Jeg giver 5 stjerner til butik Emsig Var der mulighed for flere stjerner så havde de fået det. Super service, gode produkter god kundepleje og altid parat til at guide en til fantastiske styling - j... Näytä lisää
Jeg kommer fra Hjørring af og kan godt lige at følge jer, synes i har noget fint og smukt tøj og god til at vejlede med hvad størrelse man skal have, og i er nogle friske piger🥰😎🥰
I er bare generelt helt fantastiske hver og en ja selv den lille 🐶 hund🤭🤩. Jeres hjælpsomhed inspirerende repræsentation af alle de lækre outfits. Og den helt skønne jargon jer imellem er for... Näytä lisää
Meget fin netshop. Nemt at bestille, hurtig betjening og sikker levering. Har også testet at sende retur - det var også sikkers med god service og hurtig betjening. God størrelses guide på siden.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Dansk webshop med service og rådgivning i højsædet. 4,9 ud af 5 stjerner på Facebook. Bestil online. Fri fragt ved køb over 500,-
Kirkegade 12, 6700, Esbjerg, Tanska
- butikemsig.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Altid god og hurtig service🤩
Har for anden gang måtte tage kontakt…
Har for anden gang måtte tage kontakt pga. forsinket leverance. 6 uger fra bestilling til levering. Viste sig at være pga. fejl i varen, men man får ikke nogen besked, medmindre man selv henvender sig. Kunne være besked med automatisk besked om senere levering.
God inspiration til sammensætning af…
God inspiration til sammensætning af outfits, kjolen jeg fik var for stor, men fik den byttet uden problemer
Super fin butik👌
Super hurtig levering 👌
Hurtig til at svare på sms og mail👌
Mega dejligt og nemt med returlabel i pakken 👌
Altid sødt personale
Altid sødt personale, hurtig levering, og masser af fantastisk tøj😊
hurtig leverance
Fandt hurtigt bukserne på hjemmesiden. Selvom de var udsolgt gik der ikke mange dag, før det var besked om, at de nu var på lager igen. Tak for det. Skønne inspirerende opslag I laver.
Super god service
Super god service og altid søde og glade piger
Er stor fan
Fantastisk betjening. Dejlige varer og fremvisning. Bestemt et besøg værd både i forretning og på hjemmesiden.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering
Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger
Jeg vil handle der igen
Et godt sted at handle.
Hurtig levering af varen. Hurtig svar på sms ang. varen.
Meget imødekommende ekspedienter.
Flotte og gode varer.
Rigtig god gennemgang ved visning på Facebook.
Et rigtigt godt sted at handle🤩
SUPER SUPER SUPER 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Super god service og dygtig personale. Gode til at vejlede. Lækkert tøj i enhver prisklasse ♥️
Jeg elsker alt ved denne shop
Jeg elsker alt ved denne shop. De bor desværre langt væk fra mig, så jeg har kun erfaring fra webshopppen. De har super mange inspirerende stylinger på Facebook, skriver msn og spørger om noget får man ALTID svar, levering er hurtig / og då har jeg aldrig oplevet en hurtigere returbehandling. Når pakken lander hos den starter processen, og 10 min efter er der besked om at returneringen er behandlet. Helt klart en shop jeg kommer tilbage til igen og igen.
I viser tøj og fodtøj på en super flot…
I viser tøj og fodtøj på en super flot måde og fortæller/skriver hvordan størrelsen er på hver produkt.
En god butik at handle i 🌸
Jeg handler tit hos Emsig. Tøjet passer min stil. De gør meget for at fremvise det på alle mulige måder. Super god kundeservice og hurtig levering. Aldrig problemer ved retur.
Altid dejligt at komme ind til Emsig.
Altid dejligt at komme ind til Emsig.
Søde friske piger.
God betjening.
Bred tøj sortiment.
Hos Butik Emsig får jeg altid den…
Hos Butik Emsig får jeg altid den bedste vejledning og der er aldrig problemer med ombytning/returnering.
Mvh.
Isabella S.
Altid sød betjening fik de bukser jeg…
Altid sød betjening fik de bukser jeg kom efter og blazeren jeg gerne ville købe blev bestilt hjem til mig. Glad kunde😊