Yritys on vastannut
Älskar deras lampor! Så bra service och snabb leverans. Har flera lampor härifrån, de är så fina irl och har fått sån fin hjälp från Tyra! Kommer defenitivt handla här igen 🙏
Så fina produkter! Har köpt flera av deras lampor då jag älskar designen och att man alltid kan räkna med hög kvalitet. Exceptionell service som verkligen går den extra milen på ett personligt och e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Calixter säljer skandinavisk belysning till hela hemmet, all produktion görs inom Europa och all textil sys i Borås. Ett belysnings märke med egna designs med väl utvalda material som ger inredningen den där pricken över i:et. Frifrakt inom Sverige.
Neongatan 11 , 431 53, Mölndal, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kommer defenitivt handla här igen 🙏
Har beställt lampor härifrån flera gånger och är supernöjd varje gång. Leveranserna är snabba och allt har funkat smidigt från beställning till leverans. Lamporna är verkligen av hög kvalitet och känns både gedigna och snygga. Precis så bra som man hoppas på när man beställer online. Kommer definitivt fortsätta handla här 😊

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Exceptionell service som verkligen går den extra milen på ett personligt och engagerat sätt!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Kunde inte bestämma mig mellan två lampor och fick all hjälp jag behövde. Blev jättenöjd med mitt köp! Lampan passar perfekt hemma

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Jag blev så nöjd med min fina lampa 💡 jag mottog också ett fint bemötande när jag hade frågor ang behövde smakråd!
Kommer att beställa här i framtiden igen!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Proffesionell hjälp med att välja lampor till olika rum. Fin kvalité på lamporna, älskar min Franso!

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Varning för detta företag. Jag beställde en lampa men önskade sedan returnera den. Enligt instruktionerna skulle jag kontakta företaget för att få returhantering, men trots upprepade försök via sociala medier, email och telefon fick jag aldrig något svar. Har fortfarande kvar lampan och fick aldrig någon hjälp med retur så ska anmäla till Konsumentverket.

Varning !!⚠️
Handla inte här !
Beställt lampa och inte fått den , försökt ringa men hänvisas till mail .
Skickat mail men får inget svar alls på mer än en månad .
Beställde två lampor, som de påstår att de skickat. Det har de inte, däremot har de skickat fakturan. Har kontaktat kundtjänst (verkar bara finnas en epost) två ggr och begärt att häva ordern och ta bort fakturan, men får inget svar.

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Får ingen information om när paketet ska komma. Har väntat sedan 27 oktober. Verkar vara lång leveranstid.

Vastaus yritykseltä Calixter - Lampor och belysning online
Varning handla inte här!!
La en beställning på en lampa redan i början av augusti. Det stod att lampan var i lager och kunde skickas omgående.
Efter uppredande av Mail som jag har skickat får jag ett fejk mail från som liknar dhl att de förbereder mitt paket för leverans! Det har gått tre veckor sedan fejka mejlet som skickades och fortfarande ingen lampa.
Har mejlat igen men inget svar!!
Akta er!!
Snart gått 2 månader sedan jag beställde en lampa o har fortfarande inte fått varan, ingen på kundtjänst svarar....
Uppdaterad: Nästan en månad tog det att få svar på vart våra varor tagit vägen. Kundsupporten var tydligen stängd under sommaren och vår beställning hade aldrig kommit i väg från leverantörens lager trots att vi fått info om att ordern blivit skickad.
En trea i betyg är väldigt generöst, och beror enbart på att vi snabbt fick pengarna tillbaka när vi väl fått tag på Calixter. Synd bara att det tog 3–4 veckor.
Hej
Jag har beställt en lampa för 2 veckor sedan och inte fått den trots att man sade 2-3 dagars leveranstid. Går ej att ringa , inga svar på Mail så besviken
Kontaktade dem 22/7 och då skulle lampan skickas omgående .. Fortfarande ingen lampa….
Får ingen kontakt med kund service på 10 dagar ca. När kontaktat Tyra som erbjuder belysnings tjänst fick jag ett svar meddetsamma, vi behöver att ni kontaktar oss angående uteblivna två lampor i vår leverans samt lampan som måste skickas tillbaka i retur. Omedelbart. Tack.