Calixter - Lampor och belysning online Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Har beställt lampor härifrån flera gånger och är supernöjd varje gång. Leveranserna är snabba och allt har funkat smidigt från beställning till leverans. Lamporna är verkligen av hög kvalitet och känn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Älskar deras lampor! Så bra service och snabb leverans. Har flera lampor härifrån, de är så fina irl och har fått sån fin hjälp från Tyra! Kommer defenitivt handla här igen 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Så fina produkter! Har köpt flera av deras lampor då jag älskar designen och att man alltid kan räkna med hög kvalitet. Exceptionell service som verkligen går den extra milen på ett personligt och e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Varning för detta företag. Jag beställde en lampa men önskade sedan returnera den. Enligt instruktionerna skulle jag kontakta företaget för att få returhantering, men trots upprepade försök via socia... Näytä lisää

1. Valaisinliike
  2. Kodintarvikeliike
  3. Remonttitarvikeliike
  4. Sisustussuunnittelija
  5. Sisustustyöurakoitsija
  6. Valaisinvalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Calixter säljer skandinavisk belysning till hela hemmet, all produktion görs inom Europa och all textil sys i Borås. Ett belysnings märke med egna designs med väl utvalda material som ger inredningen den där pricken över i:et. Frifrakt inom Sverige.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Smidig och snabb leverans

23. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme! Va härligt att höra att allting gick snabbt och bra med leveransen.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt och utan problem med leveransen

Enkelt och utan problem med leveransen. Bra underhandsinformation.

12. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Stort tack så mycket för ditt fina omdöme. Va roligt att höra att du kände dig nöjd med vår underhandsinformation och leveransen.

Hoppas att lampan blev fin där hemma!

Ha en härlig eftermiddag!

Nöjd

Nöjd. Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar

6. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Hej, Stort tack för ditt omdöme! Va roligt att du är nöjd med både varan och vår snabba leverans!

Varmt välkommen åter

Brå service!

28. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme!

Va roligt att du är nöjd med vår service, det är något verkligen uppskattar at höra.

Ha en fin kväll!

Wow...

Wow.... Vilken supersnabb leverans o vilken fantastisk fin o trevlig kundservice med ett bemötande som verkligen är topnotch precis som deras underbart snygga o fina lampor som är av klass o stil :-) Kommer definitivt handla där igen :-)

21. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Åh men tack så hemskt mycket för dessa fantastiskt fina orden! Så himla roligt att höra att du uppskattar det lilla extra vi gärna gör.

Ha en fin eftermiddag och du är mer än välkommen framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans! Supernöjd med vårt val av pendel. Den pryder verkligen vårt hem.

12. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme! Åh va roligt att du är nöjd med både lampan och den snabba leveransen!

Ha en fin eftermiddag!

Snabb och bra återkoppling

30. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme, så roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse utav oss! Du är mer än välkommen framöver om du har fler projekt på gång.

Saanut 1/5 tähteä

Den lampa jag fick var mörkgrå (nästan…

Den lampa jag fick var mörkgrå (nästan svart) och stämmer absolut inte överens med den färgen på bilden!
Blir retur direkt efter att ha väntat på leveransen i 4 månader.

26. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Sofie,

Vi ber så mycket om ursäkt att det blivit fel med din beställda lampa, som vi sedan informerade om hade det tyvärr blivit ett produktions fel som levererat fel färg på alla dessa lampor till vår leverantör, fästen de kom märkta som Taupe färgen vi alla förväntade oss. Så de missades innan de skickades ut till dig tyvärr.

Detta är givetvis supertråkigt i alla lägen och speciellt om man väntat så otroligt länge på den efterlängtade lampan.

Skulle du vilja ha en annan lampa så är du alltid välkommen att höra av dig så ser jag till att fixa extra bra pris som kompensation för detta misstag.

Ha en fin eftermiddag!

Saanut 5/5 tähteä

Så snabb leverans & hjälpsam kundservice

Väldigt snabb leverans och hjälpsam kundservice som hjälpte mig hitta rätt lampor.

22. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Stort tack för ditt omdöme! Åh va roligt att höra att du är nöjd med vår service, det betyder så mycket för oss att höra när man gärna gör det där lilla extra.

Ha en fin kväll och varmt välkommen åter!

Saanut 4/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme! Va roligt att du gillar vårt utbud, det är någonting vi försöker jobba mycket med för att ha ett unikt utbud.

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Va roligt att du är nöjd med lampan och att den kändes välpaketerad.

Varmt välkommen åter!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme. Åh Va roligt att höra att du är nöjd med er nya lampa, det gläder oss!

Dålig kvalité

Lampan var sönder

9. toukokuuta 2022

Hej Helene,

Vi ber givetvis så mycket om ursäkt att du fick en defekt lampa som vart lite sned och att du fick vänta på återkoppling. Men självklart kom vi fram till ett lösnings alternativ som kändes bra för dig, då du fick en generös rabatt i kompensation, för att du ville behålla den sneda lampan till ett lägre pris.

Fantastisk service

Fantastisk service, proffesionell och vänligt bemötande. Extra plus för snabba svarstider och fick faktisk personlig leverans, vilket var otroligt uppskattande :-)
Extra plus på ALLA plan.
Rekommenderas till alla kunder som letar efter lampor och extra tillbehör, även då du inte vet vad du vill ha, så får du passande förslag.

25. huhtikuuta 2022

Hej Kathrine,

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme, så roligt att höra att du uppskattar vad vi gör!

Saanut 5/5 tähteä

Hittade lätt den lampa jag sökte

Hittade lätt den lampa jag sökte, men oj va fina lampor de har. Trevlig och hjälpsam personal vid telefonkontakt. Rekommenderar detta företag

19. huhtikuuta 2022

Hej Ingrid,

Tack så mycket för ditt omdöme, va kul att du gillar vårt sortiment och kundsupport!

Saanut 5/5 tähteä

Fick paketet snabbt och lampan blev…

Fick paketet snabbt och lampan blev superfin!

17. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack så mycket för ditt omdöme David, va kul att blev nöjd med lampan!

Bra lampa

Enkelt och smidigt köp, mycket lätt när man kan ringa nu för tiden och få hjälp och tips direkt. Jättenöjd med lampan.

4. huhtikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online

Tack för ditt omdöme William, va kul att du uppskattar vår hjälp på telefon!

Mvh Calixter teamet

Fantastisk service!

3. huhtikuuta 2022

Hej Marcus,

Tack för omdömet, va roligt att du är nöjd med vår service! varmt välkommen åter!

Mvh Tyra på Calixter

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin