Geweldige busreis naar Wenen gemaakt. Veel mooie musea en andere geweldige dingen gezien. De hotels waren prima. Onze buschauffeur Jacqueline was echt geweldig. Ze rijdt super goed en weet iedereen... Näytä lisää
Reis was naar Wenen 6 juni Het was een hele fijne reis met een top chauffeur alleen de hotels op de heen en terugreis waren niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn Onze chauffeur Jacqu... Näytä lisää
Onze reis door Noorwegen was in één woord 'Geweldig'. Het programma zat goed in elkaar, de hotels waren uitstekend en de omgeving was zeer afwisselend en leuk doordat we verschillende trajecten met... Näytä lisää
Een zonnige 8 daagse Wenenreis. Dat kregen we alvast cadeau. Comfortabel vervoer, regelmatig een stop en heel belangrijk een heel prettige , goede chauffeur. Veiligheid hoog in Het vaand... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Maaskant Reizen wil busreizigers laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa op een manier zodat iedere minuut van uw busreis wordt ervaren als een heerlijke vakantie. Maaskant Reizen biedt de beste kwaliteit tegen de beste prijs, en wel in die volgorde! Of het nu een excursie- of rondreis is, uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort, u verblijft in prima hotels waar u lekker kunt eten & drinken, ervaren chauffeurs en enthousiaste medewerkers die de mooiste plekken in Europa kennen, zorgen ervoor dat iedere groepsreis een vakantie wordt. Vandaar ons motto: Maaskant Reizen maakt er meer vakantie van.
Mr. Van Coothstraat 14, 5397 AR, Lith
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
hallo
hallo
wij zijn de eerste keer mee ge weest met maaskant reizen na een slechte start in oss geen bus verslapen die persoon was alles goed
gekomen een rond reis van 10 dagen mooi polen met onze reis lei
der HARRY aan het stuur was het top paar foutjes verkeerd gereden niet zeggen we kijken weer uit naar de volgende reis
wil-diny deckers
9 september mooie reis naar noord…
9 september mooie reis naar noord spanje gemaakt,het was vooral een weerzien voor mijn man die 11 jaar geleden vanuit limburg te voet naar Santiago is gegaan.In Burgos en Leon zijn we bij de hotels geweest waar hij overnacht had. Complimenten voor Wim en Nicolien die ons veel informatie hebben gegeven.En niet te vergeten het leuke gezelschap!Piet Lies
reis van Dresden Weimar Leipzieg
reis van Dresden Weimar Leipzieg
jammer dat we steeds anderhalf uur heen en weer naar deze
plaatsen moesten reizen ,het hotel was goed
in de bus was een probleem met het toilet dat volgens de
chauffeur al snel vol was op de reis en terwijl hij uren tijd had
deze niet wenste te legen ,jammer.

Vastaus yritykseltä Busreizen Maaskant
Rondreis gedurende 2 weken Spanje is…
Rondreis gedurende 2 weken Spanje is een fantastische reis met vele culturele momenten.
Slechts 1 overnachting werd door ons als matig/onvoldoende beoordeeld.
Harry is een ervaren en goede chauffeur.
De ingesproken info (Wikipedia??) via usb-stick?? tijdens de reis bij het passeren van hotspots kwam bij mij althans zeer storend binnen.
Wij reizen een aantal malen per jaar met Maaskant en zijn vaak zeer tevreden over de reisleiding
Gastvrij Ierland
Prachtige reis. Ietwat vermoeiend vanwege de lange zit in de bus.
Perfecte chauffeur/reisleider Wim.
Goeie hotels.
Kortom: EEN AANRADER
Chapeau voor Maaskantreizen en zeker voor chauffeur en reisleider Wim.
Jo en Caroline Bergers
Voor het eerst met de bus niet zogoed…
Voor het eerst met de bus niet zogoed bevallen de reis ,hotel en gidsen waren goed de buschauffeur minder de eerste dag was de wc al vol terwijl er 2 of 3 mensen op waren geweest, toen iemand iets erover zei was de chauffeur best wel een beetje onbeschoft,niet zo leuk begin van een paar dagen weg zeker als je er toch voor moet sparen.
heel goed tevereden prima chauffeur bus…
heel goed tevereden prima chauffeur bus vrij nieuw ook uitstekend prima hotels altijd correcte tijdstippen programma goed nagekomen alles uitstekend gaan nu al jaren mee met Maaskant
Recentelijk met Maaskant Reizen de…
Recentelijk met Maaskant Reizen de Engelse zuidkust bezocht.
