præcis som ønsket,... Näytä lisää

1. Ajoneuvojen kemialliset pesut ja käsittelyt

Danmarks største forhandler af kvalitets bilpleje produkter fra blandt andet P&S detailing, The rag Company, MJJC Form canons, IK sprayers, samt Swisstrax.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Hurtig levering

Jeg bestilte fra to bilpleje firma . Tænk Jyllands levering kom før Sjælland og den pakke venter jeg stadigvæk på.

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Hej Anders. Tak fordi du sætter pris på min hurtige levering🙏
Jeg lover at holde det høje niveau og så glæder jeg mig til at handle med dig igen.
Håber du bliver glad for dine ordrer ✔️
Vh Jens

Det ser rigtig fint ud og det kom…

Det ser rigtig fint ud og det kom hurtigt ⬆️ pil op. Vh Peder

2. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tak fordi du tog dig tiden til at give mig så flot en anmeldelse og tak for din ordre.
Det glæder mig at du osse som førstegangskøber får en rigtig go oplevelse med min lille shop. Håber vi ses igen snart🙏 vh Jens

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos carfreak.dk
God service og hurtig levering.
Jens har de gode sager på lager, fra de gode mærker.👍😉

1. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Og altid en fornøjelse for mig når du shopper hos mig. Tusind tak Dan. Ses forhåbentlig snart igen 🥳🙏 vh Jens

Hurtig leverig

Jeg havde en rigtig god oplevelse med firmaet. Hjemmesiden var nem at bruge, og det var hurtigt og enkelt at finde og bestille de produkter, jeg havde brug for. Leveringen var hurtig. Dog trækker fragtprisen på 59 kr. lidt ned, da jeg synes, det er i den dyre ende. Det kunne være en fordel med en billigere fragtløsning. Alt i alt en god oplevelse, men fragten gør, at jeg giver 4 stjerner i stedet for 5."

4. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Hej Lone, tak for din anmeldelse af min lille virksomhed🤩🙏🎄

Jeg forstår godt hvad du mener og jeg prøver at være så billig som mulig.
Det har jeg gjort ved at have lave priser på mine varer og en fast fragtpris på 59kr uanset antal kilo.

Alternativt skulle jeg sætte prisen op på alle varer og så tage mindre i fragt, men så bliver det samlet dyrere at handle for alle.

Så jeg kender desværre ikke den rigtige løsning, men uanset hvad , så er jeg rigtig glad for din ordre og jeg håber jeg må
Sælge til dig igen en anden gang 🙏

Gó service

Jeg skulle hente varen i butikken, men blev ringet op
“Jeg er i dit område, skal jeg ikke lige komme forbi med din ordre”
Gó service.

2. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tak Villy, der skal jo være nogle fordele ved at være lokal ;)
Vi ses jo snart til noget polering, så indtil da. Tak for nu. Vh Jens

Gode produkter

Gode produkter, god service og pakken blev sendt afsted hurtigt.
🌟🌟🌟🌟🌟

30. marraskuuta 2024

Tusind tak Jonas. Jeg lover at holde det høje niveau på 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak og håber snart vi ses igen. Vh Jens

Utrolig service

En mindre misforståelse ifm. bestilling blev løst af Jens på rekordtid (trods henvendelse uden for åbningstid).

Ualmindelig god service 10/10

30. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Lucas. Beklager igen mange gange min fejl men er glad for at vi fandt en hurtig løsning sammen🙏
Ser frem til at se dig igen snarest. vh Jens

De har virkelig nogle super gode…

De har virkelig nogle super gode produkter og super god rådgivning og vejledning når man kontakter dem, hvilken produkter jeg skal give mine biler.
Og ja så har de bare alt hvad hjertet kan bestilles hos dem på hylderne, og ikke mindst nogle gode video hvilket produkter der skal bruges og viser det live.

24. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Michael. Håber du snart kommer tilbage igen og glædelig jul🙌🙌 hilsen Jens

Levering

Hurtig levering

21. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Kort og godt, tusind tak Johnny.
Ses forhåbentligt snart igen.
Vh Jens

Fantastisk god service og helt sikkert…

Fantastisk god service og helt sikkert et sted der er værd at handle

7. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tusind tak Heidi. Er virkelig glad for at du tager dig tiden til at skrive en go anmeldelse om min lille biks her. Håber snart at se dig igen. Vh jens :)

Fantastisk service

Fantastisk service! Hurtig levering, og de sendte også lidt ekstra størrelse på den ene flaske jeg havde bestilt. Jeg kommer tilbage!

8. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak for din flotte anmeldelse Lucas. Beklager at jeg havde talt forkert på lageret og ikke havde flere af de små. Så var det godt du kunne bruge en af de store 👏😎
Ha en skøn weekend :) ses forhåbentlig snart igen.

Fast delivery’s

Fast delivery’s, half day)

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Haha lucky for both of us, you lived very close ;) Hope to see you again soon. Thank you so much !
Kindest regards - Jens

Lynhurtig levering

Bestilte en gave til min mand fredag, og lørdag kunne jeg allerede hente pakken. Super tilfreds med produktet og leveringen!

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tak Sabrina. Du har en heldig mand når du sådan forkæler ham med lækre gaver🥳 tak for de 5 stjerner og tak for ordren🙏

Super service

28. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Super kunde ! Tak Peter for dine ordrer og din fine 5 stjernede anmeldelse. Det er jeg glad for. Ses igen forhåbentlig snart. Vh Jens