Super handelsopplevelse fra A til Å. Anita på avdelingen på Fornebu er fleksibel på tid, løsningsorientert og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Kvaliteten på bunadene vi kjøpte er meget god, levering... Näytä lisää
Fant stedet ved en tilfeldighet, noe jeg er veldig glad for når mannen skulle få bunad. Det å få prøve bunad for lettere å se om noe må være lengre/ kortere/ videre/ smalere er helt gull. Tommel opp... Näytä lisää
Jeg har hatt en utrolig fin opplevelse hos Bunadsgleden. Fra første stund ble jeg møtt med varme, interesse og ekte engasjement. De tok seg tid til å lytte til hva jeg ønsket, og jeg følte virkelig... Näytä lisää
"Har nå hentet min bunad, og var kjempefornøyd med resultatet, dette er godt håndverk hva jeg kan se. Jeg bestillte med filigran-sølv(utenpåliggende ornament) og dette ble virkelig kronen på verket!... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Beste pris. Høy kvalitet. Rask levering. Vi har 20 års erfaring med egen produksjon og bunadvirksomhet.Alle våre bunader blir skreddersydd for hånd og gjenspeiler tidligere tiders håndverksproduksjon av ypperste kvalitet. Vi legger stor vekt på riktig snitt,riktige matrialer og sømteknikker i utførelsen av alle våre bunader.
Midtunhaugen 96A, Nesttun , 5224, Bergen, Norja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Great service and quality
Great service and quality. Recommended
Takk for god service og nydelig…
Takk for god service og nydelig Hardangerbunad. Kjekt og få den med på dagen. Anbefales !
Veldig fornøyd med opplevd service og…
Veldig fornøyd med opplevd service og kvalitet - anbefales!
Fire fine bunader på dagen!
Eg har fire veldig fornøygde gutar som har fått kjøpt seg kvar sin Nordhordlandsbunad hos Bunadsgleden. Alle fire fekk tilpassa bunad, med alt tilbehør, same dagen som dei var på Midtun og prøvde! Flott service!
Kan absolutt anbefalast!
2. gangskunde. Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med bunad kjøpt hos Bunadsgleden. God service!
God service og oppfølging
God service og oppfølging. Rask levering og flott resultat
Kjøpt Nordhordlandsbunad ( ytre)
Var på Midtunhaugen den 28.11 og møtte en hyggelig mann som viste bunader og tok mål av meg, men for at den skulle sitte helt perfekt ble vi enig om at denne måtte syes etter mine mål. Hadde da lest på hjemmesiden at dette ville ta 10-12 uker, så eg slo meg til ro med det. Men den 20 desember fikk eg melding om at bunad var klar for prøving og henting. Var tilbake på Midtun den 21 desember og prøvde bunaden, og den satt som et skudd, og et fantastisk stykke arbeid. Er superfornøyd.
Topp service og kjempeflott bunad
Jeg kjøpte en herre Rogalandsbunad. Opplevede topp service gjennom hele prosessen. Bunaden er et kvalitetsprodukt og står i stil med servicenivået.
Enestående service
Enestående service
proff måltaking
punktlig
nydelig utført søm
god oppfølging
Kvalitet over hele linja!
Vi har kjøpt to herrebunader (Rogaland). Pauline gir den beste service, og kvaliteten på leveransen har vært upåklagelig. Kvalitet, håndtverk, tradisjon - alt til en god pris!
Effektivt og god service.
Effektivt og god service.
Anbefales 👍
Fantastisk service
Fantastisk service, veldig imøtekommende, leverer som avtalt til gode priser, og med god passform/kvalitet.
Nordhordlandsbunad Herre - Meget godt fornøyd
Profesjonell og behagelig kundehåndtering fra A til Å.
Rask levering og kvaliteten på bunaden er veldig god.
Anbefales!
Veldig god service fra start til mål.
Veldig god service fra start til mål.
Mange gode tips også utover hva en kan forvente syntes jeg.
Ei dame med stor know how!!
Jeg er veldig fornøyd med service, pris og kvalitet på hele bunadspakken!!
Gjennomgående god opplevelse
Har bare gode ord om opplevelsen hos Bunadsgleden. Servicen i prøve- og kjøpsprosessen var veldig god. Gjorde nøye mål med god dialog i hele prosessen. Og bunaden, selve resultatet, er virkelig et ypperlig stykke arbeid!
God service
God service. Rask leveringstid.
Veldig fornøyd og bunaden satt som et skudd.
God service og ein hyggelig handel.
Flotte bunader og rask levering
Flotte bunader og rask levering! Meget god service!
Mvh. Astrid Magnus