Super handelsopplevelse fra A til Å. Anita på avdelingen på Fornebu er fleksibel på tid, løsningsorientert og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Kvaliteten på bunadene vi kjøpte er meget god, levering... Näytä lisää
Fant stedet ved en tilfeldighet, noe jeg er veldig glad for når mannen skulle få bunad. Det å få prøve bunad for lettere å se om noe må være lengre/ kortere/ videre/ smalere er helt gull. Tommel opp... Näytä lisää
Jeg har hatt en utrolig fin opplevelse hos Bunadsgleden. Fra første stund ble jeg møtt med varme, interesse og ekte engasjement. De tok seg tid til å lytte til hva jeg ønsket, og jeg følte virkelig... Näytä lisää
"Har nå hentet min bunad, og var kjempefornøyd med resultatet, dette er godt håndverk hva jeg kan se. Jeg bestillte med filigran-sølv(utenpåliggende ornament) og dette ble virkelig kronen på verket!... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Beste pris. Høy kvalitet. Rask levering. Vi har 20 års erfaring med egen produksjon og bunadvirksomhet.Alle våre bunader blir skreddersydd for hånd og gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon av ypperste kvalitet. Vi legger stor vekt på riktig snitt,riktige matrialer og sømteknikker i utførelsen av alle våre bunader.
Midtunhaugen 96A, Nesttun , 5224, Bergen, Norja
- 91190633
- post@bunadsgleden.no
- bunadsgleden.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Meget fornøyd med kjøp av bundad.
Meget fornøyd med kjøp av bundad.
Svært god service ! Fikk med meg ny bunad hjem etter en time med prøving, leverer mer enn forventet.
Nydelig produkt .
Vi ble tatt veldig godt imot
Vi ble tatt veldig godt imot, og det var flere størrelser som kunne prøves. Vi fikk med oss en hel bunad der og da. Veldig bra!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Bra service og det ble satt av god tid til måltaking og prøving. Nydelig spesialtilpasset bunad!
Utrolig god service fra A-Å
Utrolig god service fra A-Å.
Først til måltaking og senere på prøving av kjempeflott og nydelig bunad.
Imøtekommende og hyggelig dame som kontaktpunkt i Norge og du får virkelig et kvalitetsprodukt laget i Thailand av dyktige skreddere.
Skulle ta 10-12 uker, men fikk beskjed om at den var kommet etter 3-4 uker.
Anbefales på det varmeste.
Hyggelig
Hyggelig, imøtekommende, godt arbeid til fornuftig pris. Det er med glede jeg anbefaler Bunadsgleden.
Veldig bra service med måltaking og…
Veldig bra service med måltaking og prøving. Ingen betaling før levering. God kvalitet og levering som avtalt. Anbefales!
Rask og effektiv prøving og levering…
Rask og effektiv prøving og levering samme dag.
Helt topp!
Flott oppfølgning når det gjaldt tilpassing og service. Ferdig bunad med spesialtilpasninger levert på 6 uker. Meget fornøyd!
En god handelsopplevelse!
Jeg var hos Pauline og kjøpte Rogalandsbunad til herre. Utrolig hyggelig og profesjonell betjening. Pauline har god peiling, og jeg dro hjem kjempefornøyd med en flott bunad til fantastisk pris samme dag. Anbefales virkelig.
Flott og hyggelig service
Flott og hyggelig service, og bunaden satt som et skudd. Jeg er meget fornøyd.
Meget gledelig opplevelse.
Meget gledelig opplevelse.
Vennlig og informativ mottakelse og gjennomføring
Skule prøve, måle og bestille - trodde jeg. Kom hjem med ferdig pakke til en god pris. Satser på at kvalitet står i stil når jeg får brukt den noen ganger. Gleder meg til våren setter inn for alvor
God service, hyggelige å kjekke
Rask levering. Fin bunad
Flott bunad til god pris
Utmerket service og flott kvalitet. Fikk sydd bunad etter mål og den passet perfekt ved første prøving.
Tusen takk for nydelig herrebunad til…
Tusen takk for nydelig herrebunad til min sønn! Hele opplevelsen fra start til slutt var positiv. Kvaliteten på bunaden var utmerket, og det var servicen også. Veldig fornøyd!
Flott service og rask levering!
Flott service og rask levering. Veldig fine bunader!
En flott og hyggelig kjøpsopplevelse!
En flott og hyggelig kjøpsopplevelse. Jeg fikk først prøve noen forskjellige bunader, før vi kom fram til at jeg skulle ha en spesialsydd en som lå mellom to størrelser. Dette gikk veldig greit og 10 uker senere hadde jeg en nydelig bunad på plass. Veldig fin prosess og meget koselig folk. Anbefales!
Glimrende service
Glimrende service! Utrolig hyggelig og imøtekommende kundebehandling som fant de beste løsningene for meg.
Har kjøpt to bunader her
Har kjøpt to bunader her, og er meget fornøyd med handelen. God service, god kvalitet, rask levering og ikke minst god pris.