Wij hadden 2 foto's besteld, 1 daarvan kwam helaas beschadigd aan. Gelijk gemaild en ze reageren snel! Wij kregen zonder enige moeite ( alleen de foto's van de beschadigingen natuurlijk even naar... Näytä lisää
Ik was erg verrast door de prachtige foto van de klaprozen….er was echter een probleem met het strak vastplakken. Na mailtje vrijwel meteen antwoord, foto’s gemaakt en opgestuurd. Krijg nieuw dienblad... Näytä lisää
Duidelijke comunicatie en snelle levering. Ik had een tuinpooster besteld met een eigen afbeelding en een klein bedrag extra betaald om de kwaliteit van de foto te laten controleren. Het is super mooi... Näytä lisää
Voucher via vakantieveiling gewonnen. Echter de vouchercode bleek ongeldig. Gemaild naar klantenservice, printscrenes op verzoek gestuurd. Ze gingen het uitzoeken. Vervolgens krijg je tot 4x toe een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!
Jumaweg 4, 9291 NA, Kollum, Hollanti
- canvascompany.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het is precies zo mooi als de…
Het is precies zo mooi als de afbeelding op de site

Alles was perfect
Alles was perfect. Eenvoudig, snel en perfect. Bedankt.

Zoals verwacht.
Een mooi naambord ontvangen. Precies zoals afbeelding en van goede kwaliteit.

Kwalitatief goed
Mooie print. Precies zoals je het online zelf maakt. Kwalitatief goede lijst met glas voor de poster. Blij met deze aankoop! Snel bezorgd ook, top.

Eerste bestelling
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Canvas. De bestelling werd snel geleverd. Ik was blij verrast door de prachtige kwaliteit van de print. Het zal niet bij deze ene bestelling blijven. Bedankt!

Vastaus yritykseltä CanvasCompany.nl
Lekker snel en super goed bezorgd
Lekker snel en super goed bezorgd. Doeken zijn precies zoals ze in had geleverd.

Vastaus yritykseltä CanvasCompany.nl
Goede kwaliteit is mooi en snelle…
Goede kwaliteit is mooi en snelle levering
Ziet er goed uit
Betaal niet voor spoedbezorging, slechte kwaliteit
Betaal niet voor spoedbezorging! Want dat is een nieuwe vorm van oplichting voor paar extra euro's bij een product.
Dit bedrijf laat je 2 tot 3 euro extra betalen voor een spoedbezorging maar komt dit na. Het product wordt bezorgd zoals normaal. Als je vervolgens het extra betaalde geld terugvraagt, bieden ze je een waardebon ter compensatie. Uiteindelijk in voordeel van het bedrijf want je doet weer een bestelling bij ze.
Daarbij na verwijderen van de plastic van de canvas zie ik zeer irritante en onnauwkeurige afwerkingen van de canvas . Dit bedrijf scoort zeer laag op het product en klantenservice.
Waarschijnlijk zullen ze op deze review reageren met mail ons en we gaan dit goedmaken maar dat doen ze ook niet.

Verwarrende voucher
Via vakantieveilingen een voucher voor 3 containerstickers gewonnen.
Deze heb ik besteld, althans dat dacht ik. Ik kreeg maar 1 sticker binnen, hierop contact opgenomen met de klantenservice want wil toch wel 3 stickers, want 1 sticker voor 3 kliko's is toch wat lastig.
Nu blijkt de fout bij mij te liggen, okee dat kan. Hoewel als je de link volgt in de voucher dan staat 3 stuks automatisch aangevinkt, dus zie niet helemaal hoe ik hier een fout heb kunnen maken.
Nu zeggen ze het volgende:
Bedankt voor je reactie. Je hebt gelijk dat dit verwarrend is. Als je één vouchercode hebt die geldig is voor meerdere producten, dienen deze producten in één keer te worden besteld om de vouchercode correct te kunnen gebruiken.
Okee ik heb gelijk dat het verwarrend is, en nu? Krijg ik de 2 van de 3 stickers van mijn voucher alsnog?
Dat zou service zijn in tegenstelling tot de reacties die ik tot nog toe heb ontvangen.

Top klantenservice
Prachtige tuinposter ontvangen, was een eigen foto. Jammer dat bij ontvangst alleen in de hoeken ringen zaten terwijl we gevraagd hadden om ringen om de 30 cm. Binnen een uur na de klacht via mail te hebben doorgegeven al response gehad. En nog beter binnen een week hadden we een nieuwe poster met ringen op de juiste plaatsen. Super ervaring met dit bedrijf.
Snelle levering binnen 2 dagen ..
Snelle levering binnen 2 dagen ..
Afdruk is mooi goede kleuren ..
Erg blij mee
Kwaliteit minder dan vroeger
Plus snelle levering
Min kwaliteit doek minder dan vroeger, merkelijk dunner
Afwerking achter minder

Topservice
Topservice, heel snel geleverd ! Mooi en veilig verpakt! Top!
De bestelling was snel geleverd en de…
De bestelling was snel geleverd en de kwaliteit van de print is ook prima !
Buiten canvas
Wij hebben een canvas voor buiten met eigen foto besteld. De bestelling is zeer goed en super snel afgehandeld.