Prima hotels, met op een enkele uitzondering na, goed verzorgde maaltijden.De chauffeur/reisleider was zeer deskundig en betrokken bij het welzijn van zijn passagiers.In een aangenaam tempo veel interessante plekken en plaatsen bezocht met als afsluiter een boeiende dag Londen, waardoor deze reis zonder meer de moeite waard is.
Reis naar Apulië, september 2019
Met chauffeur Ruud en 44 vakantiegangers óp naar Italië. Na twee overnachtingen onderweg was daar het geweldig grote hotel Lo Smeraldo in Cisternino. Voor 7 overnachtingen een prima verblijf, fantastisch restaurant, vriendelijk personeel.
Vele mooie en interessante dingen gezien, onder leiding van onze deskundige gids Lentina.( Correct geschreven?)
Alberobello, Ostuni, Matera en Trani, Lecce en Otranto, Bari, Castellano en Polignano a Mare. Stuk voor stuk heel interessante plaatsen. We hebben er van genoten. Aan alles komt een eind, Na een geweldig goed afscheidsdiner in ons hotel daarna weer de terugreis naar huis. Complimenten voor de goede organisatie door Maaskant-reizen maar zeker ook voor onze zeer ervaren chauffeur Ruud die ons zonder mankeren een dikke 5000 km veilig vervoerd heeft.
geweldige reis gemaakt zuidwest…
geweldige reis gemaakt zuidwest ENGELAND veel gezien van mooi land schap is aan tebevelen
reis naar Kroatië van 23 september t/m 2 oktober
Reis naar Kroatië van 23 september t/m 2 oktober.
Chauffeur was supergoed, helemaal niks op aan te merken, al was de verzorging qua drinken ondermaat, maar hotel Lovran in Lovran was ronduit bar slecht, we hebben veel sla moeten eten om niet met honger van de tafel te gaan. Er was het geen buffet wat wel vermeld stond, maar kreeg je het gebracht, de dag ervoor moest je in kaart aanduiden wat je de dag erna wilde eten, gaf je aardappelkroketjes aan dan kreeg je de dag erna vettige kapot gekookte aardappelen, of vis kreeg je de helft van een visje van 12 cm(gemeten) en daar moest je het van het vel krabben zo hard gebakken en daar kreeg je 6 warme minitomaatjes bij een half kopje soep als voorgerecht en de eerste dagen werd het dessert in een koffiekop geserveerd, er was daar vaker maar 1 man bediening en die moest het eten aan 60 personen voorzetten, de drank boven halen. Vroeg je aan de balie om 21.40 uur iets te drinken ( balie en buffet bediening 1 persoon) en hij was bezig zei hij dadelijk als ik klaar ben, kwam hij om 21.55 uur langs zei hij gewoon, is gedaan, het is 22 uur , ik ga naar huis, vroeg je een glas wijn werd dat in een ander glaasje afgemeten en daarna in het wijnglas gedaan, dus nooit meer dat hotel, gelukkig waren de vele excursies die we maakten heel mooi.

Apulie reis 14 -09-2019
Wat een mooie reis met chauffeur Ruud , Alberobello- Matera- lecce- Bari de Grotten van Castellano, de ene plaats nog mooier als de andere, de trulli punthuisjes wat een prachtig dorp, het hotel in Cisternino mooi goed eten de folklore avond het afscheid eten in de taverne met de verse pizzas met de eigenaar Vito erbij supper hele leuke groep mensen echt een aanrader deze reis
Wij zijn naar schotland geweest met een…
Wij zijn naar schotland geweest met een geweldige chauffeur Pim wij waren zeer verrast over zijn kennis van het land et was een geweldige vakantie dank u allen
12-daagse rondreis in Kroatië
Over Kroatië niets dan goeds. Schitterend land,aardige mensen. De hotels daar fantastisch, eten perfect. Wat jammer was in de excursies met gidsen, was dat mensen die wel met de gids meewilden, toch nogal eens hun eigen gang gingen zodat de rest moest wachten. Dat ging dan ten koste van de tijd die je dan nog voor jezelf had.
Groot pluspunt was het team Joop/zoon Tim. Joop met, naast het prima chauffeurswerk, veel interessante historische en anderszins verhalen, Tim die het sfeerteam vormde.
Absoluut dieptepunt: Hotel Schuster in Greding waar we de eerste en laatste nacht van de reis verbleven. Bij de eerste overnachting viel al op dat het hotel niet schoon was en dat veel beddengoed kapot was. De bediening was bovendien niet bijster vriendelijk.
Zo'n eerste overnachting kom je nog wel overheen omdat de rest van de reis nog moet komen. Een leuke start is het echter niet.
Op de terugweg was het zo mogelijk nog beroerder. Voordat we bij onze kamer kwamen moesten we oppassen niet te struikelen over en stofzuiger die dwars over de vloer lag. Dat, terwijl bleek, dat schoonmaken nou niet de sterkste kant was. In onze kamer één schone handdoek en één gebruikte. In de kast kleding van een vorig bezoeker. Te weinig toiletpapier, alleen koud water.
Bovendien ontbreken in dit hotel liften terwijl het overgrote deel van het reisgezelschap bejaard was.
Die
Dit einde van de reis deed toch wel afbreuk aan de rest.

Recensie 13 daagse reis Noord Kaap
Recensie 13 daagse reis Noord Kaap. Vertrek 4-8-2019
Men moet zich voor deze reis voorbereiden op een lange zit.
± 6000 km in 13 dagen geeft een daggemiddelde van ruim 450 km per dag, en dat geeft gezien de lage gemiddelde snelheid die kan worden behaald, dagen van 10 uur in de bus.
Het einddoel van deze reis maakt dit (gedeeltelijk) waard. Ook het vele natuurschoon in Scandinavië is deze reis waard.
Wat echter afbreuk deed aan deze reis is dat de stops bijna allemaal langs de doorgaande weg werden gehouden.
Je krijgt veel meer vakantie gevoel als er elke dag een (desnoods korte) stop in een stadje/dorpje wordt gehouden waar je even rond kan kijken dan weer een tankstation met een souvenirshop!
De aangeboden excursies, zoals in Stockholm en Oslo en de vrije tijd daar waren een verademing, de tijd in Trondheim was echter te kort.
De hotels waren prima, met goede bedden. (alleen het hotel in Leversen D. was vergane glorie)
Het eten was ook goed verzorgd, m.u.v. in Stockholm, toen was er met de boeking iets mis gegaan, en kregen we een samengeraapt beetje eten. Echt geen volwaardige maaltijd.
Gelet op alles, was deze reis ons een 7 waard, niet de 8.7 zoals in de reisgids vermeld stond.
A.van Vlaanderen
Bemmel

Vastaus yritykseltä Busreizen Maaskant
Net terug van een fantastische reis…
Net terug van een fantastische reis naar Polen. Joop je deed het weer kei goed. Echt een aanrader 😉
Busreis Lovran Kroatië
Wij zijn voor de eerste keer (11 juli 2019) met Maaskant naar Kroatië gegaan en het is ons heel goed bevallen.
Het was goed georganiseerd en we hebben fijne excursies gehad.
Een pluim voor onze chauffeur Joop die veel van het land en de cultuur wist en er altijd voor ons was.
We hadden ook een fijne groep.
Bedankt Joop en Maaskant voor de fijne vakantie die we hebben gehad.
Ik adviseer Maaskant iedereen aan.
Helmi Cox
Onze busreis naar Munchen was heel goed…
Onze busreis naar Munchen was heel goed bevallen .We hadden een goede chauffeur, Jelte, die ons naar mooie plaatsen bracht.
De bus was goed voorzien van koffie,thee, fris enz., dat een leuke bijkomstigheid was tijdens de heen- en terugreis.
We hebben genoten van de plezierige sfeer in Munchen en weten nu wat een Biergarten is! Ook hebben we mooie gebouwen bezocht in de Altstadt.
Kortom: deze busreis is een aanrader.
Gister terug gekomen uit Levico Terme…
Gister terug gekomen uit Levico Terme mooie reis gehad veel gezien,prima hotel vriendelijk personeel eten prima.Mooi uitzicht vanuit balkon.En top chauffeur Ron
Heb weer erg genoten van de André Rieu…
Heb weer erg genoten van de André Rieu in Maastricht!! Echter het beperkte uitzicht op het podium was er niet. We hadden helemaal geen zicht op het podium. Jammer want dan mis je een stuk van de hele beleving. Wel op schermen, maar dan kijk je meer tv. En je mocht ook niet echt gaan staan zodat je het goed kon zien. We zaten gelukkig wel met hele leuke mensen aan tafel. En het diner was heerlijk!!!