Bunx Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn ervaring met Bunx. Ik heb een Velda Floating Combi Filter besteld en deze werd snel geleverd, zelfs sneller dan verwacht. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, waardo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

De Simply Genius houdt het chloorgehalte in het zwembad keurig op peil! We hadden na 2 weken wel een lekkende dop maar hier is door Bunx keurig kosteloos een nieuwe voor opgestuurd. Klantenservice... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde luchtbedden waren niet meer op voorraad. Ik werd netjes gebeld en kreeg daarvoor andere opgestuurd! Super snelle service! Savonds besteld de volgende ochtend half 9 in huis!

Saanut 5/5 tähteä

Via Google hier het zwembadpomp gevonden dat ik zocht en voor verreweg de scherpste prijs (zelf incl. gratis opsturen). Vrijdagavond een mailtje gestuurd met een vraag over het type pomp, Zaterdagocht... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Yrityksen kirjoittama

Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.

Erinomainen

Bestelling stenen kleur wit

Bestelling stenen kleur wit
Zie bijgaande foto’s

We hadden witte stenen besteld voor ons rond zwembad met diameter 5 meter

Bij levering bleek echter dat de stenen niet wit waren maar off-white. Dit is een grijzere tint en dus niet iets wat we hadden gewenst.
We hebben dit aangekaart en de uitleg die we kregen was: dit is het witste dat we kunnen maken.
Waarom bied je dan de kleur wit aan en niet off white, zo vermijd je deze discussie al.

Bij plaatsing bleek ook dat de stenen niet de juiste vorm (radius) hadden, sommige stenen waren precies voor een kleiner zwembad, andere dan weer voor een groter, dat zie je aan de voegen. Sommige voegen lopen parallel (zoals het hoort) andere lopen in “v” vorm en weer andere in “A” vorm. Kortom, de stenen zijn niet juist gemaakt, of gewoon bij elkaar genomen van de vooraad.

Na plaatsing in de lijm bleek al gauw dat er ook kleurverschil zat op de verschillende stenen, sommige zijn “off-white” andere zijn meer “jasmijn” kleurig. Dit valt heel hard op als de stenen nat worden, wat wel eens kan gebeuren bij een zwembadrand natuurlijk.
Vreemd dat dit kan gebeuren, want op hun site staat dat de levertermijn zolang is omdat de stenen in 1 lot worden aangemaakt na bestelling, juist om kleurverschil te vermijden.

We hebben de problemen aangekaart bij de verkoper en deze gaf aan dat er inderdaad een kleurverschil op de stenen is, en dat de stenen inderdaad niet mooi aansloten op elkaar. Dit laatste zou echter aan het zwembad liggen volgens de verkoper, omdat dit niet 100% rond zou zijn! Wat heel vreemd is, doordat het zwembad boven en onderaan in een ronde geleiding loopt.

Hun voorstel was om de stenen terug te nemen en nieuwe stenen te leveren, met nog eens een wachttijd van 4 tot 6 weken, dit zagen wij niet zitten omdat eerst en vooral het zwembad afgewerkt diende te worden binnen de door ons opgestelde termijn, en omdat er een groot risico is/was om het zwembad te beschadigen bij afbraak van de randstenen, kans op vallen in het zwembad en zo nog hogere kosten te hebben.

Hun voorstel was € 200,- teruggave, dit was voor ons onvoldoende.
Ons voorstel, volledige terugbetaling wegens de hoge kosten die we moeten maken om alles mooi te krijgen, zijnde: voegen allemaal uitslijpen zodat deze parallel lopen en de boordstenen in een witte kleur laten schilderen.
Hun laatste tegenvoorstel € 350,-
We hebben dit met tegenzin moeten aanvaarden en zijn hier zeker niet tevreden mee.
We proberen nog een volledige terugbetaling te krijgen via Paypal

Onze raad: blijf weg van Bunx en Home outside(vooral voor zwembad stenen)

Lieven Van Eetvelt

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Beste Lieven, wij vinden het jammer dat je niet tevreden bent over het eindresultaat.

Naar aanleiding van jouw melding hebben wij de situatie beoordeeld en de fabrikant ingeschakeld. Op basis van de aangeleverde foto's heeft de fabrikant aangegeven dat er mogelijk sprake was van kwaliteitsafwijkingen en daarom aangeboden om kosteloos een volledig nieuwe set randtegels te produceren en om te ruilen.

Omdat de randtegels op dat moment al geplaatst waren en vanwege de extra levertijd van enkele weken, heb je aangegeven hiervan geen gebruik te willen maken. Vervolgens heb je zelf gevraagd of een commerciële tegemoetkoming mogelijk was.

In overleg hebben wij deze verhoogd van € 200 naar € 350, waarna dit voorstel is geaccepteerd en uitbetaald. Wij begrijpen dat dit voor jou niet de gewenste uitkomst is geweest.

Tegelijk vinden wij het belangrijk dat ook bovenstaande feiten worden meegenomen, zodat een volledig beeld van het dossier ontstaat.

Ondanks het verschil van inzicht wensen wij je veel plezier met het zwembad.

Saanut 2/5 tähteä

Geen reactie op klacht

Ik heb 31 mei 2026 een Velda vis voederautomaat a 174,95 gekocht. Deze kan ik niet waterdicht afsluiten, zodat er regenwater in de kop kan komen waar de elektrische aansluiting zich bevindt. De kit waarmee de bedrading vastzit duwt de houder terug. Op 5 juni hierover een klacht ingediend, Bunx meldt alleen dat de leverancier is geinformeerd. Een week later gebeld, de klantenservice zou erachteraan en dezelfde dag terugbellen. Tot vandaag 21 juni geen bericht ontvangen. Baal hier enorm van!
inmiddels een nieuwe voederautomaat ontvangen, deze vertoont echter dezelfde tekortkoming, dus ook retour. Geen reclame voor Velda.,
Alles is nu, 10 juli, snel door Bunx opgelost en mijn geld wordt terug gestort.

21. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Beste Irene, we vinden het erg vervelend dat de door u ontvangen voerautomaat een productiefout bleek te hebben.

Helaas het exemplaar dat daarna is verzonden ook deze dezelfde tekortkoming te vertonen, wat uiteraard niet de ervaring is die u mag verwachten.

Fijn dat we de situatie uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen afronden met een terugbetaling. Mocht u alsnog advies willen over een alternatief voor deze voerautomaat, dan helpen we u uiteraard graag bij het vinden van een geschikt product.

Lars van Bunx.nl

Misleidend

Zwembadrobot besteld vanwege de belofte “voor 20:00 besteld, volgende dag in huis”. Helaas bleek dit totaal niet te kloppen. De levering duurde uiteindelijk 9 dagen. Erg teleurstellend en misleidend. Maak dan geen beloftes die je niet kunt nakomen.

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Beste Jas, bedankt voor je review. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer je rekent op een snelle levering. Helaas hebben wij in deze periode te maken gehad met vertragingen bij de vervoerder. Door het uitzonderlijk mooie weer was de vraag veel groter dan normaal, waardoor er bij de pakketdiensten flinke drukte ontstond. Hierdoor zijn sommige zendingen, waaronder die van jou, aanzienlijk later geleverd dan gepland. Dat neemt niet weg dat de levertijd van 9 dagen veel langer is dan je mocht verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Saanut 1/5 tähteä

Zwart gat, levering niet nagekomen

Buitenkraan besteld, zou de volgende dag bezorgd worden. Een dag later nod steeds niet verstuurd. Email wordt niet beantwoord en de telefoon "door extreme drukte" ook niet.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Beste Bram, ik zie dat dit probleem inmiddels is opgepakt en er een oplossing is geboden. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reacties en probleem snel opgelost

Het duurde even voordat het pakketje er was. Maar na navraag bleek dat er een product nog niet leverbaar was. Eenmaal aangekomen bleek een fles bad parfum kapot te zijn gegaan. Na een mailtje hebben ze het snel opgepakt en snel een nieuwe fles opgestuurd. Hartelijk bedankt voor de vlotte reacties en dat ze snel een nieuw product hebben opgestuurd.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goed bedrijf met top service!

Bij Bunx een pizzaoven besteld, helaas was het model niet meer leverbaar en hebben zij dit opgelost door een vergelijkbaar, mooier en duurder model te leveren voor dezelfde prijs! Ik had zelf aangegeven welke ik dan graag had gewild en daar gingen ze mee akkoord, snelle reactie en goed geregeld. Super blij met de pizza oven, product werd geleverd op een pallet en was netjes verpakt. Daarna nog een andere bestelling geplaatst, nette prijs, snel geleverd en goed verpakt. Wat wil je nog meer..

2. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin