Saanut 5/5 tähteä

Alles prima geregeld, bestelling duidelijk, vinyl goed en degelijk verpakt. Enigste opbouwende puntje is de beperkte keuze aan dance en house muziek. De aanbieder lijkt zich meer te concentreren op vi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super Kontakt, schnelle unkomplizierte Lieferung, 1 A Ware, immer wieder gerne (wenn ich etwas finde :) )

1. Levykauppa
  2. CD-levymyymälä
  3. Keräilyliike
  4. Keräilykorttimyymälä
  5. Musiikkidivari

Yrityksen kirjoittama

Revin Records is de online platenwinkel met een passie voor de kunst. We hebben jarenlange ervaring in het behandelen en verzenden van pakketten met zorg en liefde. Onze garantie is klanttevredenheid. Als u op zoek bent naar een specifiek item, laat het ons weten!

4,9

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ik was onbekend met Revin Records

Ik was onbekend met Revin Records. Vandaar dat ik eerst op Google keek of het een betrouwbaar bedrijf was. Volgens Google wel. Vandaar dat ik daar 3 lp's gekocht heb. Zeer duidelijke communicatie. Meteen een bevestiging in de mail van je bestelling. Daarna een mail dat de bestelling is verstuurd. Binnen enkele dagen kwam mijn bestelling aan. Goed verpakt, en een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap. Wat een service. Complimenten.
Hier kom ik zeker weet terug.
Bedankt Revin Records.

19. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk besteld via de zeer…

Makkelijk besteld via de zeer overzichtelijke site. Nette prijzen en zeer ruime collectie. Perfect verpakt en geleverd zoals aangegeven. Voor mij een leuke en goede ervaring en ga hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst. Deze mensen weten hoe het werkt en dat is duidelijk te merken! 🏆 5 Sterren meer dan verdient! Bedankt!

17. helmikuuta 2026

Toppie!!!

Goede snelle afhandeling van de bestelde goederen. Ben zeer blij met de vinyl plaat van Amy winehouse live at glastonbury. Plaat goed verpakt en beschermd verzonden. Gr. Martin

10. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne winkel waar ik nu 2 x een…

Hele fijne winkel waar ik nu 2 x een bestelling heb gedaan.
2 limited.editions die bij andere zaken niet te bestellen waren, hele snelle levering en super verpakt en ook nog eens met een heel aardig persoonlijk kaartje erbij.....als ik een 11 kon geven deed ik het !!!!!!!
Op naar de volgende bestelling

3. tammikuuta 2026

Heel tevreden

Heel tevreden. Supersnelle service en keurig verpakt bij ons aangekomen. Extra leuk met het handgeschreven kaartje erbij! Wij gaan genieten van de Pet Shop Boys:)

22. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd, en goed verpakt.

Beste Ronald en Hans,
Dank voor de snelle levering, hier heb ik weer wat uren luister plezier. Leuk zo'n persoonlijk geschreven kaartje.
Tot de volgende bestelling.
Gr Remko uit Venhuizen.

5. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin