Placed an order and paid March 14th 2026 we are 4 weeks later and still not received my order and struggling to get in touch .
Yritys on vastannut
Har nu flere gange bestilt nystart low carb bread via CDON og toastbrøddet har alle gangene levet op til mine forventninger. Brødet kommer i fryseren og direkte på brødristeren når det skal spises... Näytä lisää
Yritys on vastannut
CarbZone är det första företaget i Sverige som sedan 2003 specialiserar sig på livsmedelsprodukter för dig som är kolhydratmedveten. I dag producerar CarbZone en rad livsmedelsprodukter för den svenska och europeiska marknaden som finns i många livsmedelsbutiker under varumärkena LowCarb® och NyStart!®. Low Carb betyder att alla produkter är utan tillsatt socker, innehåller mycket protein och fiber. Du får gärna jämföra kolhydratinnehållet i våra produkter med andras. Det ska gå att äta nyttig mat som ändå är smakrik. CarbZones produkter passar extra bra för hälsointresserade, diabetiker, styrketränare och personer som vill hålla ner sitt intag av kolhydrater. CarbZone har sitt huvudkontor i Stockholm sedan 2003 då de första produkterna presenterades på den svenska marknaden.
Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vastaus yritykseltä carbzone.se
this is the worst scam page , you never get your order and they

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Andra gången jag handlade här fick jag jättehårda bröd som inte gick att äta samt att varannan skiva var skivad 2mm tjock medan nästa var 3cm. Har skrivit till kundtjänst som svarade att de skulle undersöka och återkomma, jag skickade 3 till mail och ville få tillbaka mina pengar, men fick inget svar. Har gått 3 månader.
Rekommenderas ej och de tappade en kund.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Varorna skickades aldrig. Jag fick ett nummer för leveransen men den skickades aldrig trots att jag betalat. De svarade på ett mail i början men sen inte på några mail. Telefonnumret som står på hemsidan svarar ingen på. Jag fick tillbaka pengarna av Klarna och de slutade sedan samarbeta med Carbzone.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Köp inte här! De drog pengar direkt, över en månad senare har jag inte fått min beställning. De har mejlat och skrivit att pridukter saknas och frågat om jag vill ha min beställning ändå utan de saknade produkterna. Då svarar jag "ja", då svarar de igen och ber mig förtydliga mitt svar. Förtydligar, men de skickar inte ändp. Några veckor senare kommer samma fråga. Har mejlat och ringt, inget svar på tele eller mejl.
Oseriöst företag med en urusel kundhantering. Undvik att köp härifrån

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Köpte tortilla, Nystart och Low carb bröden. Tortilla och low carb var goda. Men Nystart var mögligt. De skickade ett nytt bröd. Likaså det mögligt. Men de andra bröden var goda.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Brøddet smager stort set som almindeligt brød men har et exceptionelt forhold 1 til 1 i kulhydrat vs fiber og et meget lavt sukkerindhold. Stadigvæk relativt højt kalorieindhold på 200 kcal pr 100 gram, men det laveste kalorieindhold jeg har prøvet med brød.
Så hvis du søger efter lidt brød i ny og næ, kan jeg anbefale toastbrødet, på trods af den meget dyre pris
Bestilte ordre igennem CDON og fik muggent brød. Efter utallige henvendelser til både CarbZone og CDON reagerede de slet ikke og efter 14 dage lukkede de sagen. WFT?? Hvorfor har der ikke været kommunikation, trods bekræftelse af at sagen var modtaget, at der var sendt fotodokumentation og utallige mails. Fuldstændig tavshed fra begge parter.
Jeg har tabt 300 Kr, det lever jeg nok med, men størst er frustrationen over ikke at blive taget alvorlig.
Bestil ikke derfra, det er absurd dårlig kundeservice.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Otroligt dåligt bemötande, under all kritik! Beställde varor, riset och pastan var krossat när det kom fram och påsarna sönder och kartongen såg helt fördärvad ut så vi filmade och skickade filmen till carbzone och det har inte hänt något än, jag har mailat ett flertal gånger och får bara korta svar tillbaka och sedan händer inget. Så besviken!!!

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Brödet kom fram mögligt. Skrev till kundtjänsten som verkade glömma bort ärendet. Skrev till dom igen efter en månad och bad om pengarna tillbaka. Dom ber om att få bildbevis på det mögliga brödet (vad tur att jag sparade bilder på mögligt bröd i över en månad).
Efter en lång korrespondens säger dom att dom vill ha massa uppgifter av mig så att dom kan skicka nytt bröd genom shopify.
Vid det här laget har det gått ungefär 4 månader sedan jag beställde brödet (dom är ej snabba på att svara). Då säger jag att jag gärna vill ha pengarna tillbaka eftersom att jag efter 4 månader inte är sugen på bröd längre. Då ignorerar dom mig helt och stänger ärendet.
Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag.

Väldigt oseriös kundhantering
La en beställning 2023-12-05, alla varor skulle finnas i lager. Pengarna dras direkt från mitt kort.
2023-12-14 har det ännu inte hänt något med ordern och jag hör av mig till deras kundtjänst via chatt. Det närmaste innehåll i svaret var "Vi ser nu till att din beställning går ut och du bör ha ditt paket snart."
2023-12-18 har ordern ännu inte skickats men i deras system kan jag se att de har ändrat antal av en vara och uppdaterat totalsumman, men ingen direkt återkoppling, förklaring eller återbetalning.
2023-12-19 Har ännu inget hänt men de återkopplar på det jag skrev dagen innan och säger "Observera att eftersom vi flyttar vårt lager till en annan plats är det en försening i alla beställningar som flyttar ut." Frakten registeras denna dag.
2023-12-21 Har jag fått paketet men inte hela ordern, kontaktar kundtjänst igen och ber dem skicka allt. Får svaret nästa dag "Hallå! Tack för att du kontaktar oss. Vi ber om ursäkt för situationen. Vi kommer att kontrollera detta och återkommer till dig snart."
2024-01-03 Inget har hänt, kontaktar kundtjänst igen och får svaret "Hallå! Tack för att du kontaktar oss. Vi ber om ursäkt för situationen. Vi kommer att kontrollera detta och återkommer till dig snart."
2024-01-04 Stöter på igen och får svaret "Hallå! Vi har återbetalat de 10 förpackningarna mörk choklad. Än en gång ber vi om ursäkt för besväret. Ha en bra dag!" Fick ett meddelande om återbetalning på differensen men har just nu inte fått den.
Kundtjänst svarade aldrig på min önskan att få alla produkterna.
Kundtjänst ville heller inte svara på frågan om när de skulle återkomma de flera gånger jag har ställt den.
De svarade inte på varför de ändrat min order utan att informera mig.
De svarade heller inte på mitt påpekande att försöka nå dem på telefon bara gav en felsignal i deras växel.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Jag beställde varor för cirka två veckor sedan. Betalade samtidigt och fick ordererkännande samt meddelande från fraktfirman att leverans var bokad. Sedan hände ingenting på en vecka. Budföretaget väntar fortfarande på varorna. Kundservice svarade efter två mail att deras programvara inte skickat beställningen korrekt men att paketet borde komma snart. Sedan hände inget mer. Jag har mailat två gånger efter det, men de svarar inte ens. Nu har jag reklamerat min betalning och ger upp hoppet om leverans överhuvudtaget.
Uppdatering 21/12:
Nu har Carbzone uppdaterat mitt köp hos Klarna som "levererat" för att få pengar trots att jag aldrig fått några varor. Jag har åter igen pausat betalningen där. Vid reklamation (sjätte mailet) till Carbzone skyller man på Budbee och säger att de slarvat bort paketet. Budbee har aldrig fått paketet från Carbzone. De väntar fortfarande enligt spårningsnumret.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Fullkomlig katastrof. Har beställ varor innan utan problem. Min sista beställning i juli var allt bröd mögligt. Flera mejl där de lovar skicka nytt. 4 månader senare fortfarande inget nytt bröd, däremot en leverans på andra varor som felleverats. Får inget svar på vad jag ska göra med varorna eller någon retursedel.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Absolut dålig kundservice, beställde för mer än 10 dagar sedan, inget paket mottaget, onlinehjälpen är en bot och de svarar inte i telefon. Detta företag bör stängas, rapportera till konsumentskyddet.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Absolutely bad customer service, ordered more than 10 days ago, no package received, online help is a bot and they don’t answer the phone. This company should be shut down, reporting to consumer protections.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Ett underligt företag. Ljuger och säger att de skickat saker som de inte har gjort. Skickar fel spårningsnummer. Går inte att kontakta någon. Man ska välja 1 eller 2 när man ringer, sedan går allt runt och alla är på sammanträde. Den som svarat uppger inte namn. Maken till noll logistik. Det enda som kom fort var fakturan.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Otroligt speciellt företag. Eventuellt världens sämsta kundtjänst. Tar evigheter att få svar. En Sarah Noordeen svarar kort och undvikande. Jag fick fel leverans, produkter saknades. Istället för att bara skicka de produkter som saknades så gjorde de efter två veckor och många mejl visserligen en återbetalning på de produkterna, men vill jag beställa dem igen (och riskera att det blir fel igen) så får jag minsann betala ytterligare 99 kronor i frakt. Ytterst dålig kundvård.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Har ikke modtaget min ordre, og får ikke svar. Anbefaler ikke at købe noget hos dem.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Tog 22 dagar innan de fick iväg min order till Budbee… ingen förklaring gavs. Mycket långa svarstider på mejl. Försökte tillslut avboka ordern men det ignorerades.

Vastaus yritykseltä carbzone.se
Har handlet med dette firma 3 gange inden for det sidste år. Levering har været som aftalt. Handlet på deres egen hjemmeside. Mine bedste anbefalinger.
Dejlige lowcarb produkter de har.