Bunx Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn ervaring met Bunx. Ik heb een Velda Floating Combi Filter besteld en deze werd snel geleverd, zelfs sneller dan verwacht. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, waardo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

De Simply Genius houdt het chloorgehalte in het zwembad keurig op peil! We hadden na 2 weken wel een lekkende dop maar hier is door Bunx keurig kosteloos een nieuwe voor opgestuurd. Klantenservice... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde luchtbedden waren niet meer op voorraad. Ik werd netjes gebeld en kreeg daarvoor andere opgestuurd! Super snelle service! Savonds besteld de volgende ochtend half 9 in huis!

1. Verkkokauppa

Yrityksen kirjoittama

Bunx is de webwinkel voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Je winkelt bij Bunx onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

84 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Voor 21:00 besteld is niet van…

Voor 21:00 besteld is niet van toepassing. Duurde een dag langer vandaar 4 sterren.
Verder erg blij met me bestelling

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Hoi Tim, bedankt voor je review. Helaas heeft jouw pakket vertraging opgelopen bij de vervoerder, waardoor de levering een dag langer duurde. Onze excuses voor het ongemak. Fijn om te horen dat je verder erg blij bent met je bestelling.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. De artikelen die ik gekocht heb hadden ook een correcte prijs. Dus zeer tevreden over deze webshop.

9. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Hoi Jan, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. De 5 sterren worden enorm gewaardeerd.

Uitstekende service!

Uitstekende communicatie over een aankoop (zwembadstofzuiger die na een jaar het niet meer deed)
Ik heb een nieuwe zwembadstofzuiger gekregen.

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Beste Daniëlle, vervelend dat je zwembadstofzuiger er ineens mee stopte. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en zien je graag nog eens terug bij Bunx.

Saanut 3/5 tähteä

Prijzen zijn goed

Prijzen zijn goed, retour procedure onnodig omslachtig. Formulieren downloaden, redenen opgeven terwijl dit wettelijk niet nodig is binnen bedenktijd. Tevens ook bij de FAQ aangegeven en dan toch nog formulieren opsturen.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Goedemorgen, het retourformulier is niet verplicht. We vragen hier alleen om, omdat het onze medewerkers helpt om retouren sneller en correct te verwerken. Uiteraard mag je binnen de bedenktijd ook op een andere manier aangeven dat je de bestelling wilt retourneren.

Top service

Er was een probleem met mijn zwembadrobot. Ik kreeg eerst duidelijke en correcte uitleg om het probleem eventueel zelf op te lossen. Uiteindelijk bleek het toestel deels defect te zijn en mocht ik het kostenloos terugsturen.

Amper een week later ontving ik al een splinternieuw toestel.

Top service, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk. Absoluut een aanrader!

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bunx

Beste Dieter, fijn dat het is opgelost! Ik wil je bedanken voor deze leuke review :)

Saanut 1/5 tähteä

Telephone lines are always extremely…

Telephone lines are always extremely busy, or so they say, so they simply decide to close off any communications instead of offering a callback option. Next day delivery in simply a LIE.
Stay away from them

26. kesäkuuta 2026

Dear Martino,

Thank you for your feedback. We have looked into your order and can confirm that it was unfortunately delivered one day later than expected. We sincerely apologize for the inconvenience.

We’re also sorry that our phone lines were very busy due to high demand. If you’re unable to reach us by phone, you can always contact us by email, and we’ll be happy to help.

Kind regards, Twan - Bunx.nl

Saanut 1/5 tähteä

Je kan beter ergens anders je bestelling doen

Je kan beter ergens anders je bestelling doen, klantenservice neemt al 3 dagen niet op en er wordt ook niet op emails gereageerd.
Op de website staat “op werkdagen voor 20:00 besteld volgende dag in huis” maar dat klopt niks van. Dat was ook de reden dat ik bij Bunx had besteld want dat kwam goed uit voor mijn schema.
Maandag middag besteld 3 dagen later nog niks ontvangen, ook niet eens een bericht dat het later kan zijn ivm het weer bijvoorbeeld.
Ondertussen al bij iemand anders besteld en thuis gekregen. Dus deze gaan gelijk retour helaas.

22. kesäkuuta 2026

Beste Anouar,

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat de door u bestelde skimmerklep een aangepaste levertijd had. Dit stond ook vermeld op onze website op het moment van bestellen. Het product was tijdelijk niet op voorraad en wij waren in afwachting van een levering vanuit de fabrikant, die op dat moment al onderweg was. Hierdoor was de vermelde levertijd voor dit specifieke artikel van toepassing en niet de algemene levertijd van "Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis".

Stefan van Bunx.nl

Saanut 5/5 tähteä

Zwembadpomp besteld. Scherpe prijs, snel geleverd, heldere en vlotte communicatie.

Via Google hier het zwembadpomp gevonden dat ik zocht en voor verreweg de scherpste prijs (zelf incl. gratis opsturen). Vrijdagavond een mailtje gestuurd met een vraag over het type pomp, Zaterdagochtend al reactie. Die dag meteen de bestelling geplaats. Dinsdagochtend had ik hem in huis. Heldere communicatie, messcherpe prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer. Aanrader.

23. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin