Første gang jeg prøvede produktet, men det levede fuldt op til forventningerne. Fik anbefalet Carfreak fra en bekendt. Desuden støtter jeg gerne lokalt.

eg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Carfreak – og især Jens 👏 Jeg bestilte søndag sidst på eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede næste morgen sto... Näytä lisää

Virkelig hurtig levering hver gang. Håber på flere diy produkter i fremtiden🤞 Tak for god service

Super positiv oplevelse. Var på gennemrejse i Holstebro, så valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, så der blev svaret prompte over mail. Varen var præcis som ønsket,... Näytä lisää

1. Ajoneuvojen kemialliset pesut ja käsittelyt

Danmarks største forhandler af kvalitets bilpleje produkter fra blandt andet P&S detailing, The rag Company, MJJC Form canons, IK sprayers, samt Swisstrax.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Glemte at bestille en lille mindre del. Jeg sendte en email, og delen blev sendt tidligt næste morgen. Endda med gratis fragt! Super service.

25. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Mads. Skønt vi fandt en løsning, så du kan bruge dit mega lækre nye udstyr ! Håber du bliver glad for det og håber snart at se dig tilbage igen. Vh Jens

Fantastisk vejledning

Fantastisk vejledning, skarp pris.

Købte en SWAG jernfjerner og fælg-rens på anbefaling af Jens.

Det kan varmt anbefales at handle med Carfreak.

21. elokuuta 2024

Tusind tak Martin 🙏
Forhåbentlig ses vi snart igen her i shoppen.
Tak for den flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Perfekt

Perfekt. Thats all :)

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Så kort og godt kan det jo siges. Tak endnu engang Vester. Det var jo en fornøjelse som altid :) Vh Jens

Fik pakkerne som aftalt

Fik pakkerne som aftalt. Og fine produkter

11. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak emil. Håber du bliver glad for dine produkter og tak fordi du ville tage dig tid til at give mig 5 flotte stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🙏

Mega god service

Mega god service, hurtig levering!
Hjemmesiden er nem og brugervenlig, som gør det til en god oplevelse at handle på Carfreak

kan klart anbefales!

21. elokuuta 2024

taaaak Oliver :)

Superhurtig levering og lækre…

Superhurtig levering og lækre produkter! Thumbs Up herfra..

10. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Tonny. Altid dejligt når folk sætter pris på produkter i absolut top kvalitet. Glæder mig til at se dig igen en anden gang :) Vh Jens

Mega tilfreds

Mega tilfreds! Ringede til carfreak, og fik en rigtig fin behandling. God guiding til hvilket produkt jeg skulle bruge denne gang, og kunne afhente produktet kort tid efter. Produktet levede fuldt op til hvad jeg blev lovet.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. 😎👍

31. heinäkuuta 2024

Tusind tak Thomas :)
Håber du kigger forbi igen snarest.
Vh Jens

Fantastisk kundeservice

På trods af, at jeg kun skulle bruge en adapter til et par hundrede kroner var Jens stadig meget tålmodig og hjælpsom så jeg var sikker på at jeg fik den rette.

24. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Nicky fordi du gav mig chancen for at hjælpe.
Håber alt er iorden og ellers så sig endelig til ihvertfald.
Håber at se dig igen snarest ihvertfald. Hilsen Jens

Skide god kundeservice

Havde en del spørgsmål omkring nogle vare. Og hver gang var der et hurtigt og professionelt svar fra Jens. Det er hvad jeg kalder førsteklasses service!

Varene på hjemmesiden er af den højeste kvalitet og til en fornuftig pris. Det er ikke sidste gang jeg køber noget fra Carfreak.

30. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Oliver for dine 5 stjerner. Er jeg virkelig glad for. Håber at se dig igen snart ihvertfald :) Vh Jens

Førsteklasses kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Førsteklasses kundeservice! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jens fra Carfreak.dk har udvist enestående og personlig service. Svartider og løbende statusopdateringer gjorde ventetiden på leveringen af mine Swisstrax "ribtrax" gulve lidt mere overskuelig. Toppes lige med personlig levering på en søndag, da fragtmanden laver en fejl. 😄

Fedt at have en dansk importør af Swisstrax og tilsyneladende mange andre fine kvalitetsprodukter. Rigtig god og velfungerende hjemmeside/webshop.
Jeg kommer helt klart til at handle hos Carfreak igen. 👍

11. joulukuuta 2023

Tusind tak Casper🙏 hilsen Jens

Det er godt nok god service 👌👌👌👌👌👌

Bestilte Fredag til afhentning.

Varerne blev leveret da han alligevel skulle ud og køre 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

13. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Søren. Heldigt det lige passede med fredags snoller jo ;)

Håber jeg får lov at hjælpe dig igen en anden gang :)

Super god og ærlig vejledning

Super god og ærlig vejledning! Hurtig levering og billigeste priser på markedet, så kan man ikke kræve mere.

4. lokakuuta 2023

Tusind tak mr.T 🤩
Ser frem til næste gang🙏