Toppen! Bra ekoprodukter till rimligt pris med leverans till dörren. Även möjlighet till bra erbjudanden. Medlemskapet är helt klart värt pengarna om man har för avsikt att beställa mer än en gång... Näytä lisää
Mycket bra! Har handlat under lång tid av Mylla. Om man som jag, mogen tant, har saknat smaken av ett gott rotmos. Jag har inte lyckats laga det på många år. Trodde att jag måste ha misslyckats med... Näytä lisää
Lite besviken på svinn-låda Bastuträsk fryst, då det var väldigt mycket is i vissa förpackningar med risk för frystorka på innehållet. I övrigt nöjd med beställningen. Kommer absolut att handla på My... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Mylla vill stärka relationen mellan de som producerar vår mat och vi som äter den. Hos Mylla handlar du direkt från producenten utan onödiga mellanhänder. Ungefär som blocket, fast för bönder, i sortimentet hittar du allt från välkända skånska varumärken till småskaliga mathantverkare. Här vet du var maten kommer ifrån, vem som odlat den och vem som får pengarna. Det gör också att maten smakar lite bättre.
Direkt från bonden hem till dig
Yrityksen kirjoittama

- Lokal mat i säsong
- Handla färska råvaror direkt från lokala bönder och mathantverkare nära dig.
- Mer till bonden & Låga priser
- På Mylla är det producenten själv som bestämmer priset, utan onödiga mellanhänder. Det innebär bättre pris för dig och bättre betalt för den som producerat maten.
Garantier hos Mylla
Hemleverans i Skåne & Blekinge. Personlig service & höga omdömen. Full återbetalning eller ersatt vara vid reklamation.
Kosterögatan 10b, 211 24 , Malmö, Ruotsi
- hej@mylla.se
- mylla.se
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Alltid bra kommunikation
Alltid bra kommunikation. Märks att det är toppen kvalite på era varor jag har handlat många gånger
Toppenkvalite
Mycket nöjd med dom varor jag köpte , toppenkvalite, och mycket bra leverans !
Lite besviken på svinn-låda Bastuträsk…
Kommer absolut att handla på Mylla igen.
Köpte spickekorv
Köpte spickekorv. Nästan omöjligt att få tag på i butik. Den var jättegod. Leveransen fungerade mycket bra. Den levererades på söndag eftermiddag så jag behövde inte ta ledigt från jobbet.
Riktigt bra produkter till rimliga…
Riktigt bra produkter till rimliga priser. God kvalitet och god smak!
Jag gillar att kvaliten på varorna är…
Jag gillar att kvaliten på varorna är väldigt bra. Gillar att det kommer från svenska bönder.
Mat som smakar riktigt bra
Mat som smakar riktigt bra
En hel del Spännande produkter
Praktiskt och prisvärt
Smart sätt att handla
Bra utbud att välja mellan. Enkelt att beställa samt att leveransen var toppen
Jättefina varor men strulig leverans
Jättefina varor men vad som drar ner upplevelsen är den lite stökiga leverantören som knappt stannade till på gatan, inte ringde till oss och sen bara körde iväg. Vi hade sån tur att vi kunde springa i fatt honom.
Bra!
Väldigt smidigt och förvånansvärt bra priser för att vara så bra kvalité!
Leveransen fungerade också super smidigt!
Supergoda kycklinglår och fina ägg
Supergoda kycklinglår och fina ägg. Dax för ny beställning
Tydligt och bra kvalite för varorna
Mycket bra produkter och sortimentet…
Mycket bra produkter och sortimentet utökad hela tiden. Tyvärr saknas många glutenfria produkter som tex bröd och flingor. Mycket bra hemsida. Missar man deadline för beställning blir det långt till nästa datum för leverans och då är det svårt att vara spontan.
Positivt att få möjlighet att köpa ekologiska varor från våra svenska producenter.
Väldigt positivt att få möjlighet att köpa ekologiska varor från våra svenska producenter. Blev också glad över att kunna köpa bröd och sill från producenter som jag inte kunnat handla från eftersom jag flyttat ifrån Skåne.

Vastaus yritykseltä Mylla.se
Första gången jag beställt
Första gången jag beställt. Lätt att hitta på sidan det man söker. Det jag beställt Bjärekyckling,fiskbullar och gårdsfisk
Så gott !!! Gott att veta att det är schysst mat en stoppar i sig. Smidig hemleverans med trevlig chaufför.