Lækkert design og super kvalitet. Har både foldemadras og kids chair og begge dele bliver brugt flittigt. Møblerne har mange anvendelsesmuligheder og holder virkelig godt - efter 8 års leg og tumlen... Näytä lisää
Hele familien elsker vores KK 3 Fold madras fra by KlipKlap. Siden pigerne var små er der blevet tumlet, leget og hygget på den. Madrassen er vokset med børnene, og har været inventar på både børnevæ... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Det er en fantastisk god børnestol. Købte den til vores første barnebarn og den er blevet flittigt brugt, så nu har lillesøster selvfølgelig også fået en.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Har en 3 fold sofa, som har været højt elsket, og brugt af nu 3 børn. Men betrækket er efterhånden slidt og plettet. Jeg ville ønske, at det var muligt, at købe et nyt betræk, ligesom man kan det, hos nogle af deres konkurrenter. Synes det burde være muligt at forlænge levetiden, når man investerer i så dyr en madras (ikke mindst ud fra et miljømæssigt perspektiv). Valgte klipklap frem for konkurrenter, da jeg vægtede kvalitet højt. Men havde en ikke forestillet mig, at den ville se så medtaget ud i betrækket efter 4 års daglig brug indendøre.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Perfekt hurtig levering og god hjælp da jeg ringede

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Fantastisk kvalitet og lækkert design. Lynhurtig levering.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Fantastisk design og materiale(r) - God og hurtig service.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Har købt hos byklipklap flere gange, senest fik jeg fantastisk service af Anne over Instragram. Vi er super glade for vores KK3 fold sofa, 4 fold single og nu glæder vi os til modtage en babynest til lillesøster. Varmeste anbefalinger af både produkter og service.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Fine produkter, men kunne godt tænke mig at det fremgik af fragtinformationen at der er en pakke på vej fra by klipklap og ikke kun Witt.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Modtog madras efter 1 leveringsdag. Hurtigt og nemt. Tak.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
God og hurtig levering af super fint produkt.
Produktet er meget velegnet til vores formål: kombination af gæsteseng og legeredskab for børnebørn.
Kunne ønske flere farvemuligheder

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Hurtig levering, meget lækker kvalitet. Eneste minus er, at pakken stod som om at den kom fra et firma der hedder Witt, som normalt forhandler hårde-hvidevarer. Det gjorde det også ved min veninde, det var lidt mærkeligt og forvirrende.

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Hurtig levering . Men fik ikke at vide at den sidste ordre var undervejs . Så måtte lade min datter “ blive hjemme “ fra skole den første time . Da fragt manden ringede kl lidt i 8 og sagde han ville være der kl 9 . Havde været rart med lidt info ang hvor langt varen var nået .
Men fin madras samt ryglæn :)

Vastaus yritykseltä by KlipKlap
Har købt både madras og stol, og virkelig god kvalitet og lækre materialer. Vi har tidligere haft nogle lignende madrasser, men kvaliteten tåler ingen sammenligning.