Første gang jeg prøvede produktet, men det levede fuldt op til forventningerne. Fik anbefalet Carfreak fra en bekendt. Desuden støtter jeg gerne lokalt.

eg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Carfreak – og især Jens 👏 Jeg bestilte søndag sidst på eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede næste morgen sto... Näytä lisää

Virkelig hurtig levering hver gang. Håber på flere diy produkter i fremtiden🤞 Tak for god service

Super positiv oplevelse. Var på gennemrejse i Holstebro, så valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, så der blev svaret prompte over mail. Varen var præcis som ønsket,... Näytä lisää

1. Ajoneuvojen kemialliset pesut ja käsittelyt

Danmarks største forhandler af kvalitets bilpleje produkter fra blandt andet P&S detailing, The rag Company, MJJC Form canons, IK sprayers, samt Swisstrax.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Thumbs up herfra!

Der er ikke så meget at sige, hurtig levering og gode produkter.

4. heinäkuuta 2025

Tusind tak Jim :)
Ha en super go sommer og håber snart vi ses på carfreak.dk igen. Vh Jens :)

Godt oplevelse

Jeg fik super hjælp af Jens inden køb, så jeg fik de rigtige produkter. Jeg har ikke nået at prøve det købte endnu, men alt sær godt ud.
Leveringen var også hurtig.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Robert 🙏 jeg er 100% sikker på at du bliver rigtig glad for dit nye legetøj og ser frem til at jeg måske kan være så heldig at sælge dig noget mere en anden gang. Tak for nu og for din flotte anmeldelse :)

Hurtig service

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tak Per. Jeg lover at holde det høje niveau 🥳👏 tak for din ordre og din anmeldelse. Er jeg rigtig glad for :) vh Jens

Jeg har intet negativt at sige hverken…

Jeg har intet negativt at sige hverken om hans produkter eller hans kundeservice det bestemt ikke sidste gang jeg handler her💪

13. kesäkuuta 2025

Tusind tak Mathias :)
Ser frem til at du kigger forbi igen engang. Vh Jens

Bestilt

Bestilt, pakket, sendt og modtaget.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tak tak og endnu engang tak, fordi du vil give mig så flot en karakter. Det er jeg glad for :)
Håber snart vi ses igen på carfreak.dk

Nem bestilling hurtig levering

Nem bestilling hurtig levering

22. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse Hans Ole :). Sætter jeg stor pris på og ser frem til næste gang. Vh jens

Jeg har ikke noget sige det hele er…

Jeg har ikke noget sige det hele er bare som det skal værre.

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Jamen nogen gange Jesper, så er det jo osse bare helt perfekt :) jeg er ihvertfald glad for at du er glad og tilfreds og håber som altid du kigger forbi igen :) vh Jens

Alt godt

Meget hurtig levering, og alt var som det skulle være.
Kan klart anbefales!

16. toukokuuta 2025

Tak igen Christian :)
Lover at blive ved med at prøve at holde det høje niveau ! Vh Jens :)

Hurtig levering

Hurtig levering.
Ingen dikkedarer.
Fint sted at handle.

2. toukokuuta 2025

Tusind tak Peter :)
Håber jeg får mulighed for at levere til dig igen engang.
Vh Jens :)

Fantastisk service og vejledning hos Carfreak.dk!

Jeg var ude ved Jens i går, og det var en virkelig god oplevelse. Han tog sig tid til at vise mig produkterne og guidede mig grundigt i, hvordan de skulle bruges. Servicen var i topklasse, og det er tydeligt, at Jens brænder for det, han laver. Kan varmt anbefales, hvis du går op i bilpleje og gerne vil have professionel vejledning!

28. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Mikkel. Det var mega hyggeligt at du kiggede forbi. Håber vi ses igen snart. Vh Jens :)

Super god service

Super god service. De er hurtig til at få varen sendt afsted. Så ten point her fra 👌😊

19. huhtikuuta 2025

Mange mange tak ninna. Håber vi ses snart igen. Vh Jens 🥳🥳

2 × Nice!

2 gange har jeg lavet en ordre og 2 gange er min ordre færdig og klar indenfor samme døgn.. intet mindre end fabelagtig service, med nærværende og relevant kunde kontakt telefonisk eller via mail. Det spiller bare👌👌

27. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tak Tommy 🙏 jeg håber jeg kan holde det høje niveau og ellers må du lige rykke mig i ørerne hvis den haster😜
Vi ses igen snart 👏👌
Vh Jens

Hold op nogle fede produkter jeg har…

Hold op nogle fede produkter jeg har modtaget.

Klart fan og jeg kommer til at købe meget mere her👍

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tusind tak Brian. Er virkelig glad for at du er tilfreds med at handle hos mig og håber at se dig igen snarest 🙏 vh Jens

Kanon service

Kanon service. Bestilte til afhentning på en helligdag, hvor alle andre shops og butikker havde lukket. Ordren var klar til afhentning omkring en time efter.

18. huhtikuuta 2025

Tusind tak Oliver. Du er altid velkommen 🥳🙏

Har handlet der et par gange og ikke…

Har handlet der et par gange og ikke haft nogen problemer. Priser, leverings-tid/priser er stort set de samme som de andre.

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Hej og tak for din påske anmeldelse 🐣🐥
Er glad for at du synes alt gik gnidningsfrit og tilfredsstillende ✔️
Jeg er ked af du ikke føler jeg har gjort mig fortjent til 5 stjerner og håber du vil hjælpe mig med at blive endnu bedre til næste gang så?
Du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller pr. Mail 🙏
Ha en fortsat go påske.

Vh Jens Sørensen
+4522460070
Jens@carfreak.dk

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering! 💪🏼😃

14. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak Nicolai for at du ville tage dig tiden til at give mig en så flot anmeldelse. Ser frem til at se dig igen hos Carfreak :)

Simpelthen kanon service

Simpelthen kanon service, hjælper gerne med alt info og lidt sludder, og priser der er helt fornuftige, kan ikke anbefale denne butik nok, det er bare iorden!

Jeg handler ikke andre steder mere ift bilpleje

12. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak for de søde ord Rasmus. Det er jeg glad for og ser frem til samarbejdet :)

Super produkter hurtig levering

Super produkter hurtig levering

4. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Tusind tak for handlen Michael og håber du bliver glad for dine produkter og så glæder jeg mig til at vi ses igen på shoppen :) Vh Jens

Fremragende service

Fremragende service . Og hurtig levering

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Carfreak

Igen tusind tak Tim og tak for forståelsen omkring det defekte produkt. Er glad for at vi fandt en løsning som du er tilfreds med. Ser frem til næste gang. Vh Jens :)