Har beställt lampor härifrån flera gånger och är supernöjd varje gång. Leveranserna är snabba och allt har funkat smidigt från beställning till leverans. Lamporna är verkligen av hög kvalitet och känn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Älskar deras lampor! Så bra service och snabb leverans. Har flera lampor härifrån, de är så fina irl och har fått sån fin hjälp från Tyra! Kommer defenitivt handla här igen 🙏
Så fina produkter! Har köpt flera av deras lampor då jag älskar designen och att man alltid kan räkna med hög kvalitet. Exceptionell service som verkligen går den extra milen på ett personligt och e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Varning för detta företag. Jag beställde en lampa men önskade sedan returnera den. Enligt instruktionerna skulle jag kontakta företaget för att få returhantering, men trots upprepade försök via socia... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Calixter säljer skandinavisk belysning till hela hemmet, all produktion görs inom Europa och all textil sys i Borås. Ett belysnings märke med egna designs med väl utvalda material som ger inredningen den där pricken över i:et. Frifrakt inom Sverige.
Neongatan 11 , 431 53, Mölndal, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Rimlig leveranstid. Fin lampa och tycker den passar fint i sovrummet där vi placerat den. Dock lite billig känsla på lampan. Hade kunnat tänka mig att ge 500 kr för den, köpte den på rea för ,999kr. För mycket enligt mig.

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Tyra på Calixter ger en uppdatering och snabb och proffsig service samt goda råd när man efterfrågar. Bra service!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Köpte en lampfot, så nöjd .
Snabb leverans, rekommenderar denna sida.

Superbra och snabb service på kundcenter 🌟 Fina lampor Rekommenderas 😊

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Har beställt en bordslampa och betalat. Försökt nå kundtjänst i flera veckor via mejl, telefon och Messinger utan framgång. Vad är det som händer??? Har företaget gått i konkurs???

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Produkten jag beställde såg inte ut som på bilden, lampan var en helt annan form.
Jag gjorde en retur och fick ändå bra service där jag erbjöds välja en annan likvärdig lampa. Bilden på hemsidan för min lampa ersattes också av en mer realistisk vilket underlättar för andra framöver!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Snabb och smidig leverans. Jättefin lampa. Underbar färg.

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Bra hemsida, Enkel process för beställning och betalning. Mycket snabb leverans. Helnöjd!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Sjukt snabb leverans. Sjukt trevlig och snabb kundtjänst. (Tyra)
Sjukt nöjd med lampan!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Beställde en lampskärm som skulle komma in först om 2-3 veckor. Senare samma dag som jag gjorde beställningen fick jag ett sms om att de hade en sådan lampskärm som jag beställt kvar på lagret. De erbjöd sig då att lämna den hemma hos mig utan extra kostnad! Jag råkar nämligen bo nära deras lager. Väldigt snällt och jag blev superglad och överraskad av att de brydde sig om att göra en sådan sak!