Super snelle levering en daarnaast nog een leuk kaartje erbij met stickers! Zal hier zeker vaker bestellen :)!
Snelle levering en product netjes in orde met een persoonlijke boodschap. Hier bestel ik zeker nog eens
Yritys on vastannut
Perfect! SUPER nice people and amazing service. Website is very easy to use and navigate and my parcel arrived all the way in the UK very quickly and packaging was beautiful! Completely trustworth... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sproutz heeft echt mooi en kwalitatief speelgoed. Wat ik vooral fijn vind, is dat je supermakkelijk kunt filteren op leeftijd zo vind je snel iets passends. Al meerdere malen besteld en alles netje... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Kleine spruitjes, grote dromen! Het leukste speelgoed voor nieuwsgierige kleintjes vind je bij Sproutz! Wij hebben alles om spelenderwijs te groeien, van zacht en veilig babyspeelgoed tot uitdagend en leerzaam kinderspeelgoed. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie bevat o.a. duurzaam speelgoed, educatief speelgoed en sensorisch speelgoed, ideal afgestemd op elke leeftijdsfase.
Verlengde Hoge Klei 36, 2242 NS, Wassenaar, Hollanti
- 085 800 7001
- Info@Sproutz.nl
- sproutz.nl
Super snelle levering en daarnaast nog…
Snelle levering en product netjes in…

Vastaus yritykseltä Sproutz
Had gebeld want ik wist iets niet
Had gebeld want ik wist iets niet, maar heel fijn geholpen. En met een dag in huis. Top

Vastaus yritykseltä Sproutz
Snelle levering en het speelgoed heeft…
Snelle levering en het speelgoed heeft een goede prijs.

Vastaus yritykseltä Sproutz
Hele snelle levering en mooi verpakt
Hele snelle levering en mooi verpakt. Veel dank voor het persoonlijke kaartje. Met veel plezier zal ik dit mooie cadeau weggeven.

Hele snelle service
Hele snelle service! Super leuke ceadeautjes en speelgoed!
Het was mega snel bezorgd! Echt top. Ga ik zeker vaker bestellen!

Amazing! Highly recommend!
Perfect! SUPER nice people and amazing service.
Completely trustworthy, highly recommend! Thank you Sproutz! :)

Vastaus yritykseltä Sproutz
Snelle verzending en verzorgde levering…
Snelle verzending en verzorgde levering met handgeschreven briefje super leuk! Onze dochter heeft de hele middag gepuzzeld :)

Super leuke spullen
Super leuke spullen, heel goede service en vriendelijke duidelijke communicatie, ik beveel deze site van harte aan

Goede en betrouwbare webshop
Goede en betrouwbare webshop. Snelle levering. Schattige vogeltjes, muziekdoosjes doen het goed

Vastaus yritykseltä Sproutz
Alles netjes ingepakt en hele snelle…
Alles netjes ingepakt en hele snelle levering.
Kortom prima!

Vastaus yritykseltä Sproutz
Goede service en een snelle levering!
Zeker voor herhaling vatbaar.

Wat een mooi setje
Wat een mooi setje, ik ga er een klein jongetje heel erg blij mee maken. Dank voor de snelle verzending
Groetjes Jantine

Vastaus yritykseltä Sproutz
Snelle levering, met zorg ingepakt.
De gekozen producten waren met zorg ingepakt en op tijd geleverd.
Tevreden, over de kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Sproutz
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.