Super handelsopplevelse fra A til Å. Anita på avdelingen på Fornebu er fleksibel på tid, løsningsorientert og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Kvaliteten på bunadene vi kjøpte er meget god, levering... Näytä lisää
Fant stedet ved en tilfeldighet, noe jeg er veldig glad for når mannen skulle få bunad. Det å få prøve bunad for lettere å se om noe må være lengre/ kortere/ videre/ smalere er helt gull. Tommel opp... Näytä lisää
Jeg har hatt en utrolig fin opplevelse hos Bunadsgleden. Fra første stund ble jeg møtt med varme, interesse og ekte engasjement. De tok seg tid til å lytte til hva jeg ønsket, og jeg følte virkelig... Näytä lisää
"Har nå hentet min bunad, og var kjempefornøyd med resultatet, dette er godt håndverk hva jeg kan se. Jeg bestillte med filigran-sølv(utenpåliggende ornament) og dette ble virkelig kronen på verket!... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Beste pris. Høy kvalitet. Rask levering. Vi har 20 års erfaring med egen produksjon og bunadvirksomhet.Alle våre bunader blir skreddersydd for hånd og gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon av ypperste kvalitet. Vi legger stor vekt på riktig snitt,riktige matrialer og sømteknikker i utførelsen av alle våre bunader.
Midtunhaugen 96A, Nesttun , 5224, Bergen, Norja
- 91190633
- post@bunadsgleden.no
- bunadsgleden.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Garantert god og fantastisk service
Garantert god og fantastisk service og kvalitet. Kan anbefale kjøp her.
Fra første kontakt har de vært opptatt…
Fra første kontakt har de vært opptatt av at jeg som kunde skal ha en god opplevelse. Kan trygt anbefale bunadsgleden til andre. Dere vil være i trygge hender
Tusen takk for hyggelig og god service…
Tusen takk for hyggelig og god service ved kjøpet av kjempeflott bunad til min sønn 👍🌺🍀😊
Fantastisk flott bunad!!
Nydelig bunad og veldig fin kvalitet på stoff og arbeid. Kjempegod service! Kan anbefales.
God service, rask leveranse og fornuftig pris.
Bunaden passer utmerket!
God service ved bestilling og levering
God service ved bestilling og levering
Takk til Pauline :-)
En glede å handle bunaden fra…
En glede å handle bunaden fra Bunadsgleden. Godt tatt i mot, flinke folk. Holdt seg godt innenfor tidsskjema. Profesjonellt utført. Bunad var virkelig ett flott syn og passet perfekt. Kan anbefales på det sterkeste.
Meget bra service
Meget bra service. God kvalitet og ypperlig produkt. Veldig fornøyd.
Skulle ønske jeg kunne gitt 10 stjerner
Sendte mld halv 9 på kvelden. Ble oppringt 5 min etterpå. En halvtime senere stod jeg hos dem og prøvde bunad. 22.30 kjørte jeg hjem som stolt eier av bunad. Service og informasjon om bunad, var helt enestående!
Dette var en veldig hyggelig…
Dette var en veldig hyggelig opplevelse. Reiste inn kl. 19:30 på en lørdag, ble tatt mål av og kledd opp av en kjempekoselig dame. En time senere reiste jeg hjem med en flott Rogalandsbunad som satt som et skudd. Var heldig og kunne bruke standard Størrelse som de hadde inne. håndtverket så helt perfekt ut. Nå gleder jeg meg til 17. Mai. Tusen takk for super service.
Kvalitet
Kjøpte bunad hos Bunadsgleden, veldig fornøyd. Kvalitetsprodukt. Hyggelige folk. Gode priser.
Veldig fornøyd bunaden passet som et…
Veldig fornøyd bunaden passet som et skudd og var akkurat som jeg hadde bestilt. Fikk bunaden tidligere enn forventet og får derfor brukt den til denne 17 mai. Skulle egentlig bli ferdig etter. Veldig koselig og god service ved både til måling og henting av bunaden. Anbefales på det sterkeste å kjøpe bunad her. God pris va det også
Veldig bra service og bunaden ser…
Veldig bra service og bunaden ser fantastisk ut.
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg…
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk når jeg bestemte meg for å skaffe meg bunad i Februar og tok kontakt med bunadsgleden og de sa at de nok skulle klare å sy bunad til meg så jeg kunne ha bunad på med i mitt første barnebarn sin konfirmasjon 12 Mai. Mvh Rolf Serigstad.
Kjøp av herrebunad
En hyggelig handel fra begynnelse til slutt. Bunaden ble sydd etter mål, og den passet perfekt. Arbeidet med bunaden var nydelig utført. Jeg gikk over de fleste sømmene, og hadde ingenting å utsette, verken på sømmene eller kvaliteten ellers.
Bra service og hyggelige folk
Bra service og hyggelige folk. Absolutt å anbefale
Ikke bare var bunaden og malingen rundt…
Ikke bare var bunaden og malingen rundt det ganske bra men det var som å være på besøk hos noen gode besteforeldre. Utrolig bra hadde ikke lyst å dra der fra med det første.
Superfornøyd👍God service og Flott…
Superfornøyd👍God service og Flott arbeid😊Bestilte 2 Kvam Herrebunader begge passet perfekt👍
Fikk hentet min Rogalands herrebunad i…
Fikk hentet min Rogalands herrebunad i går. fantastisk flott plagg,arbeid. super fornøyd.
topp service
Takk for handelen
MVH Stig
Meget god service....
Meget god service..... og hyggelig selger.... kan anbefale de på det sterkeste !!!!!! Hilsen fornøyd kunde 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🏆🏆🏆🏆✌🏻✌🏻