Lite svårt veta vilken storlek jag skulle ta på plagget men det blev ganska bra ändå då jag kände till att CL har lite små storlekar i vissa fall. Leveranstiden med UPS var något lång mot vad jag är v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I ordered 3 pairs of trousers and I’m absolutely in love with them. The quality is amazing, they fit beautifully, and the service was truly fantastic. Highly recommend, i will definitely order agai... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Første gang jeg handler os Cabana Living. Hurtig levering ig gode produkter til prisen. Købte tre par bukser. To skønne bukser i fløjl. Det sidste par var ikke lige mig og dem sendte jeg retur. Fik me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Cabana Living designer og producerer et stort udvalg af tøj I Italien til modebevidste kvinder, og distribuerer worldwide. ✓ God service ✓ Hurtig levering ✓ We only sell things we love ♥ ✓ www.cabanaliving.dk
Juelsmindevej 308, 7120, Vejle Ø, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Lækkert tøj- hurtig betjening. Det er til 5 stjerner
Men fragt på 50kr ved køb under 900kr, det betyder at der er tøj jeg ikke køber.
Derfor kun 3 stjerner
Meget fin kjole / skjorte som er lige så smuk som jeres billede
4 stjerner, og ikke 5, da jeg synes 50kr i forsendelse er for meget. Ellers dejlige skjorter😊
Et godt sted at handle hurtigt levering meget god service og tøj af god kvalitet.

Vastaus yritykseltä Cabana Living
altid lækre nye varer og hurtigt og super god service :-)

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Beställde digitalt. Fick nästan omgående bekräftelse att försändelsen var skickad. Imponerande service och mycket nöjd med mitt köp.

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Fantastisk service, skrev til dem da mine yndlings bukser var slidt op, om de kom på lager igen ( de har ikke været på laget meget længe) Så spurgte de hvilken farve og str. og bestilte de 2 par bukser hjem til mig.

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Highly recommend, i will definitely order again!

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Altid lækre ting man får hjem fra Csbanaliving. God kvalitet og lækker design

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Svar til jer omkring reklamation - korrekt taget retur, men jeg har også selv måttet betale returomkostningerne. Derudover har jeg haft anden kedelig returoplevelse for nogle år siden. OK, jeg læser også, at I netop foretrækker at sælge til erhvervskunder.
Jeg har altid handlet rigtigt mange Cabana Living produkter via webshops - desværre har et par af dem lukket. Det var nemt at handle fra den pga præsentation af varerne. Jeg har nu kigget på Cabana Livings webshop - og grænsen for fri fragt er 900kr, hvor mange andre har 499kr. Det er mega ærgerligt og kræver mange timer på nettet for at lede efter varerne i andre webshops. Jeg tænker lidt, Cabana Living måske helst vil sælge deres varer til erhvervskunder fremfor privatkunder. Jeg har også prøvet at have en reklamation via Cabana Living . Det var desværre også er ærgerlig oplevelse. Og er du ikke ret høj, er det svært at kunne udvælge/få retvisende billede, da modellerne er ret høje.

Altid en super service. Har aldrig haft problemer. Selvfølgelig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Hurtig levering af varer som er af topkvalitet

Vastaus yritykseltä Cabana Living
Jeg havde brug for at bytte noget - supereffektiv og venlig service :-)