Yritys on vastannut
De bestelde artikelen waren uitstekend verpakt: echt een plezier om uit te pakken! Ook de verwerking en verzending was supersnel, kortom ik had een hele goede ervaring met deze winkel. Mijn enige... Näytä lisää
Yritys on vastannut
LP’s snel ontvangen, netjes verpakt en in uitstekende conditie. Wat het extra bijzonder maakte was het handgeschreven kaartje. Een kleine moeite, maar een groot gebaar. Zo voelt bestellen bij Buzzkill... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een goed en gevarieerd aanbod (tweedehands) platen met duidelijke foto's en hele schappelijke prijzen! De platen zijn gebruikt, maar nog van erg goede kwaliteit en schoon. Bestellingen worden met zorg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In- en verkoop van nieuw en tweedehands vinyl. Scherp geprijsd door goed in te kopen en altijd eerlijk over de staat van vinyl en hoes.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Excelente service met een persoonlijke touch. Beter wordt het niet.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Wees niet bang als je pre-order lang duurt! Buzzkill geeft jou updates van hoe en wat en wanneer zij het versturen. Heel erg blij met mijn bestelling :)

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Mijn enige verbeterpunt is dat ik geen e-mailbevestiging ontving na mijn bestelling, ik weet niet of dat structureel of een uitzondering was maar die had ik fijn gevonden. Echter, toen ik Buzzkill een e-mail stuurde, kreeg ik heel snel een uiterst vriendelijke reactie van Thomas dat de bestelling goed was ontvangen en klaar stond voor verzending. Bedankt Thomas!

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Heel netjes en snel verzonden. Omdat ik hem naar familie heb laten bersturen(omdat wij niet in NL wonen) hrb ik mijn nestelling pas laat kunnen bekijken. Heel net verpakt met een briefje erbij. Alleen de staat van de cover was erg slecht wat van te voren niet te zien was helaas. Maar verder was alles prima.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Vriendelijk, attent, snelle levering, netjes verpakt. Kortom, helemaal blij!
Duidelijke website, keuze gemaakt en snel thuis bezorgd. Lekker genieten van de muziek. Duidelijke communicatie. Goede kwaliteit LP’s.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Eerste bestelling gedaan een paar dagen geleden. Platen zijn heel snel geleverd en waren heel netjes verpakt. Er zal zelf een persoonlijk bedankt kaartje bij de bestelling. Goede prijzen voor 2e hands platen.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Een ogenschijnlijk eenvoudige site. Van te voren denk je ik probeer het gewoon eens. Ik ben best wel voorzichtig met zomaar overal te bestellen. Maar keurig contact omdat ik eigenlijk bij de sale teveel had betaald, ook nog geld terug gehad en toen ik het pakketje binnen kreeg verrast door de zeer nette verpakking. Toen ik de doos openmaakte een heel net papiertje erom heen met een kaartje geschreven door Thomas. Chapeau Buzzkill. Ik ga de site zeker in de gaten houden.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Snelle levering, eerlijke grading en de LP's waren uitstekend verpakt en voorzien van een persoonlijke boodschap. Je merkt aan alles dat dit door vinyl-liefhebbers wordt gerund. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Goede communicatie en een mooi verpakt vinyl
Het was heel fijn om op de hoogte te worden gehouden wanneer mijn lp werd verzonden..En een persoonlijke noot bij m'n bestelling ! Super tof..Ik zou zeker mensen aanraden te bestellen bij Thomas
Erg prettige ervaring met deze platenzaak. Heb een aantal platen kunnen kopen die zeer scherp geprijsd waren. Het ontvangen pakket was prachtig en met veel zorg ingepakt. Als klap op de vuurpijl een handgeschreven kaartje om mij te bedanken. Zeer attend.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Ik kon mijn pre-order super snel ophalen en was ook erg mooi verpakt.
Helemaal top!🤩

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Vriendelijke verkoper. Goede prijs. Snelle reactie op e-mails. Platen waren heel mooi verpakt. Echt een aanrader.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Prima communicatie over de levering van de lp box. Daarnaast leuke persoonlijk bedankje bij de aflevering

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Nebraska boxset voor een scherpe prijs gekocht, supersnelle communicatie en levering.
Box was zeer goed verpakt, en dan nog een persoonlijk kaartje toegevoegd.
Top service, zal hier zeker vaker bestellen.

Vastaus yritykseltä Buzzkill Record Store
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